Baca keterangan rasmi

Semua orang suka tinggal di hotel. Mereka melarikan diri dari rutin setiap hari. Mereka membuat pasti untuk memenuhi pelanggan mereka setiap keperluan. Berbuat demikian memerlukan menggaji individu berkebolehan yang boleh memudahkan perkhidmatan tersebut, yang penting di antara mereka, pengalaman makan mewah.

Masakan Apprentice Pengajian Seni menawarkan kurikulum yang akan menyediakan tukang masak untuk jamuan, majlis, persidangan dan semua acara biasa yang lain.

Masakan Apprentice School kurikulum Arts ini disesuaikan untuk memenuhi keperluan setiap pelajar individu pendidikan dan kepentingan serta dasar-dasar hotel di mana mereka ditempatkan.

Kami sekolah yang meletakkan anda di dalam dapur hotel, di lokasi yang berdekatan dengan anda, sebagai pelatih (extern), bekerja di bawah seorang chef induk.

Masakan Apprentice Sekolah Seni Kelebihan ini: - 6 bulan satu-satu latihan - Belajar di dalam restoran yang sebenar - 100 peratus arahan on-the-job - $ 10.500 tuisyen Menggunakan perantisan dicuba dan diuji kita (externship) kaedah, kita memadankan anda dengan chef profesional yang akan membawa anda melalui kurikulum kursus berstruktur kami dan mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk kerjaya yang memuaskan dalam seni masakan. Daripada mempelajari apa yang diperlukan untuk menyediakan hidangan yang menarik untuk bagaimana untuk merayu kepada selera rakyat, The Apprentice Culinary Pengajian Seni menunjukkan bahawa mewujudkan pengalaman makan dilupakan adalah semangat pendidikan masakan yang berjaya.

Masakan Apprentice Sekolah Seni tempat yang anda betul-betul di haba tindakan itu, dalam sebuah syarikat dapur hotel atau katering mewah, di mana anda akan mempelajari resipi, teknik dan persediaan dari orang-orang yang benar-benar membuat hidup hari ini dari restoran yang sebenar. Mereka percaya salah satu cara yang terbaik untuk belajar seni masakan adalah on-the-job-dan kerana sambungan restoran kami yang luas, mereka sanggup untuk membiarkan pelatih pelajar-pelajar kita (extern) dalam hamba abdi mereka. Cara terbaik untuk mendapatkan disewa sudah berada di dalam. Itulah di mana kita meletakkan anda dari satu hari.

Kami menawarkan program yang merangkumi semua perantisan (externship), yang telah tepat direka untuk membantu pelajar dalam mengembangkan asas pengetahuan industri makanan mereka dan skillset masakan. manakala juga membolehkan mereka untuk membina hubungan profesional yang berkualiti tinggi yang boleh membawa kepada penempatan dan peluang membina kerjaya yang lebih baik. Masakan Apprentice School kurikulum Arts telah bertujuan untuk melahirkan chef kualiti yang berkedudukan-baik untuk pergi untuk mempunyai kerjaya masakan yang berkembang maju.

Tanpa mengira tahap kemahiran awal anda, Masakan Apprentice Pengajian Seni akan membantu anda dalam meneruskan kerjaya dalam seni masakan. Sama ada anda seorang industri kini bekerja perkhidmatan profesional makanan, seorang tukang masak tempatan atau orang baru kita mempunyai saluran untuk membantu anda dalam mencapai matlamat anda.

Masakan Apprentice Pengajian Seni beroperasi pada pendekatan mentor / pelatih yang mudah. Kami berpasangan anda dengan chef profesional yang membawa anda di dalam dapur beliau dan mengajarkan kepadamu dengan tepat bagaimana industri makanan dunia sebenar berfungsi. Tiada bilik darjah, tidak lama, pelajaran tidak berguna. Sebaliknya, anda sedang belajar kerajinan anda terus dari individu yang membuat masakan kelas pertama mengagumkan untuk hidup.

Tidak seperti institusi tradisional masakan lain, anda bukan sahaja dapat belajar seni memasak dan cara-cara dapur profesional, anda juga akan mempunyai peluang untuk menunjukkan apa yang anda boleh lakukan untuk orang yang sama yang boleh membantu anda memajukan kerjaya anda. Oleh apprenticing, anda akan terus mengesahkan minat anda untuk makanan dan memandu anda lakukan dengan baik. Sambungan yang anda buat semasa perantisan anda (externship) adalah apa yang boleh membawa kepada kerja-kerja dalam bidang di mana mengetahui orang yang betul mendapat anda lebih baik daripada mana-mana tahap mahal pernah boleh.

Masakan Apprentice Pengajian Seni menawarkan kurikulum yang unik yang bukan sahaja membantu anda dalam benjolan-memulakan kerjaya anda tetapi mengajar anda dari dalam persekitaran yang unik dapur profesional.

LOKASI

Adakah anda mempertimbangkan menempatkan semula supaya anda boleh menghadiri sekolah masakan atau program seni masakan? Adakah anda mencari tuisyen mahal? Anda tidak perlu untuk lemas dalam hutang untuk membuat matlamat anda untuk menjadi tukang masak atau bekerja dalam industri restoran kenyataan.

Industri restoran adalah kemahiran dan pengalaman berasaskan. Yang benar adalah, darjah mahal di cabang perniagaan tidak apa yang membawa anda bekerja. Apa yang mereka mahu tahu ialah: Bolehkah anda memasak? Adakah anda melakukan ini sebelum ini? Adakah anda kreatif?

Industri ini adalah lebih serupa dengan Hollywood daripada yang anda sangka. Ia mengenai siapa yang anda kenali dan yang lebih penting, siapa tahu anda. Ia adalah penting bagi anda untuk membuat sambungan dan sentiasa berbudi bahasa kepada semua orang yang anda bertemu dan bekerja amat sukar. Anda telah mendapat untuk muncul bersedia dan sanggup untuk melakukan yang terbaik setiap hari dan setiap hari anda. Kerana itulah apa yang diperlukan untuk berjaya dan anda tidak tahu siapa yang menonton. Masuk ke dapur profesional dengan The Apprentice Culinary Pengajian Seni membawa anda apa yang anda paling memerlukan: akses. Dengan ini program seni masakan sama sekali sengit anda berada dalam pintu pada satu hari, di mana anda boleh mendapatkan sambungan, kemahiran dunia sebenar dan kaedah yang diperlukan untuk membuat ia. Membuat sebahagian besar yang sangat unik, peluang yang amat nyata ini adalah terpulang kepada anda.

Pada ketika ini, anda mungkin bertanya diri anda sendiri di mana sekolah kami terletak. Terima kasih kepada yang mengasyikkan, hands-on struktur kami The Apprentice Culinary Pengajian Seni adalah di mana-mana dengan mentor dalam hampir setiap bandar di seluruh Amerika Syarikat.

Kami membawa anda di dapur profesional pada satu hari selama enam bulan latihan kurikulum yang disokong di bawah arahan seorang chef profesional. Ia adalah tugas anda untuk membuat yang sebahagian daripadanya. Bolehkah anda berdiri panas?

Masakan Apprentice Pengajian Seni baru-baru ini telah dijemput ke The Larry King program untuk bercakap tentang bagaimana program perantisan kami (externship) membuat perubahan dengan menghubungkan pelajar kami dan mendapatkan mereka diupah.

Bandingkan Tuisyen kami:

Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh CASA Schools »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sepenuh masa
Price
10,500 USD
10500 USD
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date