PENGURUSAN Kulinari
Chippewa Valley Technical College
Maklumat Utama
Lokasi kampus
Online USA
Bahasa
Inggeris
Format kajian
Di kampus
Tempoh
Minta maklumat
laju
Minta maklumat
Yuran tuisyen
Minta maklumat
Tarikh akhir permohonan
Minta maklumat
Tarikh mula paling awal
Sep 2023
biasiswa
Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda
pengenalan
Industri perkhidmatan makanan adalah salah satu majikan terkemuka di kawasan ini, dan CVTC menjawab permintaan kerjaya ini dengan ijazah baru Pengurusan Kuliner dua tahun. Kerjaya dalam industri kuliner mencabar dan bervariasi, dengan banyak peluang untuk maju. Program Pengurusan Kuliner CVTC akan mempersiapkan anda untuk kerjaya sebagai tukang masak, tukang masak, pengurus restoran, pengurus perkhidmatan makanan, atau tukang roti.
Ijazah bersekutu Pengurusan Kulinari akan mempersiapkan pelajar untuk menerapkan teori dan pengurusan kemahiran ke arah penyediaan makanan profesional dan standard perkhidmatan di pasaran yang sentiasa menuntut. Pelajar akan mempelajari teknik masakan asas dan lanjutan, perancangan menu, pengurusan minuman, operasi restoran, pemakanan, pembelian, pengawalan kos, dan pengawasan perkhidmatan makanan. Latihan yang diperlukan akan memungkinkan berlakunya demonstrasi kemahiran ini dalam persekitaran hospitaliti di luar kampus. Graduan mempunyai banyak peluang pekerjaan yang luar biasa di dalam negara atau di mana sahaja kerjaya mereka mengambilnya.