Filter
A-levels
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik {academiccourses-a-level:plural} dalam Sains Komputer 2019

A-level adalah ujian pelajar di UK mengambil untuk masuk ke universiti. Setiap ujian merangkumi subjek yang berbeza, dan skor pelajar dapat membantu dia atau memilih kawasan untuk kajian lanjutan.

sains komputer adalah satu bidang yang telah berkembang pesat dengan pertumbuhan pembangunan teknologi. Menurut definisi, ia adalah satu pendekatan yang praktikal dan saintifik untuk membuat pengiraan. Ini melibatkan algoritma yang berurusan dengan mendapatkan, memproses dan mewakili maklumat.

 

 

{academiccourses-a-level:singular} dalam Sains Komputer

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sains Komputer

Richard Huish College

Pengkomputeran bertujuan untuk memberikan pengenalan kepada asas-asas pengkomputeran dan mempunyai elemen program praktikal yang kuat. Ia diajar di dalam bilik pengkomput ... [+]

Sains Komputer

A Level sepenuh masa Meneliti Lembaga: AQA

Pengkomputeran bertujuan untuk memberikan pengenalan kepada asas-asas pengkomputeran dan mempunyai elemen program praktikal yang kuat. Ia diajar di dalam bilik pengkomputeran pakar menggunakan Visual Studio 2008. Jika anda bercadang untuk menjadi seorang profesional pengkomputeran anda dinasihatkan untuk sambung pengajian ke peringkat universiti.

Kursus A Level hanya ditawarkan sebagai program dua tahun.

Anda mungkin telah belajar mengira kursus IT yang berkaitan di sekolah tetapi ini bukanlah satu keperluan untuk kemasukan ke kursus ini. Anda seharusnya mempunyai kepentingan dalam semua perkara yang berkaitan dengan komputer dan kursus ini akan melanjutkan kemahiran anda ke dalam pengaturcaraan dan kemahiran lanjutan termasuk bagaimana kerja-kerja komputer.... [-]

United Kingdom Taunton
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu