Kursus di Israel

Terbaik Kursus-kursus di Israel 2017

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

Israel mempunyai 8 universiti dan akademik diselia oleh Majlis Pendidikan Tinggi di Israel. Negara ini merupakan antara negara yang mempunyai kadar yang tinggi pendaftaran universiti di dunia. Mereka mempunyai hubungan yang mesra pelajar ini bukan sahaja kepada pelajar tempatan tetapi juga untuk pelajar antarabangsa.

Kursus-kursus di Israel

Baca lebih lanjut

Membangunkan Pemimpin Dalam Kesihatan Global - Program Bersama Dengan UGA Dan U Haifa

University of Haifa, International School
Campus Sambilan October 2017 Israel Haifa

Program ini dirangka untuk melatih pelajar menjadi pemimpin masa depan dalam arena kesihatan awam global dan disasarkan untuk pelbagai pelajar; mereka yang sudah belajar untuk Sarjana Kesihatan Awam (MPH), atau pelajar yang berminat dalam kesihatan awam, pentadbiran penjagaan kesihatan, penyelidikan perkhidmatan kesihatan, perubatan, hal ehwal antarabangsa dan dasar kesihatan dan pentadbiran awam. [+]

Matlamat program ini adalah untuk mengenal pasti dan membangunkan generasi masa depan orang-orang yang akan membawa sistem kesihatan di seluruh dunia. Mereka akan datang bersama-sama di Israel, belajar bersama-sama, membangunkan hubungan sepanjang hayat dengan rakan-rakan dari seluruh dunia dan kemudian kembali ke rumah untuk menggalakkan amalan terbaik dalam penjagaan kesihatan dan bekerja untuk membangunkan sistem kesihatan yang terbaik untuk negara mereka sendiri.

Pada tamat program ini, pelajar akan memperoleh kemahiran baru dalam kepimpinan dan pengetahuan baru penyampaian penjagaan kesihatan. Pelajar akan menerima kredit sama ada daripada Universiti Haifa atau Universiti Georgia, dua universiti diiktiraf di peringkat antarabangsa, yang boleh juga digunakan untuk universiti rumah mereka. Mereka juga akan menerima sijil tamat program ini.... [-]