CitySmart Hotel Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 2012, CitySmart Hotel Management (CHM) visi adalah untuk menjadi pemimpin dalam pendidikan hospitaliti di Vietnam.

Sekolah kami menyediakan pengalaman pendidikan elit yang menawarkan kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, kerjaya menggabungkan program fokus dengan latihan teori dan praktikal. Kami melengkapkan pelajar dengan kemahiran untuk menjadi pemimpin masa depan dalam Hospitaliti global dan Seni Kulinari Industri. Matlamat kami adalah untuk meningkatkan kualiti sumber manusia, dan membekalkan graduan yang telah mempunyai kemahiran peluang untuk Fastrack kerjaya keramahan mereka.

Kami bangga menjadi pusat hospitaliti antarabangsa pertama di Vietnam yang mengambil pelajar luar dinding bilik darjah dan ke dalam pengalaman kerja yang benar, dan program latihan kami adalah penting kepada wawasan pendidikan kita. Perkongsian strategik dengan 5 bintang hotel dan restoran atas memudahkan cemerlang pengalaman latihan dibayar untuk pelajar-pelajar kita. Kami percaya bahawa peluang untuk bekerja dalam persekitaran yang sebenar, profesional membolehkan pelajar untuk membangunkan kemahiran dan pengalaman untuk memulakan kerjaya yang berjaya.

Yang berkelayakan, pasukan yang berpengalaman dan berdedikasi pensyarah antarabangsa dan kakitangan sokongan komited dalam memastikan kejayaan semua pelajar kita. , Kemudahan standard industri yang moden ini menawarkan persekitaran pembelajaran yang bukan sahaja mencerminkan industri, tetapi selesa, intim dan mesra. Kami menyimpan kelas kami saiz kecil untuk mewujudkan suasana di mana setiap pelajar boleh berehat, memberi tumpuan, dan mengenali pensyarah mereka untuk menerima tahap yang tinggi sokongan individu untuk meraih yang terbaik.

Visions kami

Visi kami adalah untuk menjadi peneraju dalam pendidikan hospitaliti di Vietnam. Yang berkelayakan, pasukan yang berpengalaman dan berdedikasi pensyarah, tukang masak, dan kakitangan sokongan komited untuk memastikan kejayaan semua pelajar. Kemudahan yang hebat kami membolehkan kami untuk menyediakan pendidikan yang berkualiti paling tinggi dalam persekitaran yang memudahkan pembelajaran. Kami telah mencipta bukan sahaja yang paling hands-on pengalaman pendidikan di Vietnam, tetapi melalui kakitangan yang berbakat dan berdedikasi, masyarakat yang ketat vaults telah dipilih untuk menyokong pelajar kerana mereka mencapai potensi tertinggi mereka.

berpotensi

Mengapa CHM?

KELAYAKAN YANG DIIKTIRAF ANTARABANGSA DENGAN HARGA YANG KOMPETITIF

Pengurusan Hospitaliti CHM dan Seni Kulinari Program diiktiraf oleh Pearson Edexcel, organisasi pemberian terbesar di UK. Oleh itu, kita menyampaikan kelayakan antarabangsa dengan standard akademik yang ketat pada kos yang agak rendah, dengan manfaat tambahan kos rendah yang tinggal di Hanoi.

Kation quali Edexcel yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan setelah selesai program kami pelajar-pelajar kita boleh melanjutkan pelajaran di salah sebuah universiti rakan kongsi yang banyak kami di seluruh dunia

PROGRAM YANG DIAJAR DALAM BAHASA INGGERIS OLEH PENSYARAH INTERNATIONAL BERPENGALAMAN

Program CHM ini diajar oleh sekumpulan pensyarah berpengalaman antarabangsa yang membawa bersama mereka pelbagai pengalaman industri dari seluruh dunia. Akibatnya, pelajar belajar permintaan majikan kemahiran pekerja yang berpotensi daripada pakar-pakar industri.

Sebagai bahasa sejagat industri hospitaliti di seluruh dunia, semua aktiviti pengajaran dan pembelajaran kita dikendalikan dalam bahasa Inggeris. Kami memahami bahawa Bahasa Inggeris bukan bahasa yang pertama dari banyak pelajar-pelajar kita, bagaimanapun, pensyarah kami berdedikasi untuk menyediakan apa-apa sokongan diperlukan sekiranya satu konsep, topik atau perkataan tidak difahami sepenuhnya. Kelas bahasa Inggeris tambahan disediakan untuk orang-orang yang boleh mendapat manfaat daripada mereka.

KEMUDAHAN PEMBELAJARAN MODEN DAN ALAM SEKITAR AMAN

CHM berbangga untuk memiliki state-of-the-art kemudahan pengajaran hospitaliti dengan tujuh kelas multimedia, dua bilik praktikal hotel dan enam dapur latihan yang berbeza.

Yang indah taman-taman perumahan dan kemudahan sukan sekitar kampus kami, seperti lapangan sasar golf, gelanggang tenis, gelanggang badminton, bola tampar pantai dan kolam renang, menyediakan persekitaran pembelajaran selamat aman, bagi pelajar-pelajar kita.

pasanganpelajardewan

Pelajar Pengurusan Hospitaliti menggunakan bilik dua hotel olok-olok kami untuk meletakkan pelajaran teori dalam amalan. Bilik-bilik ini meniru mereka sebuah hotel 4-5 bintang.

pasanganpasangan

Culinary Arts pelajar berlatih di enam dapur latihan khas standard industri kami. Pelajar-pelajar kita juga mempunyai peluang untuk menjalankan pengalaman kerja dalam moden restoran mewah di kampus kami, Top Chef.

Magang DIBAYAR DENGAN JENAMA HOSPITALITY ANTARABANGSA

Magang secara meluas dianggap sebagai salah satu cara yang paling berkesan untuk mendapatkan pengalaman hidup praktikal sebenar dan melancarkan kerjaya yang berjaya dalam industri hospitaliti dan oleh itu merupakan sebahagian daripada semua Program CHM.

Perkongsian hotel berprestij kami memudah dicari peluang latihan dibayar terkenal hotel 4 dan 5 bintang, resort, pangsapuri dan kasino perkhidmatan, baik di Hanoi dan global yang disokong oleh pensyarah, pelajar-pelajar kita diletakkan ke dalam pelbagai jawatan pekerjaan. Semua pelajar dikehendaki melengkapkan sekurang-kurangnya satu latihan sebagai sebahagian daripada Program Pengurusan Hospitaliti dan Seni Kulinari Program. Pelajar dikehendaki untuk merakam pengalaman mereka dalam jurnal reflektif yang menjadi sebahagian daripada penilaian mereka.

DIJAMIN PENEMPATAN PEKERJAAN DALAM 5 PERTUBUHAN STAR

CHM adalah unik kerana kami menjamin penempatan pekerjaan untuk pelajar kami selepas tamat pengajian dan kami mempunyai pasukan khusus dalam meletakkan graduan kita dalam pertubuhan bertaraf 5 bintang di seluruh dunia.

Misi kami adalah untuk mengubah pelajar-pelajar kita ke dalam golongan profesional dan membantu mereka Fastrack kerjaya mereka.

pasangan

Graduan CHM adalah berbeza - kami melengkapkan mereka dengan pengalaman praktikal untuk berjaya dalam kedudukan Penyeliaan atau Pengurusan pertama mereka, dan cepat kemajuan kerjaya mereka. Reputasi CHM untuk pendidikan hospitaliti cemerlang bermakna bahawa pelajar-pelajar kita mendapat pekerjaan yang baik pada tamat pengajian, dan berada dalam permintaan yang tinggi untuk bekerja untuk hotel paling berprestij di Hanoi.

KAMI Fastrack KERJAYA ANDA

Sepanjang program intensif kami graduan kita dilengkapi dengan kedua-dua teori akademik dan pengalaman praktikal untuk berjaya dalam penyeliaan pertama mereka atau kedudukan pengurusan, membolehkan kemajuan pesat dalam kerjaya mereka.

This school offers programs in:
  • English
  • Vietnam

Lihat Sijil » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Tahap BTEC 5 Pensijilan Diploma Kebangsaan Lebih Tinggi - Pengurusan Hospitaliti Maju

Campus Sepenuh masa September 2017 Vietnam Hanoi

Menggabungkan kajian akademik maju dengan latihan praktikal, program ini akan meningkatkan lagi kemahiran pengurusan anda di samping menggalakkan kesedaran dan pemahaman prinsip-prinsip perniagaan dan bagaimana ia berkaitan dengan industri. [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus Pensijilan Organisasi: CitySmart Hospitality Pendidikan Edexcel Sijil: Sijil 5 - Pengurusan Hospitaliti Advanced Sijil 5 dari Edexcel Surat Pengantar dari interned hotel / restoran Syarat Kemasukan: Anda mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 Tahun pada masa pendaftaran, dan telah lulus sekolah tinggi anda Sijil Siswazah. Pensijilan mendapat 4 - Pengurusan Hospitaliti Keperluan Bahasa Inggeris Semua kelas dijalankan dalam bahasa Inggeris. Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan diminta untuk membuktikan kemampuan bahasa Inggeris anda. Tahap yang diperlukan untuk kursus ini adalah IELTS 5.0 atau setaraf. Tempoh pengajian: Program sepenuh masa boleh disiapkan dalam masa 6 bulan. An 6 bulan latihan pilihan dengan salah satu daripada rakan-rakan kami di luar negara boleh diuruskan setelah selesai Sijil 5, namun ini tidak diperlukan untuk menerima ijazah daripada program ini. Kursus Pengenalan CHM yang diiktiraf di peringkat antarabangsa Hospitaliti Pengurusan Sijil 5 membina kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi semasa Sijil 4. Menggabungkan kajian akademik maju dengan latihan praktikal, program ini akan meningkatkan lagi kemahiran pengurusan anda di samping menggalakkan kesedaran dan pemahaman prinsip-prinsip perniagaan dan bagaimana ia berkaitan dengan industri. Anda akan mempelajari pelbagai konsep yang mengikut konteks operasi berjaya daripada layanan atau pelancongan perniagaan. Sijil 5 memberi tumpuan kepada sebilangan kecil modul kajian, termasuk Kemudahan Pengurusan Operasi, Pengurusan Sumber Manusia, Perniagaan Kecil Enterprise, Perjalanan dan Sektor Pelancongan, dan juga akan melengkapkan projek penyelidikan. Ini membolehkan pelajar-pelajar kita untuk lulus dengan pemahaman tentang pengurusan dan organisasi yang terlibat dalam penyediaan hospitaliti dan pelancongan perkhidmatan, sebagai tambahan kepada pemahaman proses penyelidikan. Program kami diiktiraf sebagai Diploma Tinggi Kebangsaan (HND) dalam rangka kelayakan Edexcel, dan bersamaan dengan tahun kedua ijazah Sarjana Muda. Setelah selesai anda akan dapat untuk maju ke tahun akhir ijazah sarjana muda, atau akan layak untuk menjamin kedudukan pengurusan yang rendah dalam salah satu sektor hospitaliti banyak di sini di Vietnam, atau di negara anda pilihan! Kajian Modul HM05 - Bahagian Projek Penyelidikan 1 Pengurusan Kemudahan Operasi - HM18 HM09 - Pengurusan Sumber Manusia untuk Industri Perkhidmatan HM21 - Perniagaan Perusahaan Kecil HM37 - The Travel dan Sektor Pelancongan Program Break - 1 Minggu * Pilihan * Luar Negara Industri Internship - 6 Bulan sepenuh masa Kerjaya anda Setelah selesai Sijil 5 anda akan dapat untuk maju ke tahun akhir Ijazah Sarjana Muda di sini di Vietnam atau dengan salah satu universiti rakan kongsi kami di seluruh dunia. Selain itu, sebagai salah satu sektor yang paling menarik dan bertenaga untuk graduan baru untuk bekerja dalam CHM akan memberi anda kemahiran dan latihan untuk memulakan kerjaya pengurusan yang berjaya dalam salah satu sektor hospitaliti banyak bukan sahaja di sini di Vietnam, tetapi seluruh dunia. Pertumbuhan pesat industri percutian, perjalanan dan pelancongan sepanjang dekad yang lalu telah membuat sumbangan yang besar kepada ekonomi negara dan global. Ini, seterusnya, telah mewujudkan permintaan bagi pengurus berpengetahuan, berpendidikan dan dan inovatif. Graduan kita adalah permintaan yang tinggi oleh majikan, dan mendapatkan pekerjaan dalam pelbagai jenis hotel, resort, kasino, kapal persiaran, restoran dan pelbagai jawatan lain dalam industri perjalanan dan pelancongan. [-]

Sijil

BTEC Tahap 3 Pensijilan - Pengenalan Kepada Pengurusan Hospitaliti

Campus Sepenuh masa 26  September 2017 Vietnam Hanoi

Program fast track ini mempunyai fokus vokasional yang kuat dan akan menyediakan asas yang menyeluruh dalam konsep-konsep utama dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menjadi pengurus hospitaliti berjaya. [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus Pensijilan Organisasi: Pengurusan CitySmart Hotel Sijil: Sijil 3 - Pengenalan kepada Pengurusan Hospitaliti Surat Pengantar dari interned hotel / restoran Syarat Kemasukan: Anda mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 Tahun pada masa pendaftaran, dan telah lulus sekolah tinggi anda Sijil Siswazah. Beberapa pemohon mungkin diperlukan untuk melengkapkan ujian penempatan dan Temuduga Keperluan Bahasa Inggeris Semua kelas dijalankan dalam bahasa Inggeris. Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan diminta untuk membuktikan kemampuan bahasa Inggeris anda. Tahap yang diperlukan untuk kursus ini adalah IELTS 4.0 atau setaraf. Tempoh pengajian: Program sepenuh masa boleh disiapkan dalam masa 26 minggu, yang merangkumi penempatan internship anda. 26 minggu terdiri daripada 12 minggu pengajian sepenuh masa, diikuti dengan rehat 1 minggu. Anda akan melengkapkan 12 minggu sepenuh masa latihan, diikuti dengan rehat 1 minggu Kursus Pengenalan Program fast track ini mempunyai fokus vokasional yang kuat dan akan menyediakan asas yang menyeluruh dalam konsep-konsep utama dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menjadi pengurus hospitaliti berjaya. Anda akan menemui potensi pengurusan anda dan meningkatkan prospek pekerjaan anda dalam industri ini berkembang pesat. Sijil 3 meliputi pelbagai topik termasuk Khidmat Pelanggan, Bahasa Inggeris Pelancongan & Hospitaliti, Etiket Pembangunan Diri, Pengurusan Hospitaliti Orientasi, dan Pertubuhan Dapur. Kursus itu sendiri telah direka untuk menawarkan anda amali pendedahan kepada amalan industri semasa. Pensyarah jemputan industri dan lawatan sambil belajar ke beberapa hotel di Hanoi paling terkenal akan memberi gambaran lanjut tentang bagaimana industri ini beroperasi. Jika anda sanggup bekerja keras, mempunyai minat untuk perkhidmatan dan ingin mempercepatkan cara anda untuk kerjaya dalam pengurusan, ini adalah program yang sesuai untuk anda. Kajian Modul HE50 - Bahasa Inggeris Pelancongan dan Hospitaliti HE61 - Professional English CH01 - Pengurusan Hospitaliti Haluan CH02 - Pembangunan Diri, Etika & Grooming CH03 - Keselamatan Makanan, Kesihatan & Kebersihan diri CH04 - Makanan & Minuman Pertubuhan CH05 - Pertubuhan Dapur CH06 - Bilik Organisasi Bahagian HM01 - The Hospitality Industri Kontemporari HM02 - Perkhidmatan Pelanggan HM10 - Kerja Berasaskan Pengalaman Part # 1 Program Break - 1 Minggu Industri Internship - 12 Minggu sepenuh masa Program Break - 1 Minggu Kerjaya anda Setelah selesai Sijil 3, CHM mengesyorkan anda maju ke Hospitality Sijil Pengurusan 4. Jika anda lebih suka untuk berpindah ke pekerjaan, anda akan mendapati bahawa kemahiran baru anda adalah sejajar dengan pelbagai peranan tahap entry- dalam industri pelancongan dan hospitaliti untuk memulakan kerjaya pengurusan anda. Industri hospitaliti adalah salah satu sektor yang paling menarik dan bertenaga untuk graduan baru untuk bekerja dalam. Permintaan untuk kakitangan penyeliaan dalam industri hospitaliti adalah sangat tinggi, dan program ini akan membuka pelbagai peluang kerjaya kedua-dua di Vietnam dan di luar negara. Graduan kita adalah permintaan yang tinggi oleh majikan, dan anda boleh menikmati kerjaya yang memuaskan di sebuah hotel mewah, resort, kasino, kapal pelayaran, restoran dan pelbagai jawatan lain dalam industri perjalanan dan pelancongan. [-]

Tahap BTEC 2 Sijil - Masakan Profesional Asas

Campus Sepenuh masa 26  September 2017 Vietnam Hanoi

Sesuai untuk pelajar-pelajar yang gemarkan masakan profesional, program ini akan memberikan pendidikan asas yang diperlukan untuk berjaya dalam industri, manakala melengkapkan anda dengan kemahiran untuk menyelia dapur anda sendiri. [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus Pensijilan Organisasi: CitySmart Hospitality Pendidikan Edexcel - UK Sijil: Sijil 2 - Asas Seni Kulinari Surat Pengantar dari interned hotel / restoran Syarat Kemasukan: Anda mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 Tahun pada masa pendaftaran Mempunyai ghairah dengan Masak-memasak. IELTS 4.0 atau setaraf Asas bahasa Inggeris, jika belajar di Vietnam Temuduga untuk pendaftaran Jangka masa: Sepenuh masa Sepenuh masa program boleh disiapkan dalam masa 26 minggu, yang merangkumi penempatan internship wajib anda. 26 minggu terdiri daripada 12 minggu pengajian sepenuh masa, diikuti dengan rehat 1 minggu. Anda akan melengkapkan 12 minggu sepenuh masa latihan, diikuti dengan rehat 1 minggu. Program Pengenalan Sesuai untuk pelajar-pelajar yang gemarkan masakan profesional, program ini akan memberikan pendidikan asas yang diperlukan untuk berjaya dalam industri, manakala melengkapkan anda dengan kemahiran untuk menyelia dapur anda sendiri. Program ini mengambil pendekatan praktikal untuk mengajar teori-teori dan konsep yang menyokong masakan profesional, dan membuka pintu kepada penguasaan teknik masakan klasik. Dari hari pertama, anda mula mengembangkan kemahiran asas, seperti bagaimana untuk memegang pisau dengan betul, kulit sayur-sayuran dan menyediakan ayam. Padang berlangsung, teknik menjadi lebih kompleks. Pada masa yang sama dengan kelas-kelas praktikal, anda akan menjadi biasa dengan pengetahuan yang penting profesion memasak seperti keselamatan makanan, kebersihan, menubuhkan sebuah dapur, perkhidmatan pelanggan dan pasukan kerja. Kelas bersaiz kecil praktikal maksimum 12 pelajar akan membolehkan anda untuk bekerja secara individu dan sebagai sebahagian daripada pasukan di bawah bimbingan pakar dan perhatian peribadi pensyarah kami. Pembelajaran di dapur standard industri dan amalan di restoran mewah kami Top Chef akan membantu anda untuk menyempurnakan kemahiran masakan anda. Kajian Modul Orientasi Pelajar Hospitality Inggeris, Etika Industri, Dandanan & Penyampaian sendiri Prinsip Perkhidmatan Pelanggan di Hospitaliti, Santai, Kembara & Pelancongan Kerja berpasukan yang berkesan Selamat, kebersihan & Selamat Persekitaran Kerja Hospitaliti Keselamatan makanan di Catering Prinsip Menyediakan & Closing The Kitchen Prinsip Melengkapkan Dokumentasi Dapur Prinsip Bagaimana Untuk Mengekalkan Mengendalikan & Pisau Bersih Prinsip Membuat Stok asas Prinsip Menyedia, memasak & Finishing asas Sos Hot Prinsip Menyedia, memasak & Finishing Sup asas Penyediaan, memasak & Penyudahan Hidangan Ikan Penyediaan, memasak & Penyudahan Hidangan Daging Penyediaan, memasak & Penyudahan Hidangan Ayam Penyediaan, memasak & Penyudahan Permainan Hidangan Penyediaan, memasak & Penyudahan Hidangan sayur-sayuran Prinsip Menyedia, & mencampurkan Spice & Herb Campuran Prinsip Menyedia, memasak & Finishing Hidangan Grain asas Prinsip Menyedia, memasak & Finishing Hidangan Pulse asas Prinsip Menyedia, memasak & Finishing Hidangan Nasi asas Prinsip Menyedia, memasak & Finishing Hidangan Telur asas Prinsip Menyedia, memasak & Finishing Pastry asas Minggu Jualan CHM Bakar CHM acara Cocktail - Menyedia, Cook Dan Sekarang Kanape & Cocktail Produk KERJAYA ANDA Bekerja di dapur profesional adalah memuaskan, tetapi ia bukan satu kerja yang mudah; kedudukan yang tinggi boleh mengambil tahun untuk dicapai. Ia mengambil masa bertahun-tahun kerja keras, semangat dan dedikasi untuk menjadi seorang Chef berbakat. Pensyarah kami akan bekerjasama dengan anda secara individu untuk membantu anda mencapai cita-cita peribadi. Setelah selesai Sijil 2, CHM mengesyorkan anda maju ke Sijil Masakan Profesional 3. Jika anda lebih suka untuk berpindah ke pekerjaan, anda akan mendapati bahawa kemahiran baru anda adalah sejajar dengan peranan dalam pelbagai persekitaran katering termasuk dalam hotel-hotel, pusat peranginan, kapal pelayaran, serta beberapa jawatan lain dalam perjalanan dan pelancongan industri. [-]

Tahap BTEC 3 Sijil - Masakan Profesional Maju

Campus Sepenuh masa 12 - 26  September 2017 Vietnam Hanoi

Program ini adalah untuk mereka yang ingin belajar teknik-teknik yang lebih maju daripada masakan profesional, dan akan membolehkan anda untuk memajukan kemahiran yang diperolehi dalam CHM Sijil 2 [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus Pensijilan Organisasi: CitySmart Hospitality Pendidikan Edexcel - UK Sijil: Sijil 3 - Advanced Culinary Arts Surat Pengantar dari interned hotel / restoran Syarat Kemasukan: Anda mesti sekurang-kurangnya 18 tahun semasa Pendaftaran, dan telah lulus Sijil Siswazah Sekolah Menengah anda. Pemohon perlu melengkapkan CHM Sijil Masakan Profesional 2, dan berjaya dilaksanakan 3 bulan latihan pertama mereka. Beberapa pemohon juga mungkin dikehendaki untuk melengkapkan ujian penempatan dan Temuduga Keperluan Bahasa Inggeris Semua kelas dijalankan dalam bahasa Inggeris. Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan diminta untuk membuktikan kemampuan bahasa Inggeris anda. Tahap yang diperlukan untuk kursus ini adalah IELTS 4.5 atau setaraf. Jangka masa: Sepenuh masa Sepenuh masa program boleh disiapkan dalam masa 13 minggu, A penempatan internship 12 minggu adalah sangat disyorkan, tetapi tidak wajib Jika anda memilih untuk melengkapkan latihan kedua Tempoh program ini meliputi 26 minggu. 26 minggu terdiri daripada 12 minggu pengajian sepenuh masa, diikuti dengan rehat 1 minggu. Anda akan melengkapkan melalui 12 minggu sepenuh masa latihan, diikuti dengan seminggu tamat pengajian Program Pengenalan Program ini adalah untuk mereka yang ingin belajar teknik-teknik yang lebih maju daripada masakan profesional, dan akan membolehkan anda untuk memajukan kemahiran yang diperolehi dalam CHM Sijil 2. Sekali lagi, pensyarah anda akan mengambil pendekatan praktikal untuk mengajar teori masakan yang lebih kompleks dan konsep. Pada masa yang sama dengan kelas-kelas praktikal anda akan melanjutkan pengetahuan anda keselamatan makanan dan bagaimana untuk membangunkan hubungan kerja yang kukuh dalam industri hospitaliti, serta seni perancangan menu restoran. Program ini memuncak dalam penyediaan dan pelaksanaan mahir makan malam set menu untuk restoran di lokasi eksklusif kami; Bar Topchef dan restoran. Kelas bersaiz kecil praktikal maksimum 12 pelajar akan membolehkan anda untuk bekerja secara individu dan sebagai sebahagian daripada pasukan di bawah bimbingan pakar dan perhatian peribadi pensyarah kami. Pembelajaran di dapur standard industri dan amalan di restoran mewah kami Top Chef akan membantu anda untuk menyempurnakan kemahiran masakan anda, dan program ini Kajian Modul Pembangunan Kerja Hubungan Hospitaliti Kesihatan, Keselamatan & Keselamatan Hospitaliti Persekitaran Kerja Prinsip-prinsip Of Pengawasan Keselamatan Makanan Untuk Catering Keselamatan makanan di Catering Prinsip Menyedia, memasak & Finishing Sup Complex Penyediaan, memasak & Penyudahan Sos Hot Penyediaan, memasak & Finishing Of Kuah & Cold Sos Prinsip Menyedia, memasak & Finishing Cakes Complex, Span, Biscuits & Skon Minggu Jualan CHM Bakar Penyediaan, memasak & kemasan hidangan ikan Penyediaan, memasak dan penamat hidangan daging Penyediaan, memasak dan penamat hidangan Ayam Penyediaan, memasak dan penamat hidangan sayur-sayuran Prinsip menyediakan, memasak dan kemasan hidangan sejuk kompleks Prinsip menyediakan, memasak dan kemasan hidangan pasta segar Prinsip menyediakan, memasak dan kemasan gurun panas Prinsip menyediakan, memasak dan kemasan padang pasir sejuk CHM Set Menu Dinner- Topchef Restoran Minggu Pengijazahan Kerjaya anda Cemerlang sebagai Chef profesional boleh mengambil bertahun-tahun kerja keras dan kesungguhan. Pensyarah kami akan bekerjasama dengan anda secara individu untuk membantu anda mencapai cita-cita peribadi. Permintaan untuk mahir, tukang masak berpengetahuan adalah sangat tinggi, dan program ini akan membolehkan anda untuk mempertimbangkan peluang-peluang pekerjaan di seluruh dunia. Graduan kita adalah permintaan yang tinggi oleh majikan, dan anda boleh menikmati kerjaya yang memuaskan di restoran sebuah hotel mewah, resort, kapal persiaran, dan juga beberapa jawatan lain dalam industri perjalanan dan pelancongan Pengalaman Pembelajaran Pembelajaran: Aktiviti pembelajaran praktikal mengambil tempat di dapur latihan selama enam kepakaran kami, manakala teori yang diajar dalam kuliah gaya, seminar, tetamu pensyarah dan kerja kumpulan aktiviti barat. Dalam program ini anda akan melibatkan diri dengan industri sebanyak mungkin. CHM mempunyai perkongsian kerja yang baik dengan perniagaan katering dan restoran dalam dan di sekitar Hanoi. Lawatan ke rakan kongsi ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana industri beroperasi dalam amalan. Anda juga akan mengambil bahagian dalam ceramah tetamu sesi soal jawab dengan melawat profesional industri untuk mendapatkan maklumat tangan pertama ke dalam bagaimana industri ini berfungsi. CHM juga menjadi tuan rumah acara-acara untuk memberikan anda tangan berharga pengalaman tentang bagaimana untuk menubuhkan, menjalankan, mengurus dan aktiviti-aktiviti ini kepada orang ramai. Acara tersebut termasuk Jualan CHM Bakar, CHM Cocktail dan Malam Canape dan Menu makan malam CHM Set. Penilaian: Oleh kerana objektif kami adalah untuk benar-benar menyediakan anda untuk bekerja di dapur profesional, kami tidak meletakkan penekanan kepada peperiksaan bertulis tradisional. Seperti dalam Sijil Masakan Profesional 2, pembelajaran anda akan dinilai melalui kerja kursus di mana anda akan dijangka untuk membentangkan pemahaman anda tentang topik dengan cara yang praktikal. [-]

Tahap BTEC 4 Persijilan Kebangsaan Yang Lebih Tinggi - Pengurusan Hospitaliti

Campus Sepenuh masa 26  September 2017 Vietnam Hanoi

CHM yang diiktiraf di peringkat antarabangsa Hospitaliti Pengurusan Sijil 4 membina kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi semasa Sijil 3. Menggabungkan kajian akademik dengan latihan praktikal, program ini akan membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran kepimpinan, operasi dan pentadbiran yang diperlukan untuk jawatan pengurusan junior. [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus Pensijilan Organisasi: Pengurusan CitySmart Hotel Edexcel Sijil: Sijil 4 - Pengurusan Hospitaliti Sijil 4 dari Edexcel Surat Pengantar dari interned hotel / restoran Syarat Kemasukan: Anda mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 Tahun pada masa pendaftaran dan lulus sekolah tinggi anda Sijil Siswazah. Pensijilan menerima 3 - Pengenalan kepada Pengurusan Hospitaliti Keperluan Bahasa Inggeris Semua kelas dijalankan dalam bahasa Inggeris. Jika Bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda, anda akan diminta untuk membuktikan kemampuan bahasa Inggeris anda. Tahap yang diperlukan untuk kursus ini adalah IELTS 4.5 atau setaraf. Tempoh pengajian: Program sepenuh masa boleh disiapkan dalam masa 26 minggu, yang merangkumi penempatan internship anda. 26 minggu adalah terdiri daripada 12 minggu pengajian sepenuh masa, diikuti dengan rehat 1 minggu. Anda akan melengkapkan 12 minggu latihan sepenuh masa, diikuti dengan rehat 1 minggu. Kursus Pengenalan CHM yang diiktiraf di peringkat antarabangsa Hospitaliti Pengurusan Sijil 4 membina kemahiran dan pengetahuan yang diperolehi semasa Sijil 3. Menggabungkan kajian akademik dengan latihan praktikal, program ini akan membolehkan anda untuk membangunkan kemahiran kepimpinan, operasi dan pentadbiran yang diperlukan untuk jawatan pengurusan junior. Sijil 4 memberi tumpuan kepada sebilangan kecil modul pengajian, termasuk Pemasaran Hospitaliti, Hospitaliti Pengurusan Operasi, Bilik Bahagian Pengurusan, Makanan dan Operasi Minuman, Bilik Bahagian Pengurusan dan Kewangan Hospitaliti. Kursus itu sendiri telah direka untuk menawarkan anda amali pendedahan kepada industri dan meneroka isu-isu semasa yang dihadapi oleh industri hari ini. Profesional pensyarah jemputan yang berpengalaman akan memberi dalam berwajah tentang bagaimana industri ini beroperasi. Program ini diiktiraf sebagai Sijil Tinggi Kebangsaan (HNC) dalam rangka kelayakan Edexcel, dan bersamaan dengan tahun pertama Ijazah Sarjana Muda. Setelah selesai program ini kami mencadangkan anda maju ke Sijil Lanjutan Pengurusan Hospitaliti 5, bagaimanapun, jika anda ingin pergi terus ke dalam pekerjaan anda akan dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran untuk memulakan kerjaya yang berjaya dalam pelbagai sektor hospitaliti. Modul kajian HM10 - Kerja Berdasarkan Pengalaman Bahagian 2 HM08 - Pemasaran Hospitaliti Pengurusan Operasi Hospitaliti - HM12 HM05 - Makanan dan Minuman Operasi HM06 - Bilik tidur Bahagian Pengurusan HM02 - Kewangan Hospitaliti Program Cuti - 1 minggu Latihan industri - 12 minggu sepenuh masa Program Cuti - 1 minggu Kerjaya anda Setelah selesai program ini anda boleh membuat keputusan untuk maju ke CHM Sijil 5 Pengurusan Hospitaliti Lanjutan. Selain itu, anda akan baik berkelayakan untuk pengurusan atau kedudukan penyeliaan dalam mana-mana sektor industri hospitaliti. Pertumbuhan pesat industri percutian, perjalanan dan pelancongan sepanjang dekad yang lalu telah membuat sumbangan yang besar kepada ekonomi negara dan global. Ini, seterusnya, telah mewujudkan permintaan bagi pengurus berpengetahuan, berpendidikan dan dan inovatif kedua-dua di sini di Vietnam dan di seluruh dunia. Graduan CHM dicari oleh majikan, dan anda boleh menikmati kerjaya pengurusan yang berjaya di sebuah hotel mewah, resort, kasino, kapal pelayaran, restoran dan pelbagai jawatan lain dalam industri perjalanan dan pelancongan. [-]