Amalan Muzik Kreatif HE Cert Cert

Kursus Praktik Muzik Kreatif selama setahun kami adalah sempurna jika anda mahu bertemu dengan orang yang berkongsi keghairahan anda untuk muzik dan tekad anda untuk membentuk band atau perkongsian muzik. Matlamat kami adalah untuk memberi anda kemahiran, peluang dan inspirasi untuk membantu anda membuat muzik yang anda ingin buat.

Kursus ini praktikal. Anda akan belajar dengan melakukan. Anda akan dapat membentuk band dan bekerjasama dengan pelajar lain, belajar melalui menulis dan melakukan bersama. Kursus ini juga menawarkan bengkel pilihan dan kelas sokongan. Ini membolehkan anda mengamalkan teknik dan konsep tanpa tekanan penilaian.

Tutor yang berpengalaman kami, yang semuanya bekerja secara profesional sebagai pemuzik di luar bilik darjah, akan tersedia untuk membimbing anda ke arah matlamat anda.

  • Akses kepada kursus Pengajian Tinggi atau Diploma Lanjutan BTEC dianggap sebagai bersamaan dengan dua kelayakan Tahap 3 lengkap.
  • Gred GCSE C / 4 atau ke atas dalam Matematik dan Bahasa Inggeris atau bersamaan Tahap 2 (contohnya Kemahiran Fungsional).
  • Kami juga mengalu-alukan permohonan daripada pelajar matang (21 tahun) dan mereka yang tidak mempunyai kelayakan formal tetapi mempunyai semangat yang boleh dipercayai dan pengalaman praktikal dalam muzik.

Kenyataan peribadi:

  • Kenyataan peribadi adalah bahagian penting dari aplikasi anda dan merupakan peluang anda untuk memberitahu kami tentang tujuan anda dalam muzik dan mengapa ia menarik minat anda.

Maklumat Audition

  • Selain kemasukan aplikasi anda ke program ini akan ditentukan oleh uji bakat dan temu duga anda. Semua pemohon memenuhi syarat kemasukan minimum dan permohonannya menunjukkan keupayaan untuk melengkapkan program ini akan ditawarkan uji bakat.
Program diajar dalam:
English

Lihat 5 lagi program yang ditawarkan oleh London College of Creative Media »

Tarikh Akhir Kemaskini June 23, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
9,250 GBP
UK / EEA: £ 9250
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date