Blackburn College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

College Blackburn mempunyai warisan akan kembali lebih 125 tahun, dan merupakan salah satu kolej yang terbesar dan paling berjaya di negara ini dengan anugerah PPP di Gred One, Cemerlang dalam semua kawasan. Akibatnya kita mempunyai reputasi untuk menghasilkan pelajar dan graduan yang sangat dicari oleh majikan. Hari ini Blackburn College menyampaikan kursus daripada tahap awal sehingga Level Masters kepada 16,000 pelajar sepenuh dan separuh masa dari seluruh dunia.

Mengapa memilih Blackburn College?

Blackburn College adalah pembekal terbesar pendidikan tinggi untuk sebuah kolej di UK * dan pada tahun 2013 disambut menyediakan pendidikan dan latihan untuk 125 tahun. Setiap tahun Blackburn College menyediakan peluang pembelajaran kepada 16,000 pelajar di semua peringkat, 3,000 daripada mereka adalah pelajar Pengajian Tinggi.

Di bawah anda akan mendapati banyak lebih lanjut mengenai kolej ini termasuk; kejayaan kami, kerja-kerja kami dengan majikan dan kesan positif yang kita ada dalam masyarakat tempatan (* Sumber: berdasarkan Heifes11 pulang).

Kejayaan Kami

 • PPP diberi nilai Outstanding
 • Terbesar Pusat Universiti di England *
 • 85% daripada ijazah diluluskan oleh Universiti Lancaster - Top 10 dalam U.UK
 • kadar tertinggi Advanced Apprenticeship Kejayaan dalam England
 • Lagi kejayaan kursus Pendidikan di bahagian 10% di England
 • tahun ketiga berturut-turut - 9 daripada 10 pelajar dalam pekerjaan atau melanjutkan pengajian dalam tempoh 6 bulan
 • £ 65 Juta state-of-art Campus Student
 • 100% Tahap Kadar Pas dalam 20 mata pelajaran
 • QAA Kualiti Diinsuranskan - diiktiraf untuk pekerjaan memberi tumpuan kurikulum
 • Bekerja dengan lebih 4,000 majikan termasuk BAE Systems, Media City dan Senator Antarabangsa
 • Disokong lebih 1,800 orang yang menganggur untuk berjaya mendapat kelayakan yang disesuaikan dengan keperluan buruh tempatan

Peningkatan berterusan dalam pengajaran dan pembelajaran adalah asas kepada meningkatkan pencapaian dan standard untuk kedua-dua kakitangan dan pelajar dan di tengah-tengah apa Blackburn College tidak. Satu kajian 1688 pelajar sepenuh masa FE menekankan bahawa 96% pelajar percaya bahawa kakitangan tahu subjek mereka dengan baik dan 94% percaya pengajaran cekap.

Lebih £ 65 juta telah dilaburkan dalam unik, keadaan kampus pusat seni bandar dibangunkan secara bersama dengan majikan dan pihak berkepentingan untuk bukti masa depan kurikulum.

Blackburn College sangat tertarik dengan pengajaran yang inovatif dan amalan pembelajaran dan £ 220,000 dilaburkan dalam 2012/13 pada ILT (Maklumat Learning Technologies) termasuk keadaan seni 'Inovasi Lab' itu.

Kami percaya pakej sokongan pelajar kita untuk lepasan sekolah adalah yang terbaik dalam Pennine Lancashire:

 • £ 30 setiap tempoh Travel Pass
 • Kit percuma dan Uniform
 • Sarapan percuma dan £ 1 Makan tengahari
 • kemahiran generik dan sokongan
 • peluang kemajuan dijamin

Sejak pembukaan Pusat Universiti 2009, kami telah pergi dari kekuatan untuk kekuatan, secara proaktif melibatkan diri dengan perniagaan dalam pembangunan pelbagai kursus vokasional dan ijazah kami; membolehkan kami untuk memenuhi keperluan tempatan, wilayah, negara dan antarabangsa di masa perubahan yang berterusan dan development.At Pusat Universiti di Blackburn College (UCBC) kita bekerja dengan Top Universiti Lancaster UK 10 dan rakan-rakan lain untuk menawarkan kursus pendidikan dan ijazah tinggi dalam Blackburn.

Apa yang kita lakukan adalah unik. Anda akan belajar di Universiti Centre berdedikasi anda sendiri yang dibuka pada tahun 2009 dengan kos £ 14 juta. Anda akan belajar dengan tutor yang akan mengenali anda dan bekerjasama dengan anda untuk mencapai matlamat kerjaya anda.

Anda akan mendapat semua kelebihan yang University besar - seperti Kesatuan Pelajar ', satu majlis tamat pengajian berprestij dan tutor yang berkelayakan dan berpengalaman. Kami berharap anda akan melihat-lihat pelbagai kami kursus, belajar tentang mengapa 9 daripada 10 graduan dalam kerja-kerja atau kajian lanjut yang lebih 6 bulan selepas tamat pengajian dan kira-kira Bonus £ 1000 kami untuk pelajar sepenuh masa yang layak.

Mengapa memilih Pusat Universiti di Blackburn College?

Pusat Universiti di Blackburn College mempunyai reputasi yang semakin meningkat. Pada tahun 2013, 2014 dan 2015, 9 daripada 10 graduan kita adalah dalam kerja-kerja atau kajian lanjut hanya 6 bulan selepas tamat pengajian. Satu pencapaian yang hebat! Statistik ini diperoleh daripada data setiap tahun diterbitkan oleh Destinasi daripada Lepasan Pengajian Tinggi tinjauan (Dlhé). Mereka adalah berdasarkan kepada graduan UK yang disediakan untuk pekerjaan dan kajian lanjut dan yang destinasi diketahui. * Enam bulan selepas tamat pengajian.

Dipuji oleh Agensi Jaminan Kualiti

Pusat Universiti kami telah mendapat pujian terhadap menjalin hubungan kukuh dengan majikan oleh badan bebas yang bertanggungjawab bagi standard dalam universiti dan kolej.

Quality Agency Assurance Pengajian Tinggi (QAA), yang memantau kualiti pendidikan di universiti-universiti dan kolej di seluruh negara, memuji College untuk membangunkan prospek pekerjaan pelajar dengan meletakkan majikan dan pekerjaan di tengah-tengah kurikulum.

Laporan itu memuji College untuk memberi tumpuan kepada "program vokasional yang relevan yang memenuhi keperluan pelajar dan majikan dalam bidang utama seperti kewangan, pemasaran, kepimpinan dan pengurusan, dan dalam sektor-sektor pekerjaan yang tinggi seperti mengajar, perkhidmatan awam, penjagaan kesihatan dan sosial. "QAA amat kagum dengan pendekatan yang College untuk meningkatkan employability pelajar, menyatakan:" pembangunan employability pelajar dalam kurikulum dan pengajaran, pembelajaran dan penilaian, dan peluang kepada pelajar untuk menimba pengalaman kerja sebenar, adalah kekuatan tertentu Blackburn College. "Baca Laporan QAA penuh kami.

An Kolej Bersekutu Universiti Lancaster

Sebahagian besar kursus yang kami tawarkan disahkan (diluluskan) oleh Universiti Lancaster yang kerap dalam Top 10 jadual liga universiti di UK. Setelah tamat pengajian, graduan menerima sijil Universiti Lancaster. Kami juga bekerjasama dengan lain-lain institusi yang dihormati seperti Universiti of South Wales, Universiti Cumbria dan University of Central Lancashire (UCLan). proses pengesahan / kelulusan kami adalah ketat. Anda boleh yakin dengan kualiti kelayakan untuk meninggalkan dengan. Baca lebih lanjut mengenai rakan-rakan universiti kita

Hebat Sokongan Kewangan

Di Pusat Universiti di Blackburn College kami percaya tiada siapa yang harus menunda pergi ke Universiti kerana kos, jadi kami telah meletakkan pakej bantuan kewangan yang besar bersama-sama untuk membantu anda. Ini termasuk:

 • £ 500 Bonus untuk pelajar sepenuh masa yang layak
 • UCBC Tabung Kejayaan Pelajar

Sokongan cemerlang

Tanya pelajar UCBC apa yang membezakan kami selain daripada Universiti tradisional dan mereka akan memberitahu anda jumlah sokongan kami menyediakan anda dengan kedua tidak ada. Anda akan mempunyai tahap hubungan dengan tutor dan mendapat manfaat daripada rangkaian pasukan pakar.

Semua Kursus menyebabkan Kerjaya

Semua kursus kami direka dengan kerjaya masa depan anda dalam fikiran. Ramai daripada tutor kami adalah profesional industri yang akan berkongsi dengan anda pandangan daripada pengalaman mereka dan gear anda untuk apa yang diharapkan apabila anda memulakan kerjaya siswazah anda. Kami bekerja dengan majikan untuk memastikan bahawa apa yang anda belajar semasa ijazah anda sebenarnya memberi manfaat kepada mereka apabila anda datang untuk menyelidik pekerjaan peringkat siswazah dan kami menawarkan pelbagai pilihan pembelajaran berasaskan kerja untuk membantu anda mendapatkan rasa pasaran kerja dan apa yang majikan mahu.

Ijazah di depan pintu anda

Sebahagian besar pelajar kita tinggal dalam 20 miles Blackburn. Kami terutama menarik pelajar dari bidang Blackburn, Darwen, Accrington, Chorley, Ribble Valley dan Clitheroe, Preston, Burnley dan Nelson dan Colne. Walaupun sesetengah pelajar melancong dari lebih jauh, dan kita mempunyai penginapan ada, pelajar-pelajar ini telah memilih kami sebagai tinggal di rumah adalah pilihan yang wajar dari segi kewangan. Anda mungkin boleh untuk mengekalkan pekerjaan anda (ramai pelajar bekerja / sambilan penuh semasa belajar), kajian manakala menjaga kanak-kanak atau penjagaan orang lain atau patut kajian anda di sekitar komitmen yang anda ada.

Terlibat dengan Majikan

Pada Blackburn College kami bekerja rapat dengan majikan daripada pelbagai sektor untuk menjadi rakan kongsi yang amat diperlukan dalam menyokong landskap ekonomi Pennine Lancashire dan seterusnya.

Kami memberikan pakar, latihan yg pesan lebih dahulu dan juga Perantisan, Traineeships dan Kelayakan Professional, semua yang melengkapkan tenaga kerja dengan pekerjaan berkaitan kemahiran yang sesuai dengan pasaran kerja semasa. Pusat Universiti kami juga menyediakan Pengajian Tinggi kepada majikan, termasuk Degrees Foundation, Ijazah dan Tahap Tinggi Perantisan.

penglibatan majikan kami menyokong pekerjaan melalui penambahbaikan kepada pembangunan kurikulum, bimbingan penempatan, peluang sukarela dan penceramah pakar industri. Hasilnya, 9 daripada 10 graduan dalam kerja-kerja atau kajian lanjut enam bulan selepas tamat pengajian.

Kolej ini adalah ahli Pengasas HIVE - The Blackburn dengan Rangkaian Darwen Perniagaan Pemimpin.

HIVE telah menjadi sebahagian Perkongsian Strategik tempatan di kawasan ini, yang membawa bersama-sama tokoh-tokoh terkemuka daripada sektor swasta, awam dan ketiga dan Blackburn dan Darwen ini badan perkongsian terbesar.

Kami sedang bekerja dengan sebilangan besar daripada Fab 500 (500 perniagaan Lancashire dengan perolehan tertinggi). Antara perniagaan ini, mereka menggunakan 150,000 orang dan mempunyai jumlah jualan sebanyak £ 27 bilion. Contoh termasuk:

 • Graham & Brown - Latihan di tempat kerja / AAT Perakaunan
 • Crown Paints - CIM / Electrical / Perantisan
 • Promethean - CIPS / Pengurusan dan Perantisan Pentadbiran Pengurusan & Perniagaan
 • Herbert Parkinson (Sebahagian daripada John Lewis Group) - Textile Perantisan
 • Fort Vale Kejuruteraan - Pelbagai kursus perdagangan termasuk Latihan pengurusan.
 • 97% daripada majikan mengatakan Blackburn College bekerjasama secara berkesan dengan mereka dan percaya kita mempunyai kefahaman yang jelas tentang kemahiran tempatan perlu dan peluang pekerjaan.

Blackburn College disambungkan dengan lebih 4,000 majikan, dalam dan luar negara dan tawaran lebih 40 Apprenticeship Frameworks dengan kadar kejayaan yang Perantisan 25% melebihi purata kebangsaan.

Terhadap pertumbuhan 60% yang diunjurkan dalam jumlah pelajar antarabangsa sejak 12mths seterusnya - kolej sedang bekerjasama dengan beberapa syarikat-syarikat petrokimia terbesar di Timur Tengah untuk menyediakan latihan yg pesan lebih dahulu masuk: Kejuruteraan, Cisco Systems CNNA, Management & Keselamatan Kebakaran.

Kesan komuniti

 • Sebagai majikan ketiga terbesar di Blackburn Kolej mengambil peranan utama dalam mengubah Pennine Lancashire ke dalam ekonomi yang rancak dan berjaya, yang meningkatkan kemahiran, aspirasi dan potensi masyarakat setempat.
 • Kolej ini telah menyokong lebih 1,900 orang yang menganggur yang telah mencapai kadar kejayaan 99% dalam perjalanan berkaitan pekerjaan yang mereka melaksanakan.
This school offers programs in:
 • English

Lihat Tahun Penubuhan » Lihat Diploma » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

ESOL (Bahasa Inggeris Untuk Penutur Bahasa Lain) Pra-kemasukan

Campus Sambilan August 2017 United Kingdom Blackburn

Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa utama anda, Kemahiran kami untuk Life - kursus ESOL boleh membantu anda meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda. ESOL (Bahasa Inggeris untuk Speaker Bahasa Lain) Kelayakan direka untuk membantu anda membangunkan kemahiran yang anda gunakan dalam kehidupan sehari-hari. Mereka juga boleh membantu anda meningkatkan CV anda atau beralih kepada kajian lanjut. [+]

Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa utama anda, Kemahiran kami untuk Life - kursus ESOL boleh membantu anda meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda. ESOL (Bahasa Inggeris untuk Speaker Bahasa Lain) Kelayakan direka untuk membantu anda membangunkan kemahiran yang anda gunakan dalam kehidupan sehari-hari. Mereka juga boleh membantu anda meningkatkan CV anda atau beralih kepada kajian lanjut. Mengambil kelayakan ESOL boleh membantu anda: dengan pekerjaan bercakap dengan doktor dan guru menyokong anak anda dengan kerja rumah mereka memahami adat resam UK lulus Life dalam ujian UK dan menjadi warganegara British APA AKAN Saya BELAJAR? Kursus ini merangkumi bertutur dan mendengar, membaca dan menulis, mendapat perbendaharaan kata serta semua aspek tanda baca dan tatabahasa. Kursus ini akan membantu anda meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda dan mendapatkan kelayakan yang diiktiraf di seluruh negara. Terdapat tahap yang berbeza yang anda boleh belajar pada: Langkah Pertama dalam Bahasa Inggeris (ESOL Entry Level 1) Beralih dalam Bahasa Inggeris (ESOL Tahap Kemasukan 2) Persembahan dalam Bahasa Inggeris (ESOL Tahap Kemasukan 3) Intermediate English (Level 1) Advanced English (Level 2) SYARAT KEMASUKAN Anda tidak perlu apa-apa kelayakan sebelum menyertai kelas. Anda perlu menghadiri temuduga yang awal di mana tahap anda akan dinilai. Pada peringkat ini kita akan dapat mengarahkan anda ke arah kursus yang paling sesuai. BAGAIMANA AKAN SAYA AKAN DINILAI? Anda akan dinilai sepanjang kursus. Pada akhir anda akan dapat menyiapkan penilaian City & Guilds ESOL atau Kemahiran Fungsian untuk mendapatkan kelayakan yang diiktiraf di seluruh negara. [-]

Diploma

Asas Diploma Dalam Seni Dan Reka Bentuk (seksual)

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Blackburn

Tahap 3 Diploma Asas Seni dan Reka Bentuk, dianugerahkan oleh UAL (University of the Arts London) menawarkan pengalaman seni, reka bentuk dan mata pelajaran media, menyediakan anda untuk kerja-kerja atau pendidikan tinggi. [+]

Yang Tahap 3 Diploma Asas Seni dan Reka Bentuk, Dianugerahkan oleh UAL (University of the Arts London) menawarkan pengalaman seni, reka bentuk dan mata pelajaran media, menyediakan anda untuk kerja-kerja atau pendidikan tinggi. Kursus ini direka khusus untuk mencabar pelajar peringkat yang lebih tinggi, pelajar terutamanya dengan Tahap vokasional 3 atau A-Level profil. Blackburn College kini mempunyai perjanjian perkembangan UAL di tempat, dan salah satu daripada hanya 10 di negara ini untuk mencapai status ini. Ini bermakna bahawa semua pelajar-pelajar kita akan mendapat faedah daripada: pensyarah industri khusus Nasihat & bimbingan daripada wakil UAL Bantuan dengan temuduga olok-olok, khusus untuk kriteria UAL UAL set tugasan Semua pelajar yang memohon dari kursus UAL dari Blackburn College dijamin untuk dipertimbangkan semasa peringkat pertama proses permohonan kursus UAL. Bagi sesetengah kursus HE peringkat pertama mungkin mengambil bentuk temu bual formal, kajian portfolio atau online semakan portfolio sebagai contoh Sebagai sebahagian daripada perjanjian UAL itu, tutor Blackburn College juga akan bertemu dan berkongsi amalan yang baik dengan yang lain 9 UAL diluluskan kolej sekitar negara, untuk memastikan pelajar-pelajar kita menerima pengalaman pembelajaran yang terbaik mungkin. Ini Diploma Foundation adalah amat dipandang tinggi di seluruh pendidikan reka bentuk di United Kingdom dan di luar negara. Kami mempunyai rekod kelas pertama dalam menempatkan pelajar yang berbakat dalam kursus ijazah yang terbaik di institusi seperti Ravensbourne, Chelsea School of Art & Design, Ruskin School di Cambridge, Leeds College of Art, Goldsmiths, London College of Communication, The Slade, Wimbledon, Camberwell College of Art, Central Saint Martins dan London College of Fashion. Ramai pelajar di program ini juga maju ke Pusat Universiti di Blackburn College. APA AKAN Saya BELAJAR? Kursus ini terdiri daripada 7 unit, di mana pelajar digalakkan untuk meneroka bahan-bahan, media dan idea. Pelajar kemudian membina teknik-teknik yang telah dipelajari untuk memulakan projek-projek penyelidikan dan terakhir mereka sendiri. Pathways termasuk imej bergerak dan pengeluaran audio, fotografi, grafik dan komunikasi visual, fesyen dan tekstil, seni halus dan tiga reka bentuk dimensi. SYARAT KEMASUKAN Pemohon perlu mempunyai satu A-Level di Pass Gred atau Sijil Kebangsaan BTEC, dan 4 GCSE Gred C dan ke atas. syarat kemasukan Normal adalah dikecualikan bagi pemohon yang matang. PILIHAN KERJAYA pengarah seni pengiklanan Pereka fesyen Photographer Pengurus pengeluaran tekstil Ceramics pereka pembuat operator TV atau kamera filem TV atau penolong pengarah filem artis Fine Art penilai Galeri Seni kurator [-]

Diploma Negara Yang Lebih Tinggi (hnd) Dalam Bidang Kejuruteraan Mekanikal

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Blackburn

Ini (HND) Kursus Kejuruteraan Mekanikal ditetapkan pada tahap pendidikan tinggi pertengahan dan sesuai untuk calon-calon yang mungkin mempunyai beberapa pengetahuan Kejuruteraan Mekanikal sudah dan ingin bekerja dalam peranan dibayar lebih tinggi. [+]

Ini Kejuruteraan Mekanikal (HND) Kursus ditetapkan pada tahap pendidikan tinggi pertengahan dan sesuai untuk calon-calon yang mungkin mempunyai beberapa pengetahuan Kejuruteraan Mekanikal sudah dan ingin bekerja dalam peranan dibayar lebih tinggi. Tinggi Diploma National kelayakan industri yang dihormati untuk pelajar kejuruteraan dan majikan menghargai praktikal serta kemahiran teori bahawa anda keuntungan daripada program ini. Kejuruteraan Mekanikal adalah khusus berkenaan dengan reka bentuk, pembangunan, pemasangan, operasi dan penyelenggaraan hanya kira-kira apa-apa yang mempunyai bahagian-bahagian alih. Hasilnya, terdapat peluang pekerjaan untuk jurutera mekanikal dalam hampir setiap bidang kerja, pengangkutan (termasuk aeroangkasa), kesihatan, pertahanan, pembuatan, hiburan, kewangan, penerbitan, bangunan, reka bentuk dan penyelidikan, untuk nama tetapi beberapa. Ini kelayakan kebangsaan mantap ditetapkan pada peringkat sarjana muda pertengahan dan meletakkan teori akademik dalam konteks praktikal. Pelbagai modul digambarkan dengan kepelbagaian kerjaya dimasukkan oleh graduan. Industries memasukkan termasuk aeroangkasa, pertahanan dan tenaga serta pengeluaran produk industri dan domestik, ubat-ubatan, perabot dan makanan. Graduan boleh bekerja dalam bidang reka bentuk, penyelidikan dan pembangunan, pemasaran, jualan, pengurusan pengeluaran dan kualiti. APA AKAN Saya BELAJAR? Anda akan belajar satu set modul yang telah dipilih secara khusus untuk melengkapkan anda dalam bidang yang anda pilih kerja dan juga yang berkaitan secara langsung dengan pelajar yang ingin mendapatkan pekerjaan atau kenaikan pangkat dalam syarikat-syarikat yang beroperasi di rantau Barat Utara UK. Anda akan mendapat peluang untuk mengambil bahagian dalam pelbagai perjalanan. Ini termasuk lawatan industri - perjalanan ini dipilih supaya anda boleh melihat kedua-dua elemen operasi perniagaan tetapi juga melihat pelbagai teknologi yang industri menggunakan termasuk teknologi CAD, sebagai contoh. lawatan lain telah merangkumkan Manchester Muzium Sains dan Teknologi. Anda juga akan mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam perjalanan dalam Eropah seperti Perancis dan Belanda. kes industri biasa dan kajian kes diperkenalkan sebagai sebahagian daripada program untuk memastikan bahawa, walaupun anda tidak boleh bekerja dalam kapasiti Engineering sepanjang kursus, pengetahuan industri termasuk dalam program ini. Terdapat peluang untuk mendapatkan pengalaman bekerja dengan syarikat-syarikat tempatan sebagai sebahagian daripada kursus. Empat daripada modul adalah wajib, ini adalah: Kaedah analisis untuk Jurutera Sains Kejuruteraan Reka bentuk projek, Pelaksanaan dan Penilaian Prinsip Mekanikal Anda juga akan belajar lagi 12 modul pilihan. SYARAT KEMASUKAN Anda akan memerlukan 120 mata tarif UCAS dan sekurang-kurangnya Gred C dalam GCSE dalam Matematik. Semua pemohon mesti menunjukkan bahawa mereka mempunyai tahap yang baik secara lisan atau bertulis Bahasa Inggeris, dan jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan perlu menunjukkan keupayaan untuk belajar dalam bahasa Inggeris. Pemohon yang tidak memenuhi kriteria kemasukan standard tetapi mempunyai pengalaman kerja / kehidupan berkaitan akan dipertimbangkan secara individu dan boleh dijemput untuk wawancara. Sila ambil perhatian: Untuk 2017 kemasukan UCAS Tariff berubah dan mata UCAS diperlukan untuk memasuki program ini akan berbeza dari 2016. Bagi mereka yang menyertai program ini pada bulan September 2017, anda akan perlu mempunyai 48 mata UCAS Tariff. Semua kriteria kemasukan lain (seperti yang dinyatakan di atas) kekal di tempat. Jika anda seorang pelajar antarabangsa dari luar Kesatuan Eropah ia adalah satu keperluan bagi anda untuk mempunyai Visa Tier 4 untuk mengkaji dengan kami. Untuk membolehkan anda untuk mengikuti program tertentu pengajian ini, anda juga akan perlu untuk menunjukkan bahawa anda mempunyai tahap yang baik Bahasa Inggeris lisan dan tulisan dan akan memerlukan skor UK VI Akademik IELTS 5.5. Sila ambil perhatian: bayaran untuk Pelajar Antarabangsa dari luar Kesatuan Eropah, untuk program tertentu ini adalah £ 8850 setahun. Yuran adalah tertakluk kepada perubahan pada tahun-tahun berikutnya. PILIHAN KERJAYA Jurutera mekanikal juruteknik kejuruteraan mekanikal Jurutera aeroangkasa juruteknik kejuruteraan aeroangkasa Jurutera automotif sistem pembuatan jurutera [-]

Diploma Negara Yang Lebih Tinggi (hnd) Kejuruteraan Elektrik Dan Elektronik

Campus Sepenuh masa Sambilan August 2017 United Kingdom Blackburn

Kursus Elektrik / Kejuruteraan Elektronik (HND) membolehkan anda untuk mendapatkan kelayakan pendidikan pengantara yang lebih tinggi dalam bidang Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik. Anda mungkin mahu menggunakan ini untuk top-up Sijil Tinggi Kebangsaan anda dalam Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik atau mungkin sudah mempunyai beberapa pengalaman dalam industri dan ingin maju kerjaya anda. [+]

Ini Elektrik / Kejuruteraan Elektronik (HND) tentu membolehkan anda untuk mendapatkan kelayakan pendidikan pengantara yang lebih tinggi dalam bidang Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik. Anda mungkin mahu menggunakan ini untuk top-up Sijil Tinggi Kebangsaan anda dalam Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik atau mungkin sudah mempunyai beberapa pengalaman dalam industri dan ingin maju kerjaya anda. Kursus ini boleh untuk merayu kepada anda jika anda perlu patut belajar sekitar komitmen lain atau jika anda ingin mengambil langkah pertama anda ke dalam pendidikan tinggi selepas jurang pengajian. Menggunakan elektrik untuk memproses dan menyimpan maklumat di sebalik teknologi seperti telefon dan komputer mudah alih, serta pelbagai jenis sistem dalam perdagangan dan industri, adalah prinsip yang mendasari kejuruteraan elektrik / elektronik. Kedua-dua bergantung kepada undang-undang saintifik asas yang sama, tetapi menyimpang secara meluas di luar ini titik permulaan. Seperti teknologi berkembang, kita menjadi lebih bergantung kepada sistem elektrik dan elektronik untuk mengawal merangka mekanikal dan seperti peluang pekerjaan dalam sektor ini telah meningkat. Pada peringkat awal kursus ini anda akan belajar lebih lanjut mengenai prinsip-prinsip asas, kedua-dua elektrik dan elektronik, serta bidang pengkomputeran dan matematik. Anda juga memperoleh beberapa kemahiran praktikal utama yang anda perlukan. APA AKAN Saya BELAJAR? Anda akan belajar satu set modul yang telah dipilih secara khusus untuk melengkapkan anda dalam bidang yang anda pilih kerja dan juga yang berkaitan secara langsung dengan pelajar yang ingin mendapatkan pekerjaan atau kenaikan pangkat dalam syarikat-syarikat yang beroperasi di rantau Barat Utara UK. Anda akan mendapat peluang untuk mengambil bahagian dalam pelbagai perjalanan. Ini termasuk lawatan industri - perjalanan ini dipilih supaya anda boleh melihat kedua-dua elemen operasi perniagaan tetapi juga melihat pelbagai teknologi yang industri menggunakan termasuk teknologi CAD, sebagai contoh. lawatan lain telah merangkumkan Manchester Muzium Sains dan Teknologi. Anda juga akan mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam perjalanan yang boleh didapati di seluruh College. Institusi Kejuruteraan dan Teknologi menyumbang kepada program dan melaksanakan kuliah tetamu. Peluang untuk menjadi ahli boleh didapati tetapi pelajar kita mendapati sesi tambahan yang tidak ternilai. Kursus HND Elektrik / Kejuruteraan Elektronik terdiri daripada empat modul wajib. Ini adalah: Kaedah analisis untuk Jurutera Sains Kejuruteraan Reka bentuk projek, Pelaksanaan dan Penilaian Prinsip Elektrik dan Elektronik Ada juga lagi modul 12 pilihan yang anda akan dapat belajar, tertakluk kepada pelajar dan kakitangan permintaan. SYARAT KEMASUKAN Anda akan memerlukan 120 mata tarif UCAS dan sekurang-kurangnya Gred C pada GCSE dalam Matematik. Semua pemohon mesti menunjukkan bahawa mereka mempunyai tahap yang baik secara lisan atau bertulis Bahasa Inggeris, dan jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan perlu menunjukkan keupayaan untuk belajar dalam bahasa Inggeris. Sila semak seksyen Antarabangsa laman web untuk maklumat lanjut. Pemohon yang tidak memenuhi kriteria kemasukan standard tetapi mempunyai pengalaman kerja / kehidupan berkaitan akan dipertimbangkan secara individu dan boleh dijemput untuk wawancara. Sila ambil perhatian: Untuk 2017 kemasukan UCAS Tariff berubah dan mata UCAS diperlukan untuk memasuki program ini akan berbeza dari 2016. Bagi mereka yang menyertai program ini pada bulan September 2017, anda akan perlu mempunyai 48 mata UCAS Tariff. Semua kriteria kemasukan lain (seperti yang dinyatakan di atas) kekal di tempat. Jika anda seorang pelajar antarabangsa dari luar Kesatuan Eropah ia adalah satu keperluan bagi anda untuk mempunyai Visa Tier 4 untuk mengkaji dengan kami. Untuk membolehkan anda untuk mengikuti program tertentu pengajian ini, anda juga akan perlu untuk menunjukkan bahawa anda mempunyai tahap yang baik Bahasa Inggeris lisan dan tulisan dan akan memerlukan skor UK VI Akademik IELTS 5.5. Sila ambil perhatian: bayaran untuk Pelajar Antarabangsa dari luar Kesatuan Eropah, untuk program tertentu ini adalah £ 8850 setahun. Yuran adalah tertakluk kepada perubahan pada tahun-tahun berikutnya. PILIHAN KERJAYA Jurutera elektrik juruteknik kejuruteraan elektrik pekerja pengagihan elektrik Elektronik jurutera jurutera tenaga [-]

Tahap 3 Dilanjutkan Diploma Dalam Bidang Kejuruteraan Elektrik

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Blackburn

Tahap 3 Diploma Lanjutan Kejuruteraan Elektrik bertujuan untuk menyediakan asas yang kukuh dalam banyak bidang Kejuruteraan, tetapi juga menggalakkan pembangunan peribadi dan bersuara. Kursus ini mengetuk ke dalam apa yang pelajar menikmati, merasa pandai dan mencari biasa. Pelajar membina keyakinan mereka kerana mereka membangunkan kemahiran praktikal yang akan membantu mereka mendapatkan pekerjaan pada masa hadapan. [+]

Yang Tahap 3 Diploma Lanjutan Kejuruteraan Elektrik bertujuan untuk menyediakan asas yang kukuh dalam banyak bidang Kejuruteraan, tetapi juga menggalakkan pembangunan peribadi dan bersuara. Kursus ini mengetuk ke dalam apa yang pelajar menikmati, merasa pandai dan mencari biasa. Pelajar membina keyakinan mereka kerana mereka membangunkan kemahiran praktikal yang akan membantu mereka mendapatkan pekerjaan pada masa hadapan. APA AKAN Saya BELAJAR? Kursus ini terdiri daripada 5 unit wajib ditambah unit pilihan dari pelbagai unit pakar profesional dan untuk perkara yang tertentu, yang menawarkan pelajar peluang untuk mengkaji bidang tertentu secara mendalam dan peluang untuk mengikuti pakar laluan yang jelas. Semua pelajar belajar ini 5 unit wajib: Kesihatan dan Keselamatan di Tempat Kerja Kejuruteraan Communications untuk Juruteknik Kejuruteraan Projek Kejuruteraan Matematik untuk Juruteknik Kejuruteraan Prinsip Elektrik dan Elektronik SYARAT KEMASUKAN Pelajar harus mempunyai BTEC Level 2 Merit atau portfolio gred Distinction atau sekurang-kurangnya empat GCSE pada Gred A * - C. A gred C atau ke atas dalam matematik adalah penting. kelayakan setaraf akan dipertimbangkan. Semua pelajar akan perlu menunjukkan minat aktif dalam Kejuruteraan Elektrik atau bidang pengajian yang berkaitan. BAGAIMANA AKAN SAYA AKAN DINILAI? BTECs menawarkan pengalaman praktikal yang sering kekurangan dalam laluan yang lebih tradisional seperti tahap A. Ini membolehkan mereka untuk menunjukkan kemahiran dan pengetahuan mereka dalam keadaan praktikal. Pelajar yang mendapat kelayakan BTEC juga akan mendapat mata UCAS. Pelajar melengkapkan kelayakan BTEC boleh memohon tempat Universiti melalui UCAS & Universiti dan Kolej Perkhidmatan Kemasukan. PILIHAN KERJAYA Jurutera elektrik juruteknik kejuruteraan elektrik Juruelektrik pekerja pengagihan elektrik [-]

Tahap 3 Dilanjutkan Diploma Dalam Bidang Kejuruteraan Mekanikal

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Blackburn

Ini Level 3 kursus Kejuruteraan Mekanikal adalah kursus baru yang bermula pada September 2013 di £ 7 juta baru Bill Pusat Niaga Hadapan Taylor Sir. Satu kemudahan bengkel baru dengan teknologi kejuruteraan terkini akan digunakan untuk mengajar pelajar yang berminat dalam bidang Kejuruteraan. [+]

Ini Tahap kursus 3 Kejuruteraan Mekanikal adalah kursus baru yang bermula pada September 2013 di £ 7 juta baru Bill Pusat Niaga Hadapan Taylor Sir. Satu kemudahan bengkel baru dengan teknologi kejuruteraan terkini akan digunakan untuk mengajar pelajar yang berminat dalam bidang Kejuruteraan. Ia meliputi pelbagai topik termasuk Kejuruteraan Matematik, Matematik Tambahan lagi, prinsip mekanikal, prinsip elektrik, projek, kerja amali dalam pemasangan dan pemesinan, Kesihatan dan Keselamatan, Perniagaan, komunikasi dalam bidang kejuruteraan, Kejuruteraan Bahan, reka bentuk bantuan komputer, Komputer dibantu Manufacturing. Pada akhir kursus ini pelajar akan mendapat kerja dan mempunyai pemahaman yang baik dari apa yang majikan kejuruteraan memerlukan. Perkembangan ke universiti boleh didapati selepas kursus ini, memberikan gred memenuhi syarat kemasukan. APA AKAN Saya BELAJAR? Beberapa unit dikaji pada kursus ini ialah: kesedaran alam sekitar Kejuruteraan Prinsip Mekanikal kemasan Operasi Computer Aided Design Reka bentuk Kejuruteraan Operasi Perniagaan Berbantukan Komputer Pembuatan SYARAT KEMASUKAN syarat kemasukan bagi kursus ini adalah 4 GCSE gred C ke atas. A gred C atau yang lebih tinggi dalam matematik adalah penting. BAGAIMANA AKAN SAYA AKAN DINILAI? Kursus ini dinilai oleh satu siri tugasan, peperiksaan dinilai secara dalaman dan penilaian praktikal. PILIHAN KERJAYA Jurutera mekanikal juruteknik kejuruteraan mekanikal kitaran mekanik mekanik loji pembinaan Jurutera automotif juruteknik kejuruteraan pertanian jurutera pertanian [-]

Tahun Penubuhan

Ijazah Asas Perakaunan FDA

Campus Sepenuh masa August 2017 United Kingdom Blackburn

Ijazah Asas Perakaunan bertujuan untuk individu yang ingin membangunkan kemahiran, kepakaran, pengetahuan dan kefahaman mengenai perakaunan dan perakaunan isu-isu yang berkaitan dengan meningkatkan pekerjaan mereka. [+]

Kursus ini akan melengkapkan anda untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang perakaunan, kewangan dan perniagaan. Ia akan memberi anda pemahaman yang baik bagi kedua-dua perakaunan dan kewangan dan kepentingan mereka dalam organisasi yang berbeza. Yang Ijazah Asas Perakaunan bertujuan untuk individu yang ingin membangunkan kemahiran, kepakaran, pengetahuan dan kefahaman mengenai perakaunan dan perakaunan isu-isu yang berkaitan dengan meningkatkan pekerjaan mereka. Ijazah Foundation sesuai untuk mereka yang sedang dalam pekerjaan dalam persekitaran perakaunan atau kedudukan yang berkaitan perakaunan, atau mereka yang sedang mencari pekerjaan dalam bidang ini. Kursus ini perlu merayu kepada anda jika anda perlu patut belajar sekitar komitmen lain atau jika anda ingin mengambil langkah pertama anda ke dalam pendidikan tinggi selepas jurang pengajian. Apa yang akan saya belajar? Kandungan Ijazah Yayasan merangkumi konsep perakaunan serta memperkenalkan topik yang berkaitan perniagaan yang lain. Anda akan membangunkan kemahiran perakaunan praktikal yang diperlukan oleh majikan seperti keupayaan untuk merangka penyata kewangan dan menghasilkan kos dan belanjawan laporan, serta analisis dan membuat keputusan dalam konteks yang sesuai. Ini akan membolehkan anda penghargaan teliti hubungan timbal-topik ini perlu dalam konteks perniagaan. Kursus ini juga meliputi pembangunan kemahiran insaniah yang penting kepada majikan. Sepanjang modul yang anda akan membina pemahaman penjagaan pelanggan, bagaimana perniagaan beroperasi, membangunkan kemahiran bekerja berpasukan dan mendapatkan pandangan dan mengamalkan ke dalam menguruskan orang. Dalam perjalanan anda akan diperlukan untuk menghabiskan sekurang-kurangnya 240 jam (120 jam setahun jika anda belajar sepenuh masa) yang bekerja di peranan yang relevan dalam usaha meningkatkan pengetahuan Accounting anda dan amalan. Ini mungkin melalui pekerjaan yang dibayar atau melalui 'penempatan' sukarela dalam peranan yang berkaitan. Ini Ijazah asas menekankan kepentingan meletakkan teori ke dalam amalan. Anda akan menggunakan organisasi anda sendiri atau organisasi yang dikenali sebagai titik permulaan dan melalui penilaian akan digalakkan untuk merujuk kembali kepada persekitaran kerja anda, menyediakan anda dengan peluang untuk mengaitkan pelajaran ke situasi kehidupan sebenar. Di peringkat akhir kursus ini anda juga akan menjalankan projek penyelidikan di mana anda akan dapat untuk pakar dan penyelidikan kawasan seluas perakaunan yang mempunyai kepentingan khusus kepada anda, selepas berunding dengan penyelia penyelidikan anda. Modul termasuk: Perakaunan perniagaan Teknik kuantitatif Organisasi dan Rakyat Perundangan Kewangan Taxation peribadi Perakaunan Pengurusan 1 Kaedah Penyelidikan Pengamal reflektif Perakaunan Kewangan 1 Perakaunan Kewangan 2 Pengurusan Kewangan Persekitaran ekonomi Perakaunan Pengurusan 2 STATISTIK Kerja Pembelajaran Berasaskan Projek penyelidikan Syarat Kemasukan Anda akan memerlukan 120 mata tarif UCAS. Semua pemohon mesti menunjukkan bahawa mereka mempunyai tahap yang baik secara lisan atau bertulis Bahasa Inggeris, dan jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan perlu menunjukkan keupayaan untuk belajar dalam bahasa Inggeris. Pemohon tanpa GCSE Gred C dalam mata pelajaran Matematik atau setaraf akan diperlukan untuk menjalankan ujian numerasi kebolehan, yang mana anda akan diberi sehingga dua percubaan untuk melengkapkan dengan jayanya. Apa-apa tawaran untuk penempatan pada kursus adalah tertakluk kepada berjaya menamatkan penilaian ini bagi mereka yang tidak mempunyai GCSE gred C dalam mata pelajaran Matematik atau setaraf. Pemohon yang tidak memenuhi kriteria kemasukan standard tetapi mempunyai pengalaman kerja / kehidupan berkaitan akan dipertimbangkan secara individu dan boleh dijemput untuk wawancara. Sila ambil perhatian: Untuk 2017 kemasukan UCAS Tariff berubah dan mata UCAS diperlukan untuk memasuki program ini akan berbeza dari 2016. Bagi mereka yang menyertai program ini pada bulan September 2017, anda akan perlu mempunyai 48 mata UCAS Tariff. Semua kriteria kemasukan lain (seperti yang dinyatakan di atas) kekal di tempat. [-]

Ijazah Asas Perniagaan FDA

Campus Sepenuh masa Sambilan August 2017 United Kingdom Blackburn + 1 lagi

Dalam Ijazah Yayasan ini dalam perniagaan anda akan mengkaji semua unsur-unsur utama ijazah perniagaan tradisional seperti Pemasaran, Sumber Manusia, Kewangan, Undang-undang Perniagaan dan IT. Anda akan belajar dalam tempoh dua tahun jika anda belajar kursus sepenuh masa. [+]

Di dalam ini Ijazah Asasi Perniagaan anda akan belajar semua unsur-unsur utama ijazah perniagaan tradisional seperti Pemasaran, Sumber Manusia, Kewangan, Undang-undang Perniagaan dan IT. Anda akan belajar dalam tempoh dua tahun jika anda belajar kursus sepenuh masa. Kursus ini perlu merayu kepada anda jika anda perlu patut belajar sekitar komitmen lain atau jika anda ingin mengambil langkah pertama anda ke dalam pendidikan tinggi selepas jurang pengajian. Anda akan mempunyai peluang untuk menambah ijazah asas anda ke tahap kepujian sebaik sahaja anda telah berjaya menamatkan kursus ini. Program ini disahkan oleh UK Top 10 Lancaster University dan direka bentuk untuk menghubungkan teori perniagaan dengan amalan. Ia direka untuk menyediakan pelajar dengan pelbagai kemahiran perniagaan dipindah milik seperti komunikasi, ICT, numerasi, penyelesaian masalah dan bekerja dalam pasukan. Kursus ini merangkumi semua fungsi utama perniagaan (lihat kandungan kursus di bawah). Pelajar juga akan bekerja di kawasan perniagaan yang berkaitan atau akan dijangka untuk melaksanakan sekurang-kurangnya 40 hari penempatan kerja dalam tempoh dua tahun. sesi yang berbeza kursus ini dijalankan sepanjang tahun. Anda boleh memilih untuk belajar satu petang dan malam seminggu, atau sesi sepenuh hari kursus ini, atau lebih dua malam seminggu bergantung kepada bilangan pelajar dan permintaan. jadual waktu fleksibel kami akan membolehkan anda untuk memilih pilihan yang sesuai untuk anda, membolehkan anda untuk menyesuaikan perjalanan anda di sekitar komitmen lain. Apa yang akan saya belajar? Pada tahun pertama kursus ini anda akan mengkaji modul yang menyediakan perspektif latar belakang perniagaan yang anda beroperasi. Semua perniagaan perlu menyedari persekitaran ekonomi, kewangan, undang-undang dan sosial di mana mereka beroperasi. Semua pelajar juga menjalankan satu modul kaedah penyelidikan yang bertindak sebagai persediaan untuk satu projek penyelidikan di Tahun 2. Tahun kedua mengembang pada modul ini dan memperkenalkan beberapa modul pengurusan. Modul termasuk: persekitaran perniagaan Kaedah Penyelidikan Teknologi Maklumat Perniagaan Pengamal reflektif Pemasaran Perniagaan Kelakuan Organisasi Undang-undang perniagaan MENGURUS SUMBER KEWANGAN Teknik kuantitatif Projek penyelidikan Work-Based Learning Internet dan ePerniagaan Pengurusan Sumber Manusia Pengurusan dan kepimpinan KEWANGAN PERNIAGAAN Pengurusan Operasi Syarat Kemasukan Anda akan memerlukan 120 mata tarif UCAS. Semua pemohon mesti menunjukkan bahawa mereka mempunyai tahap yang baik secara lisan atau bertulis Bahasa Inggeris, dan jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan perlu menunjukkan keupayaan untuk belajar dalam bahasa Inggeris. Sila semak seksyen Antarabangsa laman web untuk maklumat lanjut. Pemohon yang tidak memenuhi kriteria kemasukan standard tetapi mempunyai pengalaman kerja / kehidupan berkaitan akan dipertimbangkan secara individu dan boleh dijemput untuk wawancara. Sila ambil perhatian: Untuk 2017 kemasukan UCAS Tariff berubah dan mata UCAS diperlukan untuk memasuki program ini akan berbeza dari 2016. Bagi mereka yang menyertai program ini pada bulan September 2017, anda akan perlu mempunyai 48 mata UCAS Tariff. Semua kriteria kemasukan lain (seperti yang dinyatakan di atas) kekal di tempat. Jika anda seorang pelajar antarabangsa dari luar Kesatuan Eropah ia adalah satu keperluan bagi anda untuk mempunyai Visa Tier 4 untuk mengkaji dengan kami. Untuk membolehkan anda untuk mengikuti program tertentu pengajian ini, anda juga akan perlu untuk menunjukkan bahawa anda mempunyai tahap yang baik Bahasa Inggeris lisan dan tulisan dan akan memerlukan skor UK VI Akademik IELTS 5.5. Sila ambil perhatian: yuran untuk Pelajar Antarabangsa dari luar Kesatuan Eropah, untuk program tertentu ini adalah £ 8850 setahun. Yuran adalah tertakluk kepada perubahan pada tahun-tahun berikutnya. [-]