Akses Kepada Pengajian Tinggi Dalam PERNIAGAAN

University Centre Grimsby

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Akses Kepada Pengajian Tinggi Dalam PERNIAGAAN

University Centre Grimsby

Akses kepada HE (Pengajian Tinggi) dalam PERNIAGAAN PERNIAGAAN:

IELTS 4.5 di setiap bahagian dan kelayakan keseluruhan 10 2 / HSC atau tahap A setara £ 6000 yuran (£ 3000 deposit dan £ 3000 pada pendaftaran)

Akses adalah laluan alternatif untuk memasuki Universiti untuk orang dewasa. Akses kepada Diploma Pengajian Tinggi adalah kelayakan yang diiktiraf oleh institusi pendidikan tinggi di UK dan membolehkan orang yang mempunyai sikap matang terhadap pembelajaran, yang mungkin tidak mencapai potensi penuh di sekolah untuk kembali ke pendidikan.

Tempoh:

Di bawah 15 jam seminggu

Syarat kemasukan:

  • GCSE gred C atau ke atas dalam Matematik
  • Komitmen dan motivasi untuk berjaya, kursus ini memerlukan pendekatan yang matang untuk pembelajaran.

Apa yang akan anda pelajari:

Kemahiran Kajian termasuk membaca dan mengambil nota, persembahan bertulis dan lisan, kemahiran penyelidikan, kemahiran komputer (pemprosesan perkataan) dan teknik peperiksaan dan amalan. Unit Subjek dari laluan yang dipilih, sebagai contoh, Psikologi, Bahasa Inggeris

Apa selepas ini?

Pelajar yang berjaya dapat maju ke kursus Diploma Nasional dan Ijazah Tinggi dalam pelbagai bidang pelajaran. Pelajar yang lalu, contohnya, telah mengikuti kursus ijazah dalam Bahasa Inggeris, Psikologi, Sosiologi, Kerja Sosial, Undang-Undang, Pengajian Media, Terapi Pekerjaan, Pengajian Alam Sekitar dan juga Latihan Guru. Mereka telah menghadiri pelbagai universiti tempatan, termasuk York, Hull, Lancaster, Leeds, Sheffield Hallam dan Lincoln, beberapa yang pergi ke universiti lebih jauh seperti London dan Cambridge. Ramai pelajar maju ke pelbagai kursus ijazah yang terdapat di Grimsby Institute yang francais oleh beberapa universiti di atas. Pelbagai kerjaya yang tersedia kepada anda jelas akan bergantung kepada pilihan kursus Pengajian Tinggi anda.

Kampus mana?

Sudut Nuns.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2018
Price
Harga
6,000 GBP
Locations
United Kingdom - Grimsby, England
Tarikh mula : Ogos. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2018
United Kingdom - Grimsby, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat