Italian Language Courses in Sicily

The Italian Academy

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Italian Language Courses in Sicily

The Italian Academy

Pengajaran kami adalah berdasarkan pendekatan komunikatif. Melalui pembangunan empat kemahiran - bercakap, menulis, membaca dan mendengar - kursus menyediakan pelajar dengan alat yang diperlukan untuk menggunakan bahasa dan berinteraksi dalam pelbagai situasi dalam kehidupan seharian. Pendekatan komunikatif ini dilengkapi dengan kajian mendalam mengenai struktur tatabahasa Itali, yang penting untuk penggunaan bahasa Itali yang betul. Bahan-bahan yang digunakan dipilih dengan teliti, berdasarkan minat pelajar dan selaras dengan garis panduan yang ditetapkan oleh Rangka Kerja Bersama Eropah.

Pelajar jangka panjang kami yang ingin mengikuti kursus peperiksaan khusus boleh menyediakan dan menduduki peperiksaan CILS di peringkat dari A1 hingga C2 dari CEFR.

Metodologi

Kehadiran adalah wajib. Para pelajar adalah pusat proses pembelajaran-mengajar; Mereka digalakkan untuk mengambil bahagian secara aktif dalam setiap bahagian pelajaran dan dimaklumkan tentang tanggungjawab mereka untuk kemajuan mereka. Selepas jam pelajaran, pelajar diminta melengkapkan kajian peribadi yang termasuk kerja individu atau kumpulan; Pelajar mungkin perlu melakukan kerja bertulis dan membaca atau mendengar aktiviti pemahaman. Guru juga boleh meminta pelajar menyelesaikan tugas-tugas yang melibatkan perbualan dengan penutur asli untuk meletakkan bahasa yang dipelajari dalam kelas menjadi amalan dan meningkatkan kemahiran komunikasi mereka. Semasa kursus pelajar duduk dua ujian kemajuan untuk mengesahkan hasil yang dicapai dan mengenal pasti sebarang masalah masalah. Pada akhir kursus semua pelajar mengambil peperiksaan akhir.

This school offers programs in:
  • Itali
Tempoh & Harga
This course is
Online
Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
1 - 70 
Sambilan
Locations
Itali - Syracuse, Sicily
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Itali - Syracuse, Sicily
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Video

The Italian Academy in Sicily