Infopulse University Ukraine

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SELAMAT DATANG ke "INFOPULSE UKRAINE"

Infopulse - vendor antarabangsa yang dipercayai, menyediakan penyelesaian IT kelas pertama

Dengan pejabat di sembilan buah negara, di seluruh Eropah dan Israel, Infopulse adalah salah satu daripada syarikat-syarikat penyumberan luar IT Ukraine terbesar. Mencapai kecemerlangan dalam bidang kejuruteraan perisian, pengurusan infrastruktur dan keselamatan maklumat, Infopulse telah membina reputasi sebagai pembekal penyelesaian perkhidmatan penuh yang dipercayai.

Pertumbuhan dan kestabilan

Ditubuhkan lebih 25 tahun yang lalu, Infopulse telah semakin berkembang sepanjang dekad yang lalu. Sehingga 2016, dengan pasukan yang 1,300+ pakar IT yang terbaik dalam kelas, Infopulse terus mencapai kedudukan teratas sebagai majikan, akibatnya menghasilkan kadar keciciran terendah di rantau ini.

Sebagai sebahagian daripada EVRY, salah satu syarikat IT terbesar di Scandinavia, saham Infopulse Eropah Nilai-nilai budaya perniagaan dan standard kualiti. Syarikat membayar perhatian khusus kepada penciptaan dan penyelenggaraan pelan kesinambungan perniagaan yang kukuh, memastikan keunggulan semua proses dan pasukan. Kami menyokong pelanggan kami dalam perkongsian jangka panjang untuk memperkasakan keupayaan perniagaan fleksibel baru, untuk memacu peningkatan teknologi dan perkhidmatan yang berterusan, dan untuk mengurangkan kos.

Fokus industri

Cekap menggabungkan pengetahuan industri yang mendalam dan kemahiran teknologi, Infopulse menyampaikan meningkatkan nilai perniagaan kepada pelanggan dengan menyediakan perkhidmatan IT dipercayai dan penyelesaian untuk PKS dan Fortune 100 syarikat dari seluruh dunia. Dengan memberi tumpuan kepada Automotive, E-Commerce, Elektronik, Tenaga, Kewangan, FMCG, Penjagaan Kesihatan, High-Tech, Marketing, Penerbitan, Perisian, Telekom dan industri lain, matlamat utama kami adalah untuk menyediakan pelanggan kami dengan perkhidmatan yang berkualiti, khusus pelanggan teknologi, dan kepakaran yang menyeluruh. Perniagaan kami disesuaikan sekitar pelanggan kami - untuk menyampaikan faedah, melaksanakan sangat, meningkatkan ketangkasan perniagaan, menyelesaikan masalah, menjadikan mereka peluang dan mengisi keperluan.

pendekatan kami

Dengan menggunakan prinsip utama pendekatan penuh kami "rantaian nilai", Infopulse adalah rakan bersepadu bagi semua penyelesaian IT anda memerlukan - dari penyelenggaraan mudah untuk pembangunan produk, daripada penyelidikan asas untuk perundingan kompleks. Kami "bercakap bahasa" Industri, mempunyai pengetahuan lanjutan dalam seni bina, keselamatan, pengurusan, metodologi, perniagaan, kewangan, pembungkusan, dan domain fungsi lain.

Perniagaan kami adalah berdasarkan kepada moto kami - Menjana Nilai, Menyampaikan Kecemerlangan!

Dalam era digital, hampir setiap syarikat atau start-up memerlukan tahap pembangunan kod dan kejuruteraan sistem. Software adalah teras pengkomputeran. Di seluruh dunia, syarikat-syarikat, kedua-dua besar dan kecil, meningkatkan pergantungan mereka pada teknologi untuk meningkatkan kecekapan dalam proses perniagaan mereka. Oleh itu, adalah tidak menghairankan bahawa jurutera perisian dan pemaju adalah permintaan yang tinggi di seluruh dunia.

Kami menawarkan anda untuk menyertai IT-dunia teknologi canggih, idea-idea menarik dan masyarakat yang inovatif.

jurulatih kami adalah profesional yang mahir yang tinggi, terlibat secara aktif dalam projek IT jurutera dan pemaju tidak sabar-sabar untuk berkongsi pengetahuan mereka dengan anda.

Anda juga boleh mengambil bahagian dalam projek-projek komersial dunia sebenar dalam pasukan dan di bawah bimbingan daripada pemaju peringkat tertinggi bagi syarikat IT besar - Infopulse.

Mendaftar dalam kursus kami sekarang dan mula untuk menukar kerjaya anda! Menjadi pemaju perisian - baik dibayar, percuma dan orang makmur.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Jaminan Kualiti

Online & Campus Combined Sepenuh masa 60  September 2017 Ukraine Kiev

Automated Software Testing adalah satu proses, menggunakan alat-alat untuk melaksanakan ujian pra-skrip pada aplikasi perisian sebelum melepaskan ia ke dalam pengeluaran. Pelajar menulis skrip ujian sekali, dan kemudian berjalan berulang kali di bawah satu minit. Ujian sering dijalankan secara selari dengan lain-lain, menguji perubahan dan mencari kecacatan. [+]

Automated Software Testing adalah satu proses, menggunakan alat-alat untuk melaksanakan ujian pra-skrip pada aplikasi perisian sebelum melepaskan ia ke dalam pengeluaran. Pelajar menulis skrip ujian sekali, dan kemudian berjalan berulang kali di bawah satu minit. Ujian sering dijalankan secara selari dengan lain-lain, menguji perubahan dan mencari kecacatan. rangka kursus Pengenalan kepada Pengujian Perisian Sejarah Pengujian Perisian Mengapa perlu Uji Software? Tujuan Ujian Prinsip Testing Kitar Hayat Pembangunan (SDLC) proses pembangunan perisian: model dan metodologi Ujian dan Jaminan Kualiti gambaran Jaminan Kualiti Matlamat dan faedah Jaminan Kualiti Software Testing konsep asas Pengujian Perisian seluruh SDLC Mengukur proses ujian, metrik dalam pengujian Gambaran Keseluruhan sistem Tracking Test Kitaran Software Testing Life Jenis-jenis Ujian fasa ujian dan aktiviti artifak ujian, dokumentasi ujian: Pelan ujian kes ujian Senarai Semak Laporan Bug Laporan Ujian Keputusan KEPERLUAN Kajian Keperluan dan Spesifikasi kebolehkesanan Matrix Pelan ujian aktiviti Perancangan Ujian strategi Test Test template Pelan kes ujian Kes ujian sifat-sifat Penulisan dan Penjejakan Kes Ujian Senarai Semak penggunaan praktikal Perbezaan antara Kes Ujian dan Daftar Senarai Laporan Bug Kitaran Hayat Bug sifat-sifat Bug Bug keterukan dan keutamaan Metrik dalam Penjejakan Bug Tinjauan Bug Tracking Systems Laporan Ujian Keputusan Konsep asas Laporan ujian Template teknik ujian Design liputan ujian teknik reka bentuk ujian asas asas-asas ujian Kotak hitam White-Box Testing Gray-Box Ujian fungsian dan bukan fungsian Tinjauan Ujian Fungsi jenis Ujian Ujian Keselamatan Ujian prestasi Pengujian Usability Testing Failover dan Pemulihan Ujian Testing konfigurasi Menguji perubahan: asap Kewarasan membina Pengesahan Ujian regresi Menguji tahap: Ujian Unit Ujian integrasi Testing System penerimaan Ujian Alfa dan Beta Testing aspek tambahan dalam menguruskan Pengujian Perisian Berorientasikan Objek Systems Testing Client-Server dan Sistem Web Berasaskan Ujian Testing COTS Systems Tinjauan Ujian Automatik Matlamat, konsep asas, kebaikan dan keburukan alat automasi Test pengurusan risiko dalam Ujian pengelasan risiko Analisis risiko dan keutamaan, pengurusan risiko Kerjaya Anda sebagai Software Tester Tester: kualiti peribadi Ciri-ciri kerja penguji ini PEMBANGUNAN PROFESIONAL pensijilan ujian Wawancara dengan potensi majikan Persediaan untuk temuduga CV, soalan biasa dan jawapan, kelakuan di temuduga latihan: reka bentuk kes-kes ujian untuk tugas-tugas ujian Menyediakan dokumentasi ujian (pelan ujian, kes-kes ujian, semak senarai, ujian laporan hasil) analisis keperluan, matriks kebolehkesanan reka bentuk ujian dan ujian pelaksanaan untuk tugas-tugas ujian laporan pepijat Test teknik reka bentuk: penggunaan praktikal [-]

Contact

Alamat
Telefon undefined