Filter
A-levels
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik {academiccourses-a-level:plural} dalam Seni Persembahan 2019/2020

A-level adalah ujian pelajar di UK mengambil untuk masuk ke universiti. Setiap ujian merangkumi subjek yang berbeza, dan skor pelajar dapat membantu dia atau memilih kawasan untuk kajian lanjutan.

Kajian dalam seni persembahan merangkumi kedua-dua bidang akademik dan praktikal muzik, teater dan tarian. Dari sejarah teater untuk koreografi maju, bidang seni persembahan meminjamkan kanta yang luas pengajian bagi pelbagai pelajar.

{academiccourses-a-level:singular} dalam Seni Persembahan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Seni Persembahan

Richard Huish College

Muzik adalah satu kajian yang seimbang aspek akademik dan praktikal Muzik. Anda akan mempunyai peluang untuk mengarang muzik anda sendiri. Prestasi adalah penting kepada ... [+]

Muzik A Level Sepenuh masa Meneliti Lembaga: Edexcel

Melakukan Muzik di Huish adalah "yang mencabar, pelbagai dan menarik pengalaman".

Muzik adalah satu kajian yang seimbang aspek akademik dan praktikal Muzik. Anda akan mempunyai peluang untuk mengarang muzik anda sendiri. Prestasi adalah penting kepada kursus secara individu dan dalam kumpulan. Subjek ini meneroka klasik, popular, dunia dan muzik filem.

Terdapat pelbagai peperiksaan praktikal dan bertulis. Pembangunan anda akan dinilai melalui prestasi, komposisi, mendengar dan kemahiran analitikal.

Kursus ini adalah kursus akademik yang disegani yang menyediakan anda untuk pendidikan tinggi dan peluang muzik profesional. ... [-]

United Kingdom Taunton
Og 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu