Read the Official Description

Cari peluang baru dan belajar A-Level di Kolej Boston

A-level adalah laluan tradisional untuk universiti UK. Pelajar mengambil empat mata pelajaran AS pada tahun pertama dan boleh terus dengan tiga mata pelajaran ke dalam tahun kedua jika mereka ingin maju ke universiti. Subjek yang ditawarkan adalah: Komunikasi dan Kebudayaan, EKONOMI, kesusasteraan Bahasa Inggeris, Pengajian Filem, Kerajaan & Politik, SEJARAH, Perundangan, Matematik dan Matematik lanjut.

Pelajar dapat maju ke universiti terkemuka termasuk: York, Durham, Nottingham, King College London, Warwick, Birmingham, Manchester, Sheffield, Leeds dan Leicester.

Belajar A-Level di Kolej Boston membuka pintu kepada mata pelajaran baru dan peluang yang anda mungkin tidak pernah dialami sebelum ini. Bukan sahaja kami menawarkan mata pelajaran tradisional seperti Matematik, Bahasa Inggeris Kesusasteraan dan Sejarah, tetapi juga pilihan yang berbeza seperti Pengajian Filem, Sosiologi, Psikologi.

Kakitangan kami mempunyai pengalaman yang luas dalam mengajar pelajar dari pelbagai latar belakang dan kebolehan, dan bekerja keras untuk menjadikan pembelajaran sebagai interaktif yang mungkin. Mereka juga layak juga, dengan pelbagai darjah pakar dan sarjana lepasan ijazah darjah.

bangunan Keenam kami menyediakan pelajar dengan yang berdedikasi, yang dibina, rumah. Ia telah direka untuk menggalakkan pengajaran dan pembelajaran kaedah moden, dengan Smart-papan di setiap bilik.

Lihat mengapa pelajar dari seluruh dunia memilih untuk belajar di Kolej Boston

saiz kelas

15-25

Pra-syarat

berusia 16 tahun, kajian tahap yang sesuai dan IELTS 5.5 atau setaraf

Mari kita menyediakan anda untuk pengajian di universiti berprestij di seluruh dunia

In A-Level kami berpengalaman dalam membimbing pelajar melalui aplikasi UCAS, membantu anda mendapat peluang terbaik untuk mendapatkan ke universiti.

Kami melayan pelajar sebagai individu, dan memberi tumpuan kepada mendapatkan yang terbaik daripada anda.

Antara Undian Tertinggi Universiti pelajar kita berkembang pada tahun lepas (yang disenaraikan oleh 2015 penilaian) ...

City University London> Universiti Loughborough> Universiti York> Universiti Birmingham> Universiti Leicester> Universiti Sheffield

Universiti Antarabangsa

Universiti Erasmus, Rotterdam> Kolej Seni dan Rekaan Savannah, Hong Kong

Untuk memohon ke Kolej Boston, sila klik di sini -Menghantar talian

Program taught in:
English
Boston College UK

See 5 more programs offered by Boston College UK »

This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
7,995 GBP
By locations
By date
Start Date
Ogos. 2019
Application deadline

Ogos. 2019

Location
Application deadline
End Date