Kursus di Amerika Burnaby di Kanada

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Burnaby di Kanada 2017

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

Jika anda berfikir untuk mana-mana sistem pendidikan tinggi yang akan memberi kesan kepada kehidupan anda secara positif sambil memberi anda pengetahuan dan kemahiran praktikal, maka sistem pendidikan Kanada 's adalah apa yang anda perlukan. Perjalanan ke Kanada untuk pendidikan anda akan membuat anda menghargai kreativiti dan inovasi pensyarah di institusi-institusi pengajian tinggi.

Bandar ini mempunyai beberapa institusi pembelajaran yang sangat baik di mana seseorang boleh melatih untuk bermula dalam mana-mana kerjaya pilihan. Satu sentiasa boleh mencari kursus yang sesuai untuk menjalankan di kolej Burnaby dan kampus universiti yang mempunyai cawangan di bandar ini.

Kursus-kursus di Amerika Burnaby di Kanada

Baca lebih lanjut

Program Pakar Teknologi Reka Bentuk Grafik

Vancouver Career College
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Burnaby

Design Graphic Technology Specialist program di Vancouver Kolej Kerjaya akan mengajar anda untuk menguasai pelbagai perisian pengimejan digital dan menyediakan anda untuk menjadi seorang pakar perisian media digital dan bukan grafik yang ... [+]

Graphic Design Pakar Teknologi Program

Design Graphic Technology Specialist program di Vancouver Kolej Kerjaya akan mengajar anda untuk menguasai pelbagai perisian pengimejan digital dan menyediakan anda untuk menjadi seorang pakar perisian media digital dan bukan seorang pereka grafik. Anda akan membina satu perisian standard industri skillset unik menyeluruh, termasuk Illustrator, Photoshop, Fireworks dan banyak lagi. Anda juga akan belajar tentang penting perisian reka bentuk web, XHTML, CSS, Premier Pro dan Selepas Kesan. Setelah tamat pengajian, anda 'akan bersedia untuk bersaing untuk pelbagai jawatan pakar perisian reka bentuk.

[-]

Terapi Urut Berdaftar

Vancouver Career College
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2017 Kanada Burnaby

Mendapatkan kemahiran asas dan pengetahuan untuk menjadi ahli terapi urut dalam program Berdaftar Terapi Urut di Vancouver Kolej Kerjaya. Belajar pelbagai mata pelajaran, termasuk anatomi ... [+]

Berdaftar Massage Therapy

Mendapatkan kemahiran asas dan pengetahuan untuk menjadi ahli terapi urut dalam program Berdaftar Terapi Urut di Vancouver Kolej Kerjaya. Belajar pelbagai mata pelajaran, termasuk anatomi, fisiologi, sendi, dan sistem saraf.

Mempelajari amalan asas urut dan bagaimana ia boleh digunakan untuk merawat masalah kesihatan dan kecederaan dan menggalakkan kesihatan. Menggunakan kemahiran anda di klinik pelajar di bawah seliaan.

Program ini memenuhi kompetensi yang disenaraikan oleh Kolej Massage SM Profil (CTMBC) Kompetensi Pekerjaan. Graduan akan disediakan untuk menulis peperiksaan pendaftaran CMTBC, juga.

[-]

Pembinaan Tahap Juruelektrik 1

Vancouver Career College
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Burnaby

Pembinaan Juruelektrik Tahap 1 program Vancouver Kerjaya College menyediakan pelajar untuk maju dalam perantisan dengan membina kepada pengetahuan teori elektrik. [+]

Pembinaan Juruelektrik Tahap 1 program Vancouver Kerjaya College menyediakan pelajar untuk maju dalam perantisan dengan membina kepada pengetahuan teori elektrik. Pelajar-pelajar belajar peringkat pertama teori elektrik dan membina kemahiran yang diperlukan dan pengetahuan yang diperlukan untuk mengekalkan pekerjaan sebagai pelatih elektrik.

Pelajar dalam program ini belajar tentang topik-topik utama seperti pembinaan dan litar lukisan, konsep litar elektrik, dan teknik keselamatan dan penipuan. Pelajar juga belajar tentang komponen pepejal menggunakan pelbagai kuasa, memeriksa dan mereka bentuk litar dalaman galvanometers, ammeter, voltmeter, meter watt, meter watt-jam dan ohmmeters, dan membina kemahiran komputer mereka.... [-]