Baca keterangan rasmi

Akademi Profesional (AP) dalam bidang Jualan dan Pemasaran Antarabangsa

Yang IBCM International Sales dan Marketing (ISM) program khusus dalam pengajian perniagaan dengan tumpuan kepada pemasaran antarabangsa, ekonomi, komunikasi, pengurusan organisasi dan keusahawanan dan inovasi. Program ISM akan melengkapkan anda dengan penyelesaian masalah dan keusahawanan pemikiran yang anda perlukan untuk berjaya.

Jualan Antarabangsa dan Pemasaran IBCM

darjah Antarabangsa dan bertauliah

Program ini diajar dalam bahasa Inggeris dan adalah berdasarkan kepada Sistem Pemindahan Kredit Eropah (ECTS). Kursus-kursus yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan boleh dipindah milik.

Semua Pelajar IBCM menerima ijazah berganda. Ini bermakna bahawa anda akan mendapat diploma dari IBCM dan diploma daripada institusi rakan kongsi kami, Lillebaelt Akademi Pengajian Tinggi Profesional di Denmark.

Jabatan Marketing & Management menawarkan dua kelayakan:

  • Ijazah Sarjana Muda dalam Sales & Marketing International: 3.5 tahun / 7 semester (210 ECTS)
  • Akademi Profesional (AP) dalam bidang Marketing & Management: 2 tahun / 4 semester (120 ECTS)

pengalaman kerja yang sebenar

Anda akan mempunyai fleksibiliti untuk memberi tumpuan kepada industri yang menarik untuk anda. Ini termasuk pengalaman kerja wajib melalui dua tiga bulan, latihan sepenuh masa (yang berlaku semasa semester keempat dan ketujuh pengajian anda). Pengalaman ini, amat dihargai oleh pelajar-pelajar kita, memastikan bahawa anda mempunyai kemahiran untuk membuat kesan positif yang bekerja di dunia sebenar.

program yang kaya dan pelbagai

Sebagai pelajar ISM, anda akan memperolehi pengetahuan dan kemahiran dalam pelbagai bidang perniagaan yang menumpukan.

Pada semester pertama dan kedua, unit dikaji termasuk: Komunikasi Berkesan, Pemasaran Strategik, Gelagat Organisasi, dan Prinsip Keusahawanan. Pada semester ketiga anda (sebelum latihan pertama anda dalam semester keempat) anda akan meliputi subjek seperti: Jualan dan Perundingan, Pengurusan Projek, Pemasaran Global dan Perancangan Perniagaan. Dalam semester kelima dan keenam anda, anda akan mendapat pengetahuan dalam kemahiran dalam pelbagai bidang, termasuk: Supply Strategik Pengurusan Rantaian Jualan B2B dan Pemasaran, Pengurusan Perakaunan, Undang-undang Perniagaan, dan Inovasi. Dan membuat kesimpulan kajian anda, dalam semester ketujuh anda melengkapkan latihan kedua dan terakhir anda dan tesis sarjana muda anda.

prospek kerjaya yang pelbagai dan menarik

pilihan kerjaya bagi graduan IBCM dengan ijazah ISM termasuk pengurusan, pemasaran dan pekerjaan jualan dalam sektor swasta, awam atau bukan keuntungan. Peluang yang terdapat di dalam organisasi kebangsaan, antarabangsa atau multinasional. Sesetengah graduan ISM walaupun pergi untuk menubuhkan perniagaan mereka sendiri.

Lawatan lapangan

Sebagai sebahagian daripada program kajian anda, anda akan mendapat peluang menyertai lawatan lapangan yang melengkapkan dan meningkatkan pengajian di dalam kelas. Kos perjalanan ini biasanya dilindungi oleh IBCM.

peluang pertukaran kajian

IBCM mampu menawarkan bilangan yang terhad peluang pertukaran kajian antarabangsa setiap tahun. Ini dibuat mungkin melalui perkongsian kami dengan Erasmus +, yang dari segi kewangan menyokong pertukaran ini.

Apa yang anda tunggu?

Daftar sekarang untuk menambah nilai pengetahuan anda dengan kemahiran perniagaan antarabangsa sebenar, dan memandu ke hadapan kerjaya anda!

Program diajar dalam:
English

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh International Business College Mitrovica (IBCM) »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date