Kursus di Amerika Prince Edward Island di Kanada

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Prince Edward Island di Kanada 2017

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

Jika anda berfikir untuk mana-mana sistem pendidikan tinggi yang akan memberi kesan kepada kehidupan anda secara positif sambil memberi anda pengetahuan dan kemahiran praktikal, maka sistem pendidikan Kanada 's adalah apa yang anda perlukan. Perjalanan ke Kanada untuk pendidikan anda akan membuat anda menghargai kreativiti dan inovasi pensyarah di institusi-institusi pengajian tinggi.

Pulau Prince Edward menjadi tuan rumah kepada beberapa institusi pendidikan yang paling top-rated yang lebih tinggi di Kanada. Pelajar boleh menyertai terkenal Universiti Pulau Prince Edward dan Maritim Christian College untuk program unik yang terdiri dari Teologi untuk kursus teknikal.

Kursus-kursus di Amerika Prince Edward Island di Kanada

Baca lebih lanjut

Program Diploma Paralegal

Vancouver Career College
Campus Sepenuh masa 65  September 2017 Kanada Surrey

Menjadi sebahagian daripada pejabat undang-undang dengan mendaftar dalam program diploma Paralegal Vancouver Kerjaya College 's. Paralegal adalah ahli dihormati dan juga dibayar daripada undang-undang ... [+]

Menjadi sebahagian daripada pejabat undang-undang dengan mendaftar dalam program diploma Paralegal Vancouver Kerjaya College 's. Paralegal adalah ahli dihormati dan juga dibayar daripada pasukan undang-undang.

The Paralegal program diploma di Vancouver Kolej Kerjaya melatih anda untuk memasuki dunia yang mencabar dan menarik undang-undang. Program ini menggabungkan kemahiran pentadbiran dengan latihan undang-undang yang banyak. Pelajar menerima pensijilan Internet dan pengkomputeran teras dan belajar menggunakan papan kekunci maju dan komunikasi perniagaan, serta tugas-tugas lain sehari-hari pentadbiran. Program intensif memperkenalkan pelajar kepada sistem mahkamah Kanada dan merangkumi semua aspek undang-undang, termasuk undang-undang keluarga, undang-undang korporat, hartanah, undang-undang jenayah, dan tindakan undang-undang. Pelajar juga belajar prosedur dokumentasi undang-undang dan bukti pengendalian. Program 65 minggu memuncak dalam latihan lima minggu di mana pelajar akan bekerja di pejabat undang-undang.Graduan bersedia untuk memasuki dunia undang-undang bekerja sebagai paralegal dalam persekitaran seperti firma-firma swasta undang-undang, syarikat-syarikat korporat, atau pejabat-pejabat kerajaan. ... [-]