Akademik bahasa inggeris

Abbey College Manchester

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Akademik bahasa inggeris

Abbey College Manchester

1

Apakah Akademik Bahasa Inggeris?

Bahasa Inggeris adalah bahasa global utama perniagaan, ahli akademik dan hubungan antarabangsa, ia adalah lingua franca global. A kursus peringkat di Abbey College Cambridge dan di seluruh UK diajar dalam bahasa Inggeris, ia juga akan menjadi bahasa pengantar bagi kursus ijazah yang anda akan pergi untuk belajar di universiti.

Mengapa mengkaji Akademik Bahasa Inggeris?

Walaupun faedah keseluruhan yang menguasai bahasa Inggeris membawa yang besar, jika matlamat utama anda adalah untuk diterima ke universiti pilihan anda di UK atau lain Bahasa Inggeris negara bercakap, anda akan dikehendaki untuk menunjukkan tahap yang ditetapkan dalam penguasaan Bahasa Inggeris. Ini biasanya ditunjukkan oleh skor dalam ujian diiktiraf bahasa Inggeris, seperti IELTS.

Lebih dari itu, tahap yang tinggi Bahasa Inggeris akan mempunyai pengaruh yang sangat positif pada tahap A anda, membolehkan anda untuk memahami lebih lanjut, menulis yang lebih baik, dan mencapai potensi maksimum anda dalam hasil peperiksaan anda. Selain itu, ia akan membantu anda mendapat yang terbaik daripada masa anda di UK, membolehkan anda untuk menikmati lebih banyak kelab-kelab dan aktiviti, mencari teman, dan lebih memahami negara yang anda tinggal di.

Akhir sekali, melihat ke hadapan untuk masa depan anda, berkualiti English hampir pasti untuk membuktikan yang tidak ternilai dalam kerjaya anda, membolehkan anda untuk bekerja dalam konteks dan akses kawasan antarabangsa yang mungkin sebaliknya telah ditutup kepada anda.

APA AKAN Saya BELAJAR?

Di Abbey College Cambridge, kita bekerja untuk meningkatkan kemampuan bahasa anda di semua kawasan, membolehkan anda untuk menghadapi Bahasa Inggeris di kedua-dua akademik dan konteks seharian.

Anda akan menghabiskan peringkat pertama kursus kami membangunkan Bahasa Inggeris Umum anda dalam semua empat kemahiran utama; Membaca, Menulis, Pertuturan dan Pendengaran, dan juga dalam sistem bahasa, seperti kosa kata, tatabahasa dan sebutan. Anda boleh bekerja ke arah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa sebagai sebahagian daripada kursus. Asas yang kukuh yang anda mendapat akan membantu anda untuk memaksimumkan skor anda dalam IELTS melalui pengambilalihan banyak kemahiran yang boleh dipindahkan. Seperti yang anda bergerak melalui kursus kami juga akan menyediakan anda dengan persediaan rapi untuk peperiksaan akhir IELTS.

Menjelang akhir tahun ini, anda akan diberi peluang untuk duduk IELTS dengan tujuan untuk mencapai skor yang sesuai dengan pilihan anda kursus dan institusi.

Sepanjang kursus kami, anda akan diajar oleh guru-guru yang mesra, profesional dan berkelayakan. Anda akan digalakkan untuk membaca secara meluas, mendengar berbahasa Inggeris media, dan bercakap bahasa yang sebanyak mungkin di luar kelas. Ini akan membuktikan penting kerana pendedahan meluas kepada dan amalan dalam bahasa yang akan menyebabkan kemajuan lebih cepat. Kami juga akan menganjurkan lawatan, aktiviti, acara sosial dan penceramah jemputan sebagai sebahagian daripada program kursus ini, yang akan menyediakan peluang besar untuk menggunakan kemahiran bahasa anda.

This school offers programs in:
  • English
Abbey College Manchester
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
7,250 GBP
satu jangka
Locations
United Kingdom - Manchester, England
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
United Kingdom - Manchester, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat