Anugerah BTEC dalam fesyen dan tahap pakaian 1 - memotong corak

Kensington and Chelsea College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Anugerah BTEC dalam fesyen dan tahap pakaian 1 - memotong corak

Kensington and Chelsea College

2

Apa kepentingan atau cita-cita anda, kami menawarkan pelbagai yang menarik kursus fesyen di jabatan kami yang berdedikasi, yang diajar oleh profesional fesyen pakar.

sambungan yang sangat baik kami dengan Pengajian Tinggi fesyen dan tekstil kursus di Kawasan London bermakna bahawa kita boleh membantu anda membuat persediaan permohonan kursus fesyen yang berjaya.

Ramai pelajar kami telah berkembang ke Pengajian Tinggi, berjaya memulakan perniagaan kecil, atau pergi untuk bekerja dalam industri fesyen. Kami mempunyai reputasi untuk standard kerja yang tinggi dihasilkan, dan kemasukan ke kursus kami sering kompetitif.

Kami memenuhi keperluan untuk pemula melalui yang berpengalaman, yang bertujuan untuk menjadi fleksibel mungkin untuk memenuhi keperluan individu. Penerimaan ke semua kursus fesyen kami adalah dengan temu bual individu. Di mana sesuai, anda akan diminta untuk membawa contoh-contoh kerja anda. Pada temu bual kita boleh membina satu program pembelajaran peribadi dengan mengambil kira kemahiran dan masa anda yang sedia ada boleh didapati.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Ini program yang berstruktur ini untuk pelajar dengan kemahiran jahitan asas untuk belajar dan membangunkan beberapa jahit penting dan corak memotong teknik untuk menyediakan mereka untuk pekerjaan atau bekerja sendiri dalam industri fesyen. Melalui latihan dalam kelas, anda akan belajar bagaimana untuk membina satu blok skirt dan pelbagai variasi gaya, serta beberapa teknik pembuatan pakaian utama dan proses. Kerja rumah setiap minggu akan membantu untuk mengukuhkan pembelajaran. Pelajar yang ingin membangunkan lagi kemahiran mereka dalam bidang ini dapat membina pembelajaran ini dengan meneruskan pengajian mereka di follow pada program sijil.

  • Kampus: Pusat Chelsea
  • Times: Mon 10:00-16:00
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
12 
Sambilan
Price
Harga
1,133 GBP
Bayaran penuh £ 660; Bukan EU Bayaran £ 1133
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat