Barnet And Southgate College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Menjadi yang anda mahu berada di Barnet dan Kolej Southgate

Mengapa kita berbeza?

Kita link majoriti 1,500 kursus kami untuk kerjaya tertentu atau laluan akademik; kita mahu membantu setiap pelajar mencapai matlamat mereka, sama ada yang semakin kerja yang betul atau pergi ke pendidikan tinggi. Kami menyimpan mata rapat pada pasaran pekerjaan dalam semua sektor industri daripada memenuhi pembinaan untuk pengurusan perniagaan, seni kreatif, IT, teknologi automotif, sukan, dandanan rambut, kecantikan, kesihatan dan penjagaan sosial. Berbekalkan maklumat industri ini, kami membentuk kurikulum supaya semua kursus adalah selaras dengan apa yang majikan kini perlukan. Kolej ini terkenal dengan rangkaian meluas kursus dan kualiti yang tinggi ajarannya. Dengan kursus sepenuh dan separuh masa dalam: Tahap A, ijazah asas, kelayakan profesional, kajian vokasional, kerja-kerja latihan kemahiran dan pendidikan untuk orang yang mengalami masalah pembelajaran dan kurang upaya. Oleh kerana hubungan yang sangat baik kami kami pelbagai latihan akademik dan vokasional secara langsung dikaitkan dengan majikan tempatan dan permintaan industri serantau.

barnet

Kami salah satu kolej terbesar di Utara London dengan lebih 21,000 pelajar dan kami ahli prolifik daripada 157 Kumpulan: sebuah organisasi yang mewakili 27 satu yang terbesar, maktab pendidikan lanjut paling berjaya dan berpengaruh di England. Kami menyampaikan lebih daripada 20 bidang pengajian di tiga kampus utama di: Wood Street (High Barnet), Southgate dan Grahame Park (Colindale). Sebagai sebahagian daripada masyarakat College besar dan bersemangat memberi manfaat kepada pelajar kerana mereka bersedia untuk tempat kerja atau universiti.

Persekitaran yang pelbagai menawarkan peluang yang cemerlang untuk memenuhi ufuk yang lebih luas orang dan Kolej yang lebih besar juga membawa dengan kemudahan yang lebih besar dan lebih baik itu, dengan keadaan kampus seni, satu daripadanya, adalah kira-kira untuk diubah dan dipindahkan ke satu jenama baru lima tingkat bangunan berhampiran dengan stesen tiub Colindale. Pusat Kemahiran Colindale akan menggantikan kampus Grahame Park dan akan termasuk pusat teknologi pembinaan, latihan salun rambut terbuka kepada orang ramai dan perpustakaan awam.

Malah, kami diiktiraf bagi beberapa kemudahan yang terbaik di UK termasuk: kampus hi-tech £ 50 juta di Wood Street, automotif, pembinaan dan bengkel elektrik, pusat pengurusan spa komersial dan salun rambut, komersil restoran latihan, pusat mekatronik dan standard industri makmal sains. Serta tiga pusat latihan pakar: SCBP automotif, keadaan seni Learning Disability Centre (LDC) - di Kampus Southgate dan Catering dan Hospitaliti Pusat kecemerlangan kami; Hospitality House di East Finchley.

Jabatan A Level berpangkalan di Wood St kampus adalah pembekal kedua terbesar di kawasan Barnet dan Enfield. Banyak A pelajar peringkat kami pergi ke universiti Russell Group di seluruh UK dan mesej yang membanggakan dari mereka adalah bahawa mereka mencapai keputusan yang hebat kerana pengajaran yang cemerlang dan hakikat bahawa mereka diberi peluang untuk bekerja secara bebas dan mereka rasa diperkasa untuk bekerja keras untuk mencapai matlamat mereka; tindakan kolej sebagai batu loncatan yang sempurna kepada universiti atau tempat kerja.

Pekerjaan dan perusahaan adalah teras apa Kolej adalah tentang dan sebagai sebahagian daripada ini kita menjalin hubungan perkongsian yang berkaitan dan bekerja dengan organisasi seperti InspireEngage dan Akademi Peter Jones. Kami juga berbangga untuk menjadi satu-satunya College di London dengan kerjasama REED NCFE hosting Zon Employment langsung di kampus di Wood St. Perkhidmatan ini menawarkan pelajar akses terus kepada pekerjaan tempatan dan latihan disesuaikan untuk jawatan tersebut; REED NCFE bekerja dengan pelajar untuk membantu mereka menjadi tiga kali lebih berkemungkinan untuk ditemuramah, merekrut, dan dipromosikan.

Kolej ini juga menawarkan pelbagai perkhidmatan sokongan pelajar itu sebagai mentor, kaunselor, pengalaman kerja penyelaras dan kerjaya penasihat bekerjasama rapat dengan Kerjaya Coach, yang hampir sama kursus untuk kerjaya. Perkhidmatan ini diiktiraf oleh Matrix yang standard luaran yang mengiktiraf kualiti dalam nasihat dan perkhidmatan sokongan. Kami juga menawarkan kursus-kursus khusus direka untuk mendapatkan orang ramai ke dalam kerja; Pusat Job Centre Plus (JCP) adalah berdasarkan di laman web di Kampus Southgate, dibuka setiap hari kepada nasihat tawaran awam, kursus dan jawatan kosong tempatan. Segala sesuatu yang berdasarkan College tidak berkisar keperluan majikan dan prospek pekerjaan pelajar. kursus kolej dan perniagaan mereka berkhidmat dipadankan rapat yang kita lihat mereka sebagai dua belah syiling yang sama. penempatan kerja dan pengalaman industri adalah penting kepada kebanyakan kursus di semua jabatan dan ia pengalaman ini penting bagi memberikan pelajar kami kelebihan daya saing ketika mencari pekerjaan, atau mendapatkan tempat di Universiti mereka dipilih, atau mempunyai inspirasi untuk di Kolej-melatih semula untuk kerjaya baru.

Sesiapa sahaja yang anda memilih untuk menjadi, kami boleh membantu anda sepadan dengan langkah yang betul kerjaya yang betul.

barnet

Kenyataan Misi

London berubah. Ekonomi sedang berubah. Begitu juga kita.

Wawasan College adalah:

"Untuk menjadi yang paling inovatif, inspirasi dan pekerjaan memberi tumpuan organisasi pembelajaran dalam bidang pendidikan."

Misi College adalah untuk:

"Menyediakan pembelajaran yang cemerlang dan peluang pekerjaan yang berkaitan dalam setiap pasaran kami beroperasi dan menawarkan tahap tertinggi kepakaran dan pengetahuan yang akan memperkayakan kehidupan peribadi dan profesional para pelanggan kami."

Nilai College

 • PELAJAR Centred: Meletakkan pelajar di tengah-tengah segala yang kita lakukan

Ini bermakna kita:

 • Dengar kepada pelajar kita dan bertindak ke atas maklum balas mereka
 • Tailor perkhidmatan dan penghantaran kami untuk memenuhi keperluan mereka
 • Adakah menyesuaikan diri, fleksibel dan responsif terhadap keperluan pelajar
 • Sentiasa cuba untuk membawa keluar yang terbaik dalam pelajar dan membantu mereka mencapai potensi mereka
 • Pertimbangkan kesan ke atas pelajar kami dalam membuat keputusan dan Kolej dasar kami
 • Bekerja tambahan untuk menyokong pelajar kami

MENINGKATKAN: Terus belajar dan memperbaiki diri

Ini bermakna kita:

 • Merenung dan menilai bagaimana kita bekerja
 • Belajar dari kesilapan dan merancang untuk mengelakkan mereka pada masa akan datang
 • Hayati maklumat baru, kaedah kerja dan teknologi
 • Mengambil bahagian dalam aktiviti pembelajaran di dalam dan di luar College
 • Membangunkan diri kita untuk menjadi yang terbaik kita boleh
 • Kongsi pembelajaran kita sendiri dengan orang lain

PROFESIONALISME: Sebagai profesional dan menetapkan contoh yang baik kepada orang lain

Ini bermakna kita:

 • Bertujuan untuk kecemerlangan dan berbangga dengan apa yang kita lakukan
 • Disusun, konsisten dan boleh dipercayai untuk melakukan apa yang kita katakan kita akan melakukan
 • Sopan, membantu dan mewakili College dengan cara yang terbaik kita boleh
 • Bertanggungjawab untuk kerja-kerja kita dan tindakan kita
 • Ada yang positif dan 'boleh buat' pendekatan untuk membantu pelajar dan rakan-rakan kita

KESAKSAMAAN: Menggalakkan kesaksamaan dan keterangkuman

Ini bermakna kita:

 • orang Treat agak
 • Menghormati perbezaan dan merawat orang sebagai individu
 • Menyokong dan memahami antara satu sama lain
 • Mengiktiraf sumbangan yang lain membuat
 • Menggalakkan kesamarataan dan kepelbagaian kepada pelajar dan rakan-rakan

Kerja berpasukan: Bekerja sebagai sebahagian daripada satu pasukan College

Ini bermakna kita:

 • Bantuan dan sokongan rakan-rakan kita
 • Memberi inspirasi dan motivasi kepada satu sama lain dalam kerja-kerja kami
 • Boleh dipercayai dan melakukan apa yang kita katakan kita akan melakukan
 • Bertindak dengan kejujuran dan integriti
 • Bekerjasama untuk mencapai pasukan biasa dan Kolej matlamat
 • Menghormati antara satu sama lain dan nilai pekerjaan yang berbeza yang kita lakukan

MENCABAR: Mencabar norma

Ini bermakna kita:

 • Berfikiran terbuka dan boleh mengambil risiko
 • Cabaran yang sedia ada cara untuk melakukan perkara-perkara
 • Lihatlah sesuatu yang berbeza dan mencari cara yang lebih baik
 • Menjangka dan menyelesaikan masalah secara inovatif
 • Kreatif dan datang dengan idea-idea baru yang besar
 • Bercita-cita tinggi dan berjaya dalam apa yang tidak Colleges lain lakukan
This school offers programs in:
 • English

Lihat Diploma » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Akses Kepada Diploma Beliau Dalam Perniagaan Dan Perakaunan

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom City of London Enfield Barnet + 1 lagi

The Akses kepada Diploma Pengajian Tinggi (Perniagaan dan Perakaunan) adalah kelayakan Level 3 yang menyediakan pelajar untuk belajar di universiti. [+]

Siapa Kursus Ini Untuk? Yang Akses kepada Diploma Pengajian Tinggi (Perniagaan dan Perakaunan) merupakan kelayakan Level 3 yang menyediakan pelajar untuk belajar di universiti. Ia direka untuk: Pelajar * mencari kemajuan kepada peluang universiti atau perkembangan dalam pekerjaan. * Pelajar dengan peranan atau kepentingan dalam perniagaan dan / atau perakaunan semasa atau sebelumnya; * Pelajar yang, kerana keadaan sosial, pendidikan atau individu, tidak dapat melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi. * Pelajar mencari perubahan arah kerana pengangguran atau kekurangan peluang kerjaya dalam bidang mereka sebelum ini dan yang mempunyai minat yang diperlihatkan dalam memasuki profesion berkaitan dengan perniagaan. Apa kelayakan atau pengalaman yang saya perlukan? Sekurang-kurangnya kemahiran fungsi tahap 2 dalam Bahasa Inggeris / GCSE gred C atau yang lebih tinggi atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. Pelajar yang tidak mempunyai kelayakan akan dipertimbangkan berdasarkan penilaian temuduga. Apa yang akan saya belajar? Anda akan belajar beberapa unit Perniagaan dan Perakaunan yang berkaitan. Khususnya anda akan mempelajari tentang Organisasi Perniagaan dan Struktur, Perancangan Perniagaan, cara merakam Transaksi Perniagaan, berurusan dengan Financial & Accounting Management dan Membuat Keputusan. Anda juga akan mengkaji penyata kewangan jenis perniagaan - kelab dan persatuan, perkongsian dan syarikat berhad. Pada akhir kursus / program yang anda akan biasa dengan aspek yang lebih praktikal berjalan dan pengurusan hari ke hari perniagaan dan melaporkan kepada pihak pengurusan Bagaimana Adakah saya membuat penilaian? kerja kursus dan peperiksaan Apa kelayakan saya boleh mencapai? Selepas berjaya menamatkan kursus ini anda akan mendapat Diploma Perniagaan & Perakaunan Bagaimana saya menyertai kursus? permohonan dalam talian yang lengkap, sila hubungi kolej atau datang dan bercakap dengan salah satu daripada penasihat kami [-]

A Pengajian Perniagaan Tahap (tahun 1)

Campus Sepenuh masa 35  August 2017 United Kingdom City of London

Siapakah kursus ini untuk? Pelajar yang ingin belajar sepenuh masa untuk maju ke kursus-kursus universiti telah baru-baru ini mencapai pelbagai kelayakan GCSE. [+]

Siapa Kursus Ini Untuk? Pelajar yang ingin belajar sepenuh masa untuk maju ke kursus-kursus universiti telah baru-baru ini mencapai pelbagai kelayakan GCSE. Apa kelayakan atau pengalaman yang saya perlukan? gred GCSE A * -C dalam sekurang-kurangnya 6 subjek akademik pada satu masa. Gred B / C dalam GCSE Bahasa Inggeris * Gred B / C dalam GCSE Maths * * - satu GCSE mesti mengandungi sekurang-kurangnya B Apa yang akan saya belajar? AS spesifikasi Perniagaan - 7131 Meneliti Board - AQA Apakah Perniagaan ?, Pengurus, Kepimpinan dan Membuat Keputusan, Pemasaran, Pengurusan Operasi, Kewangan dan Perakaunan, Unit Sumber Manusia 1: Bus 1: Perancangan & Financing Unit Perniagaan 2: Bas 2: Pengurusan Perniagaan Bagaimana Adakah saya membuat penilaian? Penilaian akan melalui: 100% peperiksaan mengikut spesifikasi lembaga peperiksaan pemberian bagi setiap subjek. Apa kelayakan saya boleh mencapai? Selepas berjaya menamatkan kursus ini, anda akan mencapai sijil AS Level dalam setiap mata pelajaran pada program anda. Bagaimana saya menyertai kursus? Anda mesti melengkapkan borang permohonan sepenuh masa dan membuat temujanji untuk temuduga dengan tutor. Rujukan diperlukan daripada institusi pengajian tinggi anda yang terdahulu. Saya perlu temuduga? Ya, sebelum anda boleh mendaftar. [-]

Bahasa Inggeris Sebagai Kursus Bahasa Asing

Campus Sepenuh masa Sambilan August 2017 United Kingdom Barnet Southgate + 1 lagi

Jabatan EFL mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia yang ingin meningkatkan dan membangunkan Kemahiran Bahasa Inggeris mereka. [+]

Yang Jabatan EFL mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia yang ingin meningkatkan dan membangunkan Kemahiran Bahasa Inggeris mereka. Pelajar boleh meningkatkan mereka English am dan akademik dan mengambil peperiksaan diiktiraf di peringkat antarabangsa dari asas hingga peringkat lanjutan. Mereka boleh memulakan kursus pada setiap hari Isnin dan mendaftarkan diri di padang dari 6 minggu kepada 42 minggu. kursus EFL sepenuh masa kami adalah berdasarkan di Kampus Southgate; kemudahan termasuk dewan sukan dan dilengkapi pelbagai gimnasium, pusat sumber pembelajaran, perpustakaan dan kantin. kursus EFL sambilan kami adalah berdasarkan di Wood Street dan Kampus Southgate; kemudahan termasuk dewan sukan dan dilengkapi pelbagai gimnasium, pusat sumber pembelajaran, perpustakaan dan kantin. Campus Southgate terletak sambungan yang sangat baik pengangkutan (Piccadilly Line Zon 4) dan hanya perjalanan bawah tanah yang singkat dari pusat bandar London yang meriah di mana anda boleh mengalami budaya sebenar Great Britain. Kolej ini benar-benar mencerminkan kepelbagaian budaya di bandar ini dan kami berasa bangga dengan kepelbagaian. Terdapat satu program sosial yang hebat termasuk lawatan ke muzium, teater, tanda tempat lain dan tempat-tempat yang menarik. Jabatan EFL diiktiraf oleh British Council dan Pusat Peperiksaan Cambridge English. Dari September 2016 ia juga akan menjadi mungkin untuk mengambil peperiksaan IELTS di Kolej. Kursus Program sepenuh masa mempunyai dua jadual Pilihan 1-15,5 jam seminggu Pilihan 2-19,5 jam seminggu Terdapat pelbagai program sambilan pada tahap yang berbeza. [-]

Ijazah Asas Dalam Teknologi Sukan Permotoran

Campus Sepenuh masa 33  August 2017 United Kingdom Southgate

Semua permohonan adalah dianggap merit mereka. Syarat kemasukan minimum bagi program ini adalah 200 mata tarif UCAS diperolehi daripada persamaan A2 sebaik-baiknya dalam sains dan matematik subjek yang berkaitan; BTEC Diploma L3 atau Lanjutan Diploma dalam bidang sains, kejuruteraan, Teknologi Kenderaan, Motorsports atau subjek yang berkaitan. [+]

Siapa Kursus Ini Untuk? Semua permohonan adalah dianggap merit mereka. Syarat kemasukan minimum bagi program ini adalah 200 mata tarif UCAS diperolehi daripada persamaan A2 sebaik-baiknya dalam sains dan matematik subjek yang berkaitan; BTEC Diploma L3 atau Lanjutan Diploma dalam bidang sains, kejuruteraan, Teknologi Kenderaan, Motorsports atau subjek yang berkaitan. Pemohon mestilah juga sama ada telah mencapai GCSE gred C dalam matematik dan Bahasa Inggeris atau Kemahiran Fungsian pada tahap 2 dalam kedua-dua matematik dan bahasa Inggeris. kelayakan setaraf termasuk Baccalaureate Antarabangsa dan Akses penuh kepada Pengajian Tinggi Diploma akan dipertimbangkan. Jika anda lebih daripada 21 yang tidak mempunyai kelayakan formal, permohonan anda akan dihargai menyediakan anda boleh menunjukkan tahap yang tinggi keupayaan dan pengalaman yang berkaitan. Apa yang akan saya belajar? Kolej ini mempunyai perkongsian unik dengan Universiti Bolton. Universiti mempunyai perkongsian unik dengan RLR Motorsport, satu pasukan lumba bebas yang perlumbaan dalam perlumbaan 24 jam Le Mans, siri bersejarah Formula 1, siri kelajuan perlumbaan sukan, dan acara-acara antarabangsa yang lain. Kursus ini akan membolehkan anda untuk bekerja bersama-sama rakan-rakan kami untuk menimba pengalaman industri yang praktikal dalam bidang seperti aerodinamik, ujian enjin, bahagian-bahagian yang mengeluarkan dan ujian bahan-bahan. Kursus ini direka untuk memenuhi keperluan akademik yang membawa kepada status Incorporated Engineer (IEng). Anda akan mendapat manfaat daripada kenalan industri yang sangat baik dan hubungan dengan beberapa syarikat automotif terkemuka di dunia seperti Bentley Motors, Jaguar Land Rover dan Cosworth Kejuruteraan. Kursus ini dibahagikan kepada modul, diajar dalam semester (terdapat dua semester setahun). Anda mengambil masa enam modul wajib setiap tahun. Pada tahun 1 anda akan mengkaji Pengenalan kepada sistem kenderaan, casis dan Prinsip elektronik, sistem enjin dan Aer Bagaimana Adakah saya membuat penilaian? Kursus dan peperiksaan Modul dinilai pada akhir semester oleh gabungan tugasan bertulis, laporan makmal, peperiksaan praktikal dan bertulis dan pembentangan. Apa kelayakan saya boleh mencapai? FdSc Motorsport Teknologi Bagaimana saya menyertai kursus? Semua permohonan hendaklah dibuat melalui UCAS http://www.ucas.com Jika anda sedang berada di sekolah atau kolej hubungi penasihat kerjaya anda. Saya perlu temuduga? ya [-]

Ijazah Asasi Perniagaan

Campus Sepenuh masa 34  August 2017 United Kingdom City of London

Orang yang penuh tahap 3 kelayakan (160 UCAS mata) atau dengan pengalaman kerja yang luas berkaitan yang ingin belajar untuk Tahap kelayakan pendidikan yang tinggi dalam perniagaan. Jika memohon untuk Tahun 2 - anda mesti melengkapkan Yr Ijazah Yayasan 1 dalam Busines Jika memohon untuk Tahun 3 - anda mestilah tamat Ijazah Yayasan 2 Yr dalam Perniagaan. [+]

Siapa Kursus Ini Untuk? Orang yang penuh tahap 3 kelayakan (160 UCAS mata) atau dengan pengalaman kerja yang luas berkaitan yang ingin belajar untuk Tahap kelayakan pendidikan yang tinggi dalam perniagaan. Jika memohon untuk Tahun 2 - anda mesti melengkapkan Yr Ijazah Yayasan 1 dalam Busines Jika memohon untuk Tahun 3 - anda mestilah tamat Ijazah Yayasan 2 Yr dalam Perniagaan. Apa kelayakan atau pengalaman yang saya perlukan? A penuh tahap 3 kelayakan (160 UCAS mata) atau pengalaman kerja yang relevan luas Matematik dan Bahasa Inggeris di peringkat 2 (GCSE C) Apa yang akan saya belajar? Tahun 1 Kemahiran Akademik dan Professional Business Prinsip Pemasaran Ekonomi Urusan Orang Tahun 2 Undang-undang Perniagaan Kewangan untuk Perniagaan Organisasi Kelakuan Kemahiran Pekerjaan Tahun 3 Pengurusan Operasi Kaedah Penyelidikan Kelakuan Pengguna untuk Perniagaan Keusahawanan Bagaimana Adakah saya membuat penilaian? Campuran tugasan (kedua-dua individu dan kumpulan) kadang-kadang termasuk persembahan dan peperiksaan bilik darjah berasaskan Apa kelayakan saya boleh mencapai? Ijazah Yayasan Pengurusan Perniagaan disahkan oleh Universiti Bolton Bagaimana saya menyertai kursus? Dengan melengkapkan permohonan UCAS dan borang permohonan College Saya perlu temuduga? ya [-]

Ijazah Lanjutan Dalam Bidang Kejuruteraan Dan Teknologi

Campus Sepenuh masa 35  August 2017 United Kingdom City of London

Extended Kejuruteraan dan Program Ijazah Teknologi (Awal Tahun) dirancang untuk pelajar yang terlepas program BEng atau Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Kejuruteraan atau yang mungkin ingin menukar bidang kurikulum mereka berikutan A Levels atau kajian setara. [+]

Siapa Kursus Ini Untuk? Yang Extended Kejuruteraan dan Program Ijazah Teknologi (Tahun Awal) dirancang untuk pelajar yang terlepas program BEng atau Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Kejuruteraan atau yang mungkin ingin menukar bidang kurikulum mereka berikutan A Levels atau kajian setara. Ia ditawarkan dengan kerjasama University of Hertfordshire dan mengikuti kajian berjaya di Kolej Pada Tahun awal, pelajar akan diberi peluang untuk mara ke pelbagai BEng dan Ijazah Sarjana Muda Sains Kejuruteraan dan Teknologi darjah didapati di Hertfordshire yang terdiri daripada; Aerospace (termasuk Pengajian Pilot), Mekanikal, Automotif, Motorsport, Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik untuk Digital dan Kejuruteraan Komputer. Semua laluan ijazah Kejuruteraan dan Teknologi di Hertfordshire diiktiraf, yang membawa kepada Chartered atau Incorporated status. Dan boleh disiapkan (termasuk Tahun Awal di College), dalam empat atau lima tahun jika tahun penempatan sandwich / industri disertakan. Apa kelayakan atau pengalaman yang saya perlukan? Sebagai panduan, anda memerlukan sekurang-kurangnya 120 UCAS mata PLUS 5 GCSE termasuk Bahasa Inggeris, Matematik dan Sains di gred C ke atas. A IELTS minimum skor 6.0, TOEFL 550, diperlukan bagi orang yang Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama mereka. Pelajar tidak pasti mata tarif mereka boleh menghubungi Kolej / Universiti untuk panduan. Sila pastikan bahawa anda mempunyai senarai tepat semua kelayakan anda; tarikh, papan, dan lain-lain, dan bahawa anda boleh menyediakan salinan sijil yang berkaitan jika diminta. Apa yang akan saya belajar? Kursus ini akan merangkumi topik-topik berikut lebih dua semester (A & B) yang terdiri daripada minggu 13 pengajaran setiap: Semester A: Matematik 1, Sains Kejuruteraan, Digital dan Aplikasi Perisian Kejuruteraan dan Pengajian Kejuruteraan dan Kemahiran Semester B: Matematik 2, Sains Mekanikal, Sains elektrik dan Teknologi Digital dan Projek Kejuruteraan dua perkara di atas (Pengajian Kejuruteraan dan Kemahiran dan Projek Kejuruteraan), diajar di Universiti. Memberi peluang untuk melihat apa yang sebenar kajian universiti adalah seperti ketika masih di Kolej mana seluruh kajian anda akan mengambil tempat anda. sesi tutorial peribadi dan kumpulan juga telah dirancang dan dibina ke dalam jadual waktu dan dengan akses kepada kedua-dua kemudahan kajian Kolej dan Universiti; ada banyak sokongan yang ditawarkan untuk membantu anda menyiapkan tugasan dan lain-lain Bagaimana Adakah saya membuat penilaian? Penilaian adalah secara kerja kursus dan peperiksaan. kursus anda menyumbang 40 peratus dan peperiksaan 60 peratus kepada jumlah anda. Satu set biasa kerja kursus mungkin terdiri daripada dua tugasan dan dua ujian buku terbuka, semua siap sepanjang tempoh kajian 13 minggu dengan peperiksaan dalam mata pelajaran yang pada akhir. Tanda akhir adalah agregat kedua-dua elemen dalam kebanyakan kes (kerja kursus dan peperiksaan), idea itu untuk memberi lebih banyak amalan dalam jenis penilaian yang anda perlu mempunyai keyakinan dalam sebelum memulakan kajian ijazah penuh anda. Apa kelayakan saya boleh mencapai? Selepas berjaya menamatkan kursus ini, pelajar akan mencapai standard yang sesuai untuk kemajuan kepada pelbagai BEng atau Program Ijazah Sarjana Muda Sains ditawarkan di Universiti Hertfordshire. Bagaimana saya menyertai kursus? Permohonan adalah melalui UCAS; Walau bagaimanapun, apa-apa permohonan kepada College akan dikemukakan kepada Tutor Kemasukan Universiti untuk pemprosesan. Saya perlu temuduga? Jika anda jelas memenuhi kriteria kemasukan dan / atau diramalkan untuk mencapai gred peperiksaan yang diperlukan, maka anda tidak perlu satu temu bual. Walau bagaimanapun, anda akan dikehendaki untuk menghadiri Selamat datang kami Day Taster yang anda akan dihantar maklumat tentang. Jika anda tidak memenuhi atau tidak menjangka untuk memenuhi kriteria kemasukan, sila hubungi Kemasukan pasukan kami. [-]

Diploma

Diploma Dalam Tahap Fesyen 3 Seksual

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom City of London Enfield Barnet + 2 lagi

Kami mempunyai reputasi yang sangat baik untuk fesyen dan menarik pelajar dari seluruh negara dan di seluruh dunia, serta orang-orang dari kumpulan kami. [+]

Kami mempunyai reputasi yang sangat baik untuk fesyen dan menarik pelajar dari seluruh negara dan di seluruh dunia, serta orang-orang dari kumpulan kami. Kursus ini telah direka untuk mereka yang berminat untuk meneruskan kerjaya dalam fesyen & pakaian. The laluan Fashion menyediakan asas teknikal dan kreatif yang luas yang akan menggalakkan pembangunan anda dalam mata pelajaran. Penekanan kursus ini adalah kepada kerja amali dan vokasional dan kandungan yang mencerminkan bakat dan kemahiran dicari oleh majikan dalam industri fesyen dan Tekstil. Kursus ini juga akan memberi peluang kepada pelajar untuk menghargai kerja artis dan pereka lain dan belajar tentang amalan profesional yang berkaitan, ini yang anda akan lakukan melalui penyelidikan dan kajian kontekstual. Lawatan ke muzium dan galeri adalah satu bahagian penting dalam pembelajaran anda dan anda akan dijangka untuk menjalankan program anda sendiri lawatan. Anda juga akan mengambil bahagian dalam projek-projek hidup (pertunjukan fesyen) dan pertandingan. Anda akan mempunyai peluang untuk belajar tentang kaedah Kontemporari Fashion & Textile Design prinsip reka bentuk lukisan pembangunan pemahaman sejarah dan konteks Idea dan konsep Bahan, teknik dan proses memotong corak teknik pengeluaran Styling dan Trend meramalkan kaedah teknologi persembahan. amalan profesional Struktur Kursus - Tahun satu satu penggal adalah peringkat penerokaan, di mana anda akan mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti bengkel 2D dan 3D untuk meneroka dan membangunkan pengetahuan dan kefahaman tentang bahan, teknik dan proses anda. Ini termasuk Graphics, Photography, Fashion & Textiles, Print, Seramik, Kayu / Metal, Lukisan dan Lukisan. JANGKA 2 adalah peringkat laluan, di mana anda mula meneroka memilih kawasan Fesyen subjek anda dengan lebih terperinci. JANGKA 3 adalah peringkat pengesahan, di mana anda melengkapkan Projek Major Akhir; ini melibatkan anda menulis dan mengarahkan projek fesyen anda sendiri dengan menggunakan pengetahuan dan kemahiran yang telah diperolehi semasa kursus. Struktur Kursus - Tahun Dua Tahun dua pelajar membina dan membangunkan lagi kemahiran yang dipelajari dalam tahun satu dan anda akan memilih unit pakar yang akan memaklumkan kepada laluan kerjaya masa depan anda. Pelajar mempamerkan portfolio mereka reka bentuk pada akhir tahun pertunjukan catwalk dan sering mempamerkan hasil kerja mereka dalam rancangan di lokasi-lokasi lain di seluruh kawasan London. Sepanjang program dua tahun anda akan mempunyai peluang untuk menghargai kerja artis dan pereka lain, anda juga akan belajar tentang amalan profesional yang berkaitan. Lawatan ke muzium dan galeri adalah satu bahagian penting dalam pembelajaran anda dan anda akan dijangka untuk menjalankan program anda sendiri lawatan. [-]

Diploma Dalam Tahap Sukan 3

Campus Sepenuh masa 36  August 2017 United Kingdom City of London Enfield Barnet + 2 lagi

Jika anda mempunyai kepentingan dalam prestasi sukan sama ada, kepimpinan sukan atau BTEC kecergasan Level 3 mungkin untuk anda. Ini adalah kursus yang besar jika anda mahu kerjaya dalam industri sukan atau lain mempunyai kepentingan akademik dalam Sukan dan ingin terus melanjutkan pelajaran dalam mata pelajaran. Ia akan menjadi berfaedah untuk mempunyai pengalaman sebelum ini bermain sukan kompetitif. [+]

Siapa Kursus Ini Untuk? Jika anda mempunyai kepentingan dalam prestasi sukan sama ada, kepimpinan sukan atau BTEC kecergasan Level 3 mungkin untuk anda. Ini adalah kursus yang besar jika anda mahu kerjaya dalam industri sukan atau lain mempunyai kepentingan akademik dalam Sukan dan ingin terus melanjutkan pelajaran dalam mata pelajaran. Ia akan menjadi berfaedah untuk mempunyai pengalaman sebelum ini bermain sukan kompetitif. Apa kelayakan atau pengalaman yang saya perlukan? Pemohon dikehendaki mempunyai 5 gred A * -Cs di peringkat GCSE termasuk gred 'B' dalam bahasa Inggeris, matematik dan sebaik-baiknya PE. Pemohon dengan Anugerah Level 2 BTEC dalam Sukan memerlukan perbezaan dengan bahasa Inggeris dan matematik di sekurang-kurangnya gred C. Pemohon dengan BTEC Level 2 lanjutan Sijil Sukan memerlukan merit dengan gred C dalam bahasa Inggeris dan matematik. Apa yang akan saya belajar? Topik berkisar dari anatomi dan fisiologi, kesihatan dan keselamatan, Memimpin dan bimbingan, dan berurusan dengan kecederaan. Pemohon akan mempunyai peluang untuk menimba pengalaman kerja yang berharga sebagai sebahagian daripada kurikulum dan setiap pelajar akan ditempatkan di akademi berkenaan dengan keutamaan sukan masing-masing. Kursus ini adalah menyeluruh, meliputi banyak subjek yang menarik seperti menilai risiko dalam sukan, psikologi untuk prestasi sukan, pemakanan sukan, sukan sebagai perniagaan dan sukan dan urut senaman. Anda juga akan dapat mengambil bahagian dalam latihan sukan, penempatan kerja dan mengkaji industri pendek kelayakan yang berkaitan. Kursus ini merangkumi topik seperti: menilai risiko dalam sukan, psikologi untuk prestasi sukan, pemakanan sukan, sukan sebagai perniagaan dan sukan dan urut senaman. Bagaimanakah saya membuat penilaian? Anda akan dinilai secara kursus, penilaian ditetapkan masa bertulis, Vivas, persembahan dan aktiviti praktikal. Apa kelayakan saya boleh mencapai? Tahap BTEC 3 Diploma Sport ialah program setaraf 2 tahap A. Bagaimana saya menyertai kursus? Pertama, anda akan perlu membuat keputusan mengenai sukan laluan khas, dan kemudian anda boleh mendaftar dan menghadiri perbicaraan sukan. Untuk maklumat lanjut mengenai akademi sila lihat halaman web Sukan kami. Seterusnya melengkapkan ujian borang pendaftaran dalam talian lagi, di laman web Jabatan kami. Setelah perbicaraan selesai anda boleh memilih kursus anda dan lengkap dan kembalikan borang permohonan kursus. [-]

Diploma Lanjutan Dalam Seni Dan Reka Bentuk Seksual

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom City of London Enfield Barnet + 2 lagi

Kami berjaya Level 3 Extended Seni dan kursus Design telah direka untuk memberikan pelajar pengetahuan, kefahaman dan kemahiran yang diperlukan untuk meneruskan kerjaya dalam Industri Kreatif. [+]

Kursus kami mencerminkan sifat meriah kemahiran kreatif dalam suasana yang praktikal, vokasional. berjaya kami Level 3 Extended Seni dan kursus Design telah direka untuk memberikan pelajar pengetahuan, kefahaman dan kemahiran yang diperlukan untuk meneruskan kerjaya dalam Industri Kreatif. Ini dua tahun, program sepenuh masa akan memperkenalkan pelajar kepada bidang utama Seni dan Reka Bentuk dan akan menyediakan pelajar dengan pengalaman praktikal, serta membolehkan mereka memberi tumpuan kepada bidang pengajian tertentu dengan lebih mendalam. Struktur Kursus - Tahun Satu (Diploma) satu penggal adalah peringkat penerokaan, di mana anda akan mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti bengkel 2D dan 3D untuk meneroka dan membangunkan pengetahuan dan kefahaman tentang bahan, teknik dan proses anda. Ini termasuk Grafik, Fotografi, Seramik, Fesyen, Tekstil, Print, Wood / Metal, Lukisan dan Lukisan. JANGKA 2 adalah peringkat laluan, di mana anda mula meneroka bidang subjek yang anda pilih dengan lebih terperinci. JANGKA 3 adalah peringkat pengesahan, di mana anda melengkapkan Projek Major Akhir; ini melibatkan anda menulis dan mengarahkan projek anda sendiri dengan menggunakan pengetahuan dan kemahiran yang telah diperolehi semasa kursus. Struktur Kursus - Tahun Dua (Extended) Pada tahun dua pelajar memilih kawasan pakar mata pelajaran dan terus membangun dan membina kemahiran yang dipelajari dalam tahun satu. Ini termasuk: Grafik, Multimedia, Photography, Fashion & Textiles, Seni halus, Plus pilihan pakar lain. Pada akhir pelajar tahun kedua mempamerkan portfolio mereka karya seni pada akhir kolej pameran tahun dan sering mempamerkan hasil kerja mereka dalam persembahan di lokasi lain. Sepanjang program dua tahun anda akan mempunyai peluang untuk menghargai kerja artis dan pereka lain, anda juga akan belajar tentang amalan profesional yang berkaitan. Lawatan ke muzium dan galeri adalah satu bahagian penting dalam pembelajaran anda dan anda akan dijangka untuk menjalankan program anda sendiri lawatan. [-]

Tahap BTEC 3 Acara Pelancongan Hospitaliti Dan Perniagaan

Campus Sepenuh masa 36  August 2017 United Kingdom Barnet City of London + 1 lagi

Kursus ini direka untuk orang-orang yang berminat dalam kerjaya dalam Perniagaan dan / atau Perjalanan dan Peristiwa atau ingin belajar Pelancongan & Peristiwa dan / atau perniagaan di Universiti. [+]

Kursus ini direka untuk orang-orang yang berminat dalam kerjaya dalam Perniagaan dan / atau Perjalanan dan Peristiwa atau ingin belajar Pelancongan & Peristiwa dan / atau Perniagaan di Universiti. Apa kelayakan atau pengalaman yang saya perlukan? Pemohon akan dijangka mempunyai sekurang-kurangnya salah satu daripada kelayakan berikut: 4 GCSE ini "C" termasuk Bahasa Inggeris dan Matematik alternatif Tahap gred MERIT 2 Diploma dalam mata pelajaran berkenaan dan GCSE "C" gred dalam Bahasa Inggeris dan Matematik A sesuai Akademik Rujukan juga diperlukan Apa yang akan saya belajar? Kursus ini akan merangkumi topik-topik berikut: * The Travel dan Industri Pelancongan * The Business Pelancongan dan Pelancongan * Marketing Travel dan Pelancongan Produk * Pemasaran * Pengurusan Sumber Manusia * Persekitaran Perniagaan * Perniagaan Komunikasi Bagaimana Adakah saya membuat penilaian? Penilaian akan melalui penilaian berterusan melalui penyerahhakan Apa kelayakan saya boleh mencapai? Selepas berjaya menamatkan kursus ini, anda akan mencapai: BTEC Diploma Level 3 Anak Syarikat Travel & Tourism BTEC Diploma Level 3 Anak Syarikat Perniagaan Bagaimana saya menyertai kursus? Memohon secara dalam talian atau hubungi, sebagai alternatif anda boleh datang bersama-sama untuk satu Peristiwa Terbuka kami Saya perlu temuduga? No. [-]

Tahap BTEC 3 Dilanjutkan Diploma Dalam Perniagaan Dengan Pemasaran

Campus Sepenuh masa 36  August 2017 United Kingdom Barnet

Kursus ini direka bagi mereka yang ingin mendapatkan kerjaya dalam Perniagaan dan / atau Pemasaran atau yang ingin maju ke program Perniagaan dan / atau Pemasaran Pengajian Tinggi. [+]

Kursus ini direka bagi mereka yang ingin mendapatkan kerjaya dalam Perniagaan dan / atau Pemasaran atau yang ingin maju ke program Perniagaan dan / atau Pemasaran Pengajian Tinggi. Apa kelayakan atau pengalaman yang saya perlukan? Pemohon mestilah mempunyai kelayakan seperti berikut: Sama ada 5 GCSE di Gred "C" termasuk GCSE "C" di dalam Bahasa Inggeris dan "C" gred dalam Matematik Alternitively, Aras gred Merit 2 Diploma dalam mata pelajaran berkenaan dan GCSE "C" gred dalam Bahasa Inggeris dan "C" gred dalam Matematik sebutan akademik sesuai juga diperlukan sebutan positif juga akan diperlukan. Untuk melangkah ke Tahun 2, berjaya menyiapkan Tahun 1. Apa yang akan saya belajar? Kursus ini akan meliputi pelbagai mata pelajaran yang berkaitan perniagaan termasuk: The Business Enviroment Sumber Perniagaan Pengenalan kepada Pemasaran Komunikasi perniagaan pemasaran Internet HUBUNGAN MARKETING Promosi Produk Kreatif Bagaimana Adakah saya membuat penilaian? Kursus ini akan berterusan penilaian melalui kerja kursus dalaman. Apa kelayakan saya boleh mencapai? Selepas berjaya menamatkan kursus ini, anda akan mencapai BTEC Diploma L3 Extended Perniagaan & Marketing (bersamaan dengan 3 A-Level) Bagaimana saya menyertai kursus? Memohon secara dalam talian atau hubungi, sebagai alternatif anda boleh datang bersama-sama untuk satu Peristiwa Terbuka kami Saya perlu temuduga? Tidak [-]

Contact
Alamat lokasi
Wood Street Campus
Wood Street,

Barnet, England, EN5 4AZ GB
Alamat lokasi
Colindale Campus
7 Bristol Avenue

City of London, England, NW9 4BR GB
Alamat lokasi
Southgate Campus
High Street,
Southgate

City of London, England, N14 6BS GB
Alamat lokasi
Edmonton Green Campus

2nd Floor,
23 St. George's Chambers,
South Mall,
Edmonton Green

City of London, England, N9 0TS GB
Alamat lokasi
Hospitality House
11-59 High Road
East Finchley

City of London, England, N2 8AB GB
Alamat lokasi
SC Body and Paint Skills
Unit 1, Baird Road,

Enfield, England, EN1 1SJ GB