Advanced Interior Decorating and Styling Summer Course

Umum

Penerangan Program

Setiap ruang menghantar emosi dan membuatkan kita sedar akan keperibadian penduduknya; di dalamnya kita melihat peredaran masa, jejak kehidupan yang telah mengubahnya dan tentunya kemungkinan perubahan masa depan. Dalam Kursus Rekabentuk Interior Dalaman Lanjutan memberi tumpuan kepada perkara utama yang menentukan dan mencirikan ruang yang berlainan. Dialog antara ketara dan tidak ketara; suasana tempat dan apa yang dilihat dan dapat dipatuhi berasal dari penyelesaian spasial yang pelbagai dan sesuai serta dari penggunaan bahan, pilihan perabot, selesai dan tekstur atau penyelesaian pencahayaan, untuk dapat melihat makna, konsep dan emosi yang terdapat dalam ruang.

objektif

Dapat merancang unsur-unsur yang membezakan dan mencirikan reka bentuk dalaman dalam ruang yang berbeza.

Memperluas wawasan elemen pembinaan bukan sahaja sebagai sokongan untuk pembinaan, tetapi juga sebagai unsur yang membezakan dalam projek reka bentuk dalaman.

Mengetahui bagaimana untuk mengenal pasti syarikat-syarikat khusus di sektor ini dan syarikat komersial yang paling penting sebagai rujukan dan pelengkap dalam reka bentuk dalaman.

Mengetahui kedua-dua bahan tradisional dan canggih dan mengajar aplikasi baru dalam projek-projek dalaman.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campu ... Baca lebih lanjut

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campuses came quite naturally. Baca Ringkas