Baca keterangan rasmi

ESL praktikal (4 kelas 1: 1 + 3 kelas group + 1 pilihan kelas)

3D menawarkan pelbagai kursus dan kurikulum untuk pelajar dari seluruh dunia yang berhasrat untuk menggunakan bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua mereka (ESL). Kursus General English ESL menumpukan kepada kemahiran bercakap, mendengar, membaca, tatabahasa, dan menulis. Ia adalah kursus latihan peribadi yang direka untuk pelajar sepenuhnya berdasarkan tahap Bahasa Inggeris dan keutamaan. Ia mempunyai 7 jam pelajaran per hari + 1 jam kelas percuma. masa yang dijadualkan 8:00-05:00 setiap hari, dengan 2 jam memecahkan di antara. Sebahagian besar kursus menyaksikan sekurang-kurangnya 4 kelas 1: (man-to-man / tuisyen swasta) 1 kelas setiap hari, yang memberikan pelajar banyak peluang untuk bercakap Bahasa Inggeris di dalam kelas.

3D ESL Praktikal adalah kurikulum tanda dagangan Akademi 3D, yang menawarkan 4 kelas satu-sama-satu pengajaran individu, 3 kelas berkumpulan, dan 1 pilihan kelas. Setiap kelas berlangsung selama 50 minit. Dengan lebih dari satu dekad pengalaman, sekolah ini menyedari bahawa pelajar tidak dapat menumpukan perhatian dalam tempoh yang panjang kelas. 50 minit adalah masa yang baik untuk pelajar untuk menyerap segala-galanya di dalam kelas. Selepas itu, pelajar boleh mendapatkan yang singkat 10 minit memecahkan di antara setiap kelas. Semasa rehat kelas, pelajar biasanya berkumpul di sekitar lorong dan berinteraksi dengan pelajar atau guru-guru lain, yang memberikan mereka peluang untuk berkomunikasi dalam bahasa Inggeris kasual. Yang merupakan sebab sebenar mengapa kebanyakan pelajar dalam Academy 3D tahu antara satu sama lain dengan baik.

Praktikal Bayaran ESL Course

Bayaran English praktikal


Yuran Pendaftaran: USD $ 100


Bayaran Pick-up (sehala dari lapangan terbang ke sekolah): USD $ 30


Harga adalah termasuk: Yuran Pengajian, Penginapan, makan 3 kali / hari (Termasuk hujung minggu), dobi, perkhidmatan pembersihan bilik, akses ke gimnasium dan WIFI percuma.
Sekolah berhak untuk menyesuaikan harga di mana ia difikirkan sesuai

tahap Ujian

Pada hari pertama sekolah, semua pelajar perlu mengambil peperiksaan Entrance untuk menentukan tahap mereka. Selepas itu, semua pelajar akan dikelaskan kepada 6 tahap sebagai berikut:

praktikal English

Yuran Pelbagai di Bandar Raya Cebu (Fi Lain-lain)

Apabila pelajar tiba ke Bandar Raya Cebu, mereka perlu membayar sedikit yuran tambahan seperti yang ditetapkan oleh kerajaan. Bayaran termasuk Permit Khas Study (SSP), yuran penyelenggaraan, penyambungan visa dan lain-lain Sebahagian yuran adalah wajib, ada yang tidak. Sila semak dengan pengurus pelajar semasa ketibaan pada yuran rampaian tertentu yang akan dikenakan kepada anda.

① lanjutan VISA: Mereka pelajar yang tinggal lebih dari 30 hari perlu memohon lanjutan Visa dengan fi yang di bawah (Termasuk 300pesos Yuran pengendalian)
1: 3,440pesos sah untuk 59days mengira dari ketibaan (8weeks)
2: 4,710pesos sah untuk 89days
mengira dari ketibaan (12weeks)
3: 3,240pesos sah untuk 119days mengira dari ketibaan (16weeks)
4: 3,240pesos sah untuk 149days
mengira dari ketibaan (20weeks)
5: 3,240pesos sah untuk 179days * mengira dari ketibaan (24weeks)
※ selepas lanjutan 1, 2 dan sambungan ke-3 dan seterusnya boleh dilakukan pada satu masa.

② SSP (Permit Kajian Khas): 6,500pesos termasuk notarization (sah 6month) ③ ACR I-Kad: Wajib untuk pelajar tinggal lebih 59days = 3,000pesos * Bayaran untuk pelajar Kekal lebih 59 hari = 3000 peso (ACR I-Card) + 4,710pesos (2 lanjutan visa) = 7710 peso ④ Undang: Kira-kira 1,000pesos untuk 4weeks ⑤ Bayaran Elektrik: Kira-kira 300 ~ 1,500pesos / 4weeks (bergantung kepada penggunaan) ⑥ Bayaran Maintenance: 150pesos / minggu (bayaran sekali sahaja pada hari pertama) ⑦ Deposit (Refundable): 1 ~ 19weeks → Setaraf dengan 2,500pesos 20 ~ 47weeks → Setaraf dengan 5,000pesos ⑧ Kelas tambahan (Pilihan): 1-1 class = 2,250pesos / minggu atau Kumpulan Kelas = 1,500pesos ⑨ Cukai lapangan terbang: 750pesos ( di lapangan terbang) ⑩ Perbelanjaan peribadi: Pakej pelancongan dan lain-lain

Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh 3D Universal English Institute »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
1 - 24 
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date