Online Kursus di Belanda

Terbaik Online Kursus-kursus di Belanda

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

Sejak semua kelas dalam talian, pelajar tidak perlu hadir di kelas. Jadual mungkin tidak seperti yang ketat semasa mengambil pengajaran dalam talian. Pelajar boleh bekerja pada dan menjalankan tugasan apabila mereka bersedia dan pada kadar peribadi mereka. Dalam beberapa kursus ijazah dalam talian, pelajar dijangka tidak akan mengambil kelas elektif kecuali diperlukan oleh utama mereka. Ini membolehkan pelajar untuk memfokuskan kepada mengkaji dan terutama apa yang mereka perlu belajar untuk perniagaan mereka. Bagi kebanyakan pelajar yang mempunyai minat untuk belajar maklumat yang berkaitan dengan utama, program ijazah dalam talian mereka bekerja sangat baik sebagai pendekatan ini akan menjimatkan masa dan membantu pelajar memperoleh ijazah mereka lebih cepat.

Belanda adalah sebuah negara konstituen Kerajaan Belanda, yang terdiri daripada dua belas wilayah di Utara-Barat Eropah dan tiga pulau di Caribbean. Berbahasa Inggeris pelajar akan tidak mempunyai masalah mencari kursus yang sesuai. Bagi pelajar antarabangsa yang memohon untuk universiti di Belanda, beberapa biasiswa boleh didapati.

Online Kursus di Belanda

Baca lebih lanjut

Sistem Masyarakat Pengukuhan Untuk Kesihatan (e-pembelajaran)

Royal Tropical Institute (KIT)
Online Sepenuh masa October 2017 Belanda Amsterdam

Apakah sistem masyarakat, bagaimana mereka dianjurkan, apakah peranan mereka untuk meningkatkan tahap kesihatan (contohnya untuk SRHR, HIV dan AIDS), dan mengapa ia penting untuk mengukuhkan sistem masyarakat untuk kesihatan dalam pelbagai konteks? [+]

Online Kursus-kursus di Belanda 2017. Kursus E-pembelajaran adalah penyelesaian yang sempurna bagi mereka yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka tetapi tidak mampu untuk belajar di Amsterdam. Mereka boleh diikuti melalui sambungan internet dari mana-mana sahaja di dunia. Kursus e-pembelajaran 'Sistem Komuniti Pengukuhan untuk Kesihatan'Sedang dalam proses akreditasi tropEd dan boleh diikuti sebagai kursus yang berdiri sendiri atau sebagai sebahagian daripada Master dalam program Kesihatan Antarabangsa. Kandungan Apakah sistem masyarakat, bagaimana mereka dianjurkan, apakah peranan mereka untuk meningkatkan tahap kesihatan (contohnya untuk SRHR, HIV dan AIDS), dan mengapa ia penting untuk mengukuhkan sistem masyarakat untuk kesihatan dalam pelbagai konteks? Untuk meneroka soalan-soalan ini, kursus ini menggunakan Sistem Komuniti Pengukuhan (CSS) rangka kerja dan jelas mengkaji rahsia isu suara, akauntabiliti dan pemilikan dari perspektif yang berbeza. Peserta dapat mencerminkan dan membahaskan sejauh mana penyertaan masyarakat, peranan masyarakat bermain dalam bertindak balas kepada sebagai contoh wabak HIV, dan bagaimana sistem masyarakat berkaitan dengan sistem sosial yang lain - di samping mematuhi prinsip GIPA / MIPA / MEPA. kriteria kemasukan Latihan akademik atau kelayakan profesional dalam bidang berkaitan Pengalaman tiga tahun berkenaan yang bekerja di bidang yang berkaitan, termasuk pengalaman dalam pengurusan atau perancangan di negara-negara membangun Kemahiran dalam bertutur dan menulis Bahasa Inggeris [-]