Read the Official Description

Di kampus yang tenang yang terletak di kawasan pusat bandar metropolitan antarabangsa, dipandu oleh sekumpulan guru berdedikasi, muda dan berpengalaman, anda akan mempunyai pengembaraan baru dan memaksimumkan kemahiran bahasa Cina anda dengan rakan-rakan baru dari seluruh dunia!

Tempoh kelas: 12 Jul ~ 5 Ogos 2016 Kelas Cina: 9:00 ~ 12:30 petang, Isnin. Sel. Rabu. Khamis. Fri. Tarikh akhir permohonan: Jun. 3, 2016 Tarikh pendaftaran: 11 Julai 2016

Ciri-ciri utama

Kemahiran Bahasa Pengantar Budaya Pertama.

  • Kelas Cina: Membantu pelajar menguasai mata bahasa dan meningkatkan keupayaan mereka berkomunikasi dalam bahasa Cina dalam kehidupan seharian.
  • Amalan bahasa luar: Berlatih dalam situasi sehari-hari yang sebenar untuk membolehkan pelajar menggunakan bahasa Cina dengan keyakinan yang lebih tinggi.
  • Pengalaman Kebudayaan: kuliah / bengkel dua kali seminggu akan membantu pelajar mendalami budaya dan kehidupan seharian orang Cina

Kelayakan

Warganegara bukan Cina dalam kesihatan yang baik; antara 16 dan 60 tahun dan mempunyai pasport asing biasa yang sah. Pemohon di China harus mempunyai visa yang sah.

Program taught in:
English
Cina

See 3 more programs offered by Donghua University »

Last updated June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Julai 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
Free
By locations
By date
Start Date
Julai 2019
Application deadline

Julai 2019

Location
Application deadline
End Date