Antarabangsa Sekolah Undang-undang Musim Panas

Russian New University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Antarabangsa Sekolah Undang-undang Musim Panas

Russian New University

Undang-undang antarabangsa mengawal perhubungan di peringkat antarabangsa dan sebagainya di dalam modul ini, anda akan mempelajari teori, prinsip dan proses sistem ini undang-undang termasuk sumber-sumber, keperibadian undang-undang, bidang kuasa dan tanggungjawab. Selain itu anda juga akan meneroka isu-isu substantif dalam peraturan aktiviti di konteks antarabangsa, termasuk penggunaan kekerasan, mempertikaikan proses penyelesaian, dan perlindungan hak asasi manusia.

Selain itu, kursus ini adalah untuk melengkapkan anda dengan kefahaman yang mendalam tentang ciri-ciri utama undang-undang integrasi entiti tertentu 'dan perintah undang-undangnya (EU, Serani Kesatuan Kastam). Entiti tersebut mewakili hasil daripada beberapa dekad integrasi ekonomi, politik dan undang-undang antara negara anggotanya. Pada mulanya, proses ini tertumpu terutamanya kepada kerjasama ekonomi. Walau bagaimanapun, hari aktiviti-aktiviti entiti 'meliputi pelbagai yang lebih luas mata pelajaran, termasuk dasar dalaman pasaran, alam sekitar, pengangkutan, perlindungan pengguna, tenaga dan soalan dasar luar dan keselamatan.

Akhir sekali, kursus ini akan membantu anda memahami dan menilai bagaimana undang-undang untuk menjaga keselamatan alam sekitar dalam konteks yang lebih luas dasar alam sekitar dan tenaga. Anda akan diminta untuk merenung mengapa undang-undang cuba untuk mengawal selia aktiviti, khususnya berhubung dengan infrastruktur tenaga, pengeluaran dan penggunaan yang mungkin mempunyai kesan ke atas alam sekitar dan mengambil kira kedua-dua jenis peraturan bekerja, dengan rujukan khusus kepada peraturan tenaga dan media alam sekitar (darat, udara dan air) bahawa undang-undang kelihatan untuk melindungi.

Walaupun pelajar tidak biasa dengan undang-undang antarabangsa adalah dialu-alukan untuk mendaftar dalam kursus ini, mereka mungkin menghadapi cabaran tertentu dengan jumlah yang banyak kes undang-undang dan bahan-bahan undang-undang.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
600 USD
selama dua minggu | 800 USD selama tiga minggu
Locations
Rusia - Moscow, Moskva
Tarikh mula : Sept. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2018
Rusia - Moscow, Moskva
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat