Baca keterangan rasmi

"Objektif Phoenix Akademik Bahasa Inggeris untuk tinggi Program Persediaan Sekolah adalah untuk menyediakan pelajar untuk memasuki pendidikan menengah di Australia."

Phoenix ACADEMY

Bahasa Inggeris Akademik Program Persediaan Sekolah Tinggi dijalankan dari Perth kampus bandar Akademi dalam persekitaran taman yang tenang, terletak hanya 10 minit dari pusat bandar. Kampus bandar juga termasuk Beatty Lodge (layan diri penginapan di kampus) perlu ibu bapa dan keluarga membuat keputusan untuk melawat dari luar negara. Pelajar datang dari seluruh dunia untuk belajar di Akademi Akademik Bahasa Inggeris untuk Program Persediaan Sekolah Tinggi, dan campuran kewarganegaraan ini memastikan persekitaran budaya sensitif dan selamat untuk anak-anak muda.

Pengalaman:

 • Kajian intensif Bahasa Inggeris - tatabahasa dan bahasa fungsi "Objektif Phoenix Akademik Bahasa Inggeris untuk Program Persediaan Sekolah Tinggi adalah untuk menyediakan pelajar untuk memasuki pendidikan menengah di Australia."
 • Latihan bahasa Inggeris dalam bidang kemahiran yang sekolah menengah yang berkaitan dengan mata pelajaran sekolah menengah
 • Membaca dan Mengambil Nota strategi dan kemahiran
 • Kemahiran Menulis Esei
 • Komunikasi lisan dan Kemahiran Mendengar
 • Kajian IT, Pengajian Media, Drama
 • Pemikiran Kritis dan Kemahiran Penyelesaian Masalah
 • Australia Sejarah & Kebudayaan
 • Kemahiran belajar, kemahiran penyelidikan, kelajuan membaca, laporan bertulis dan tugasan
 • Kelas kecil
 • Program rekreasi penuh: Pelbagai sukan / lawatan kebudayaan yang dianjurkan oleh pihak sekolah semasa kelas masa bagi memudahkan pemahaman pelajar terhadap masyarakat Australia, dan menyediakan mereka untuk diintegrasikan ke Australia persekitaran sekolah menengah.

KURIKULUM

Kursus ini direka untuk memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan untuk kajian lanjut di sebuah sekolah tinggi di Australia. Empat kemahiran menulis, membaca, bercakap dan mendengar diajar dalam konteks belajar tentang sistem dan masyarakat Australia dan Global.

Keperluan Bahasa Inggeris Bahasa untuk Kemasukan ke Sekolah Menengah:

Semua pelajar sekolah tinggi dijangka untuk membuktikan tahap Bahasa Inggeris semasa mereka (contohnya Cambridge 'O' atau Peringkat 'A'; IELTS; TOEFL dan lain-lain). Pelajar yang tidak dapat berbuat demikian mesti melengkapkan iPEPT (Internet berasaskan Phoenix Ujian Kemahiran Bahasa Inggeris) Penilaian Bahasa Inggeris yang boleh didapati melalui pejabat ini atau melalui Ejen Pendidikan dipilih. Jika tahap Bahasa Inggeris tidak diberikan kepada ETI maka wajib tiga puluh minggu bahasa Inggeris akan disyorkan sebelum memasuki pengajian formal di Sekolah Tinggi. Semua pelajar setelah menamatkan kursus pra-kursor Inggeris (dan pelajar kemasukan langsung) harus memenuhi tahap Bahasa Inggeris wajib seperti jadual di bawah. Kemajuan pelajar akan berbeza-beza bergantung kepada keadaan individu, contohnya. bermula tahap bahasa; persekitaran rumah; komitmen untuk pembelajaran; umur dan perbezaan budaya.

Panjang kajian:

Para pelajar boleh belajar daripada di antara 2 dan 48 minggu di Phoenix Akademi. Panjang kursus persediaan mereka adalah ditentukan oleh tahap bahasa Inggeris, seperti yang ditunjukkan dalam jadual di bawah.

2015 Yuran Pengajian: Phoenix Akademi

Yuran pengajian

 • A $ 395 / wk (01-11 minggu)
 • A $ 390 / wk (12-23 minggu)
 • A $ 385 / wk (24-35 minggu)
 • A $ 380 / wk (36-48 minggu

Yuran Pendaftaran A $ 225

Bayaran Perkhidmatan Akademik A $ 425

Program diajar dalam:
English

Lihat 6 lagi program yang ditawarkan oleh Phoenix Academy »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Jan. 2020
Duration
2 - 48 
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Jan. 2020
Tarikh tutup permohonan

Jan. 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date