Di kampus yang tenang yang terletak di kawasan pusat bandar metropolitan antarabangsa, dipandu oleh sekumpulan guru berdedikasi, muda dan berpengalaman, anda akan mempunyai pengembaraan baru dan memaksimumkan kemahiran bahasa Cina anda dengan rakan-rakan baru dari seluruh dunia!

Tempoh kelas: 12 Jul ~ 5 Ogos 2016 Kelas Cina: 9:00 ~ 12:30 petang, Isnin. Sel. Rabu. Khamis. Fri. Tarikh akhir permohonan: Jun. 3, 2016 Tarikh pendaftaran: 11 Julai 2016

Ciri-ciri utama

Kemahiran Bahasa Pengantar Budaya Pertama.

  • Kelas Cina: Membantu pelajar menguasai mata bahasa dan meningkatkan keupayaan mereka berkomunikasi dalam bahasa Cina dalam kehidupan seharian.
  • Amalan bahasa luar: Berlatih dalam situasi sehari-hari yang sebenar untuk membolehkan pelajar menggunakan bahasa Cina dengan keyakinan yang lebih tinggi.
  • Pengalaman Kebudayaan: kuliah / bengkel dua kali seminggu akan membantu pelajar mendalami budaya dan kehidupan seharian orang Cina

Kelayakan

Warganegara bukan Cina dalam kesihatan yang baik; antara 16 dan 60 tahun dan mempunyai pasport asing biasa yang sah. Pemohon di China harus mempunyai visa yang sah.

Program diajar dalam:
English
Cina

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Donghua University »

Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
Free
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan