Kursus di Bosnia dan Herzegovina

Terbaik Kursus-kursus di Bosnia dan Herzegovina 2017

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

Tahap tertinggi di negara ini pendidikan adalah peringkat universiti. Pelajar yang berjaya menamatkan peringkat pengajian ini dilengkapi dengan kemahiran yang membantu mereka untuk mengendalikan apa-apa kerja di pasaran. Kemahiran vokasional membolehkan pelajar untuk mendapatkan pengetahuan teknikal tentang cara untuk menyelesaikan masalah.

Kursus-kursus di Bosnia dan Herzegovina

Baca lebih lanjut

Pembelajaran Jarak Jauh

University of Sarajevo School of Economics and Business
Online Sambilan October 2017 Bosnia dan Herzegovina Sarajevo

Selamat datang ke kajian pembelajaran jarak jauh. Kemudahan Perniagaan Fakulti Ekonomi di Sarajevo, Dataran Pembebasan - Alija Izetbegovic 1, 71000 Sarajevo. Datang dan mengetahui segala yang anda mahu tahu mengenai pembelajaran jarak secara langsung. Pembelajaran jarak jauh atau dalam ... [+]

Terbaik Kursus-kursus di Bosnia dan Herzegovina 2017. Pengajian Jarak Jauh Selamat datang ke kajian pembelajaran jarak jauh. Kemudahan Perniagaan Fakulti Ekonomi di Sarajevo, Dataran Pembebasan - Alija Izetbegovic 1, 71000 Sarajevo. Datang dan mengetahui segala yang anda mahu tahu mengenai pembelajaran jarak secara langsung. Pembelajaran jarak jauh atau dalam terjemahan longgar - pembelajaran jarak jauh, melibatkan pemisahan geografi antara orang-orang yang memberi pengetahuan dan orang-orang yang mengetahui dan menerima muat turun. Selain bermaksud: Rancangan, program dan kapasiti selaras dengan prinsip-prinsip Bologna Penjajaran fleksibiliti dengan perniagaan atau gaya hidup yang dipilih Kemungkinan permohonan segera pembelajaran di tempat kerja Belajar dari mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa Menggunakan penggunaan praktikal maklumat dan komunikasi moden teknologi Menyambung dan bertemu dengan pelajar dari bandar-bandar lain dan wilayah. Melabur pada diri sendiri, dan universiti dan kerjaya anda! Daftar sedangkan masih kerusi sedia! [-]