Baca keterangan rasmi

Akademik Bahasa Inggeris

Tahap: B2 - C1

Tempoh: 1, 2, atau 3 istilah

City and Islington College adalah kolej Pendidikan Tinggi yang dibiayai oleh kerajaan yang berpusat di kosmopolitan Islington, betul-betul di tengah-tengah London.

Dengan reputasi hebat kami, lokasi pusat London dan kemudahan yang hebat, terdapat banyak alasan untuk belajar bahasa Inggeris dengan kami. Semua kursus bahasa Inggeris kami diakreditasi oleh British Council dan kami menawarkan pelbagai tahap kursus, tarikh mula dan panjang kursus, yang bermaksud anda akan dapat menemui kursus sempurna dengan kami!

Mengenai Kolej

Kolej ini mempunyai lima Pusat moden yang diwujudkan dan diubahsuai melalui program bangunan £ 64 juta - yang terbesar dalam sejarah Pendidikan Lanjutan UK. Kemudahan kami menggabungkan teknologi canggih, kemudahan bilik darjah yang inovatif, perpustakaan yang lengkap dan kafe santai, menjadikan Kolej sebagai tempat yang hebat untuk belajar. Di samping itu, anda boleh mendapat manfaat dari salon rambut dan kecantikan kami sendiri dan menjadi sebahagian daripada Kesatuan Pelajar yang aktif dan bersemangat.

Memastikan anda menikmati masa anda di Kolej ini amat penting kepada kami: setiap Pusat mempunyai pasukan perkhidmatan pelajar sendiri untuk menyokong anda semasa pengajian anda, dan pasukan Antarabangsa kami yang berpengalaman akan mengalu-alukan anda ke Kolej secara peribadi, memandu anda melalui pendaftaran dan memberi nasihat mengenai masalah imigresen dan pelajar antarabangsa.

Maklumat kursus

Semua kursus Bahasa Inggeris kami diajar oleh guru yang berkelayakan, berpengalaman dan mesra. Terima kasih kepada sokongan berdedikasi yang disediakan oleh para guru kami, bekerjasama dengan saiz kelas kecil (purata 12 setiap kelas, maksimum 20), pelajar kami bukan sahaja mencapai keputusan yang cemerlang tetapi dikenali sebagai mesra, bekerja keras dan bermotivasi!

Kursus bahasa Inggeris sepenuh masa ini adalah British Council yang diiktiraf dan direka untuk pelajar berusia lebih 16 tahun yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka untuk belajar, bekerja atau bersantai.

Anda akan mempelajari keempat-empat kemahiran - Membaca, Menulis, Bercakap dan Mendengar - dan juga akan mengembangkan keupayaan anda menggunakan bahasa Inggeris dalam kehidupan seharian.

Kursus ini adalah 15 jam seminggu dan akan menyediakan persediaan untuk ujian Bahasa Inggeris IELTS dan Cambridge bersama dengan pembelajaran bahasa Inggeris anda.

Jadual waktu anda mungkin campuran kelas pagi dan petang.

Syarat kemasukan:

Pemohon mesti mempunyai tahap minimum bahasa Inggeris B1 yang minimum (IELTS 4.0 atau setaraf). Kursus ini tidak sesuai untuk pemohon di peringkat C1 (IELTS 7.0 atau setaraf). Pemohon tanpa keputusan ujian Bahasa Inggeris formal akan dipertimbangkan berdasarkan kes mengikut kes.

Bayaran: *

  • 1 istilah £ 1,400
  • 2 istilah £ 2,700
  • 3 istilah £ 4,000

* Sesetengah kursus mungkin memerlukan anda untuk membeli bahan, contohnya buku kursus - kos ini tidak termasuk dalam yuran kursus.

Yuran yang disebutkan adalah untuk 2014/15 dan tertakluk kepada perubahan dalam tahun akademik masa depan.

Lokasi

Sekolah Bahasa Inggeris kami berpusat di Pusat Pembelajaran Sepanjang Hayat kami. Lokasi pusat ini bermakna bahawa anda akan menikmati akses mudah ke pelbagai kemudahan tempatan yang hebat, dari kedai, bar dan restoran untuk tempat-tempat muzik, taman berdaun dan pasar jalanan - apatah lagi menjadi jiran rapat Kelab Bola Sepak Arsenal!

Stesen bawah tanah terdekat adalah Finsbury Park di Victoria dan Piccadilly dan hanya beberapa minit berjalan kaki dari Kolej. Banyak tarikan yang terkenal di London hanyalah perjalanan tabung singkat:

  • 10 minit ke Oxford Street
  • 20 minit ke pawagam West End
  • 22 minit ke Muzium British
  • 23 minit ke Istana Buckingham
  • 24 minit ke Harrods

NB Sesetengah pengajaran boleh berlaku di Pusat Penjagaan Kesihatan, Sosial dan Penjagaan Anak kami yang terletak di bawah jalan.

Program diajar dalam:
English

Lihat 8 lagi program yang ditawarkan oleh City and Islington College »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Duration
1 - 3 
Sepenuh masa
Price
1,400 GBP
1 istilah; 2 istilah £ 2,700; 3 istilah £ 4,000
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date
Tarikh tutup permohonan
End Date