Read the Official Description

FB01

Menjadi seorang pengurus kreatif dan keusahawanan dalam dunia Makanan & Minuman. Bersedia untuk cemerlang dan membangunkan kemahiran pengurusan anda dalam bidang hospitaliti. Program pengurusan F & B kami termasuk 2 semester di kampus Sofia kami dan dibayar magang akhir di Amerika Syarikat.

Inovasi yang Trend dalam Makanan & Minuman ... Pada Akademi HRC, kami menyediakan pelajar dengan pemahaman yang mendalam tentang Perniagaan Antarabangsa di F & B Pengurusan, pengurusan restoran, pengetahuan masakan, kemahiran dan kreativiti supaya anda mampu untuk menunjukkan idea-idea inovatif anda dalam suasana perniagaan.

FB03

Program F & B Pengurusan adalah sebahagian daripada dinamik pedagogi inovatif yang menggalakkan kreativiti pengurusan. Setiap tahun, diajar (real!) Projek-projek industri membolehkan pembangunan metodologi pengurusan projek, dinamik kumpulan, kepimpinan dan kreativiti. Kaedah pengajaran menggalakkan pelajar untuk bekerja dalam satu pasukan, dan menunjukkan keupayaan untuk berfikir dengan cepat dalam konteks daya maju operasi dan pengurusan, serta realisme kewangan.

Yuran pengajian termasuk bahan kursus, buku dan perkhidmatan penempatan industri.

  • Semester 1
    Modul pengajaran utama, semua diajar secara eksklusif dalam bahasa Inggeris - Semester 2
    Modul pengajaran utama, semua diajar secara eksklusif dalam bahasa Inggeris - Semester 3
    Latihan terakhir di Amerika Syarikat
FB02
Program taught in:
English

See 1 more programs offered by HRC Academy »

This course is Campus based
Start Date
Mac. 2019
Duration
18 
Sepenuh masa
Price
1,700 EUR
By locations
By date
Start Date
Mac. 2019
Application deadline

Mac. 2019

Location
Application deadline
End Date