AAS dalam Seni Kulinari
Hudson County Community College
Maklumat Utama
Pilih lokasi
Lokasi kampus
Jersey City, Amerika Syarikat
Bahasa
Inggeris
Format kajian
Di kampus
Tempoh
2 tahun
laju
Sepenuh masa
Yuran tuisyen
USD 149 / per credit *
Tarikh akhir permohonan
Minta maklumat
Tarikh mula paling awal
Minta maklumat
* setiap kredit untuk pemastautin; $ 298.00 setiap kredit untuk bukan pemastautin; $ 440.00 setiap kredit untuk antarabangsa atau luar negeri
pengenalan
Program ijazah ini menyediakan latihan dua tahun yang komprehensif dalam seni kuliner, mempersiapkan pelajar untuk kedudukan restoran dan perkhidmatan makanan peringkat permulaan sebagai koki, koki stesen, tukang masak sous, tukang roti, dan pengurus restoran. Kursus yang diperlukan memperkenalkan pelajar kepada semua aspek operasi perkhidmatan makanan, termasuk penyediaan makanan, pemakanan, prosedur pembelian, perancangan menu, peralatan, dan perkhidmatan meja. Keluar selama 600 jam melatih pelajar di restoran dan hotel yang bagus. Institut Seni Kuliner HCCC, dibuka pada tahun 2005, dilengkapi dengan ruang makan yang elegan, dapur instruksional moden, dan bilik darjah.
perkahwinan freddie / Unsplash
Keperluan Pendidikan Umum Seni Kulinari AAS
- Komposisi Kolej ENG-101 I
- Komposisi Kolej ENG-102 II atau Penulisan Laporan Teknikal ENG-103
- CSC-100 Pengenalan Komputer & Pengkomputeran
- 2 kursus dalam Sains Sosial dan / atau Humaniora Elektif
- Ucapan ENG-112
- Makanan dan Budaya HUM-128
Keperluan Utama AAS Seni Kulinari
- Kejayaan Pelajar Kolej CSS-100
- Perkhidmatan meja CAI-114 I
- Prinsip Sanitasi Makanan & Makanan CAI-115
- Kemahiran Dapur Pengeluaran CAI-117 I
- CAI-118 Pantry and Breakfast Cookery
- CAI-119 Bakeshop I
- CAI-121 Pengenalan Produk & Pembelian
- Kemahiran Dapur Pengeluaran CAI-127 II
- CAI-128 Pengenalan kepada Garde Manger
- CAI-129 Bakeshop II
- Perkhidmatan Meja Lanjutan CAI-214 III
- CAI-125 Externship I
- CAI-217 Advanced Kitchen - Antarabangsa
- CAI-218 Garde Manger Pertengahan
- Perkhidmatan Meja Lanjutan CAI-224 IV
- CAI-225 Externship III
- CAI-227 Advanced Kitchen-Classical
- CAI-228 Advanced Garde Manger
Ambil CAI-210 CAI-223 atau BIO-201;
- Reka Bentuk Menu dan Kemudahan CAI-210
- CAI-223 Makanan, Minuman, dan Kawalan Kos Tenaga Kerja
- Pemakanan Praktikal BIO-201