Future of Branding Week

Future London Academy

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Future of Branding Week

Future London Academy

Penjenamaan adalah eksport nombor satu di UK. Tetapi apa yang menjadikan agensi di London begitu berjaya di peringkat global? Bertemu pereka legenda di belakang karya-karya besar dan mendengar pendekatan mereka untuk strategi jenama. Terokai semua kemungkinan baru dari identiti pengalaman dan bunyi untuk penjenamaan dalam reka bentuk digital dan pergerakan.

Pengembaraan pembelajaran selama satu minggu ini adalah untuk orang yang ingin memahami apa yang membezakan jenama yang baik dari yang hebat, cara membuat warisan dan apa yang perlu anda ketahui untuk berjaya di peringkat global. Program ini akan membantu anda untuk mengetahui perkembangan terbaru dalam industri, menjadi lebih baik pada apa yang anda lakukan dan mencari cara baru untuk mengembangkan kerjaya anda.

Program ini termasuk ceramah, bulat, bengkel mini, lawatan ke pameran dan perbincangan profesional. Anda juga akan mempunyai peluang yang unik untuk mendapatkan di belakang tabir melihat agensi-agensi yang paling berpengaruh di London dan bertemu rakan-rakan kreatif dari seluruh dunia.

Pembesar suara dan agensi penyertaan akan diumumkan tidak lama lagi.

Struktur program:

Sesi pagi: ia adalah sesi pertama hari ini, ia akan mengambil bentuk syarahan, meja bulat atau bengkel di salah satu syarikat terkemuka di London.

Makan tengah hari: antara sesi pagi dan petang kami akan berehat seketika apabila anda akan berpeluang makan tengahari dan menikmati persekitaran lokasi program hari.

Sesi petang: sesi kedua hari ini, di mana anda akan mendapat peluang untuk melawat agensi London yang lain dan mendengar pasukan mereka mendedahkan rahsia yang mereka gunakan dalam kerja sehari-hari.

Debrief dan bandar: selepas hari yang panjang menyerap cara kerja baru, brainstorming idea dan latihan kreatif kita akan membincangkan kandungan hari untuk mengaturkannya dengan lebih baik dalam minda kita. Aktiviti ini akan menjadi pendek dan yang menarik dan ia akan berlangsung sejurus selepas sesi petang di lokasi yang kita boleh melawat sebagai aktiviti kebudayaan dan sosial seperti muzium, galeri, ruang acara atau bar.

60928_13569026_1369022616458245_4619099765416864393_o.jpg

Siapakah program ini kerana:

  • Pereka grafik, digital dan pembungkusan

  • Pengarah seni dan kreatif

  • Pakar penjenamaan dan tipografi

  • pelajar MA dan graduan program reka bentuk

Tarikh dan jadual:

Tarikh: 25 Jun - 29 Jun 2018

Kos

£ 1,995 - dengan penginapan

(Tertakluk kepada 20% VAT jika anda membayar sebagai individu yang tinggal di Eropah, UK atau jika anda adalah perniagaan UK)

Kursus Kursus - http://futurelondonacademy.co.uk/en/course/branding

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini November 25, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jun 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
1,995 GBP
dengan accomodation
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Jun 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jun 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat