Anugerah dalam pembelajaran digital untuk tahap pendidik 4

Kensington and Chelsea College

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Anugerah dalam pembelajaran digital untuk tahap pendidik 4

Kensington and Chelsea College

1

Belajar bagaimana untuk menjadi seorang guru kepada kelayakan pengajaran sambilan. kerjaya pengajaran anda adalah dalam tangan yang selamat apabila anda belajar dengan kami.

Keputusan kami bercakap untuk diri mereka sendiri. Kadar kejayaan bagi kebanyakan kursus kami adalah lebih tinggi daripada penanda aras negara. Kursus yang ditawarkan dengan Bandar dan Guilds, Cambridge ESOL DAN Canterbury Christ Church University (CCCU), Ini telah digred cemerlang pada pemeriksaan PPP CCCU baru-baru ini.

Terdapat banyak sebab mengapa pengajaran adalah pilihan yang semakin popular kerjaya untuk pelbagai orang mahir dan berbakat. Pengajaran merupakan salah satu profesion yang paling bermanfaat dan menyediakan anda dengan peluang untuk berinteraksi dengan orang-orang dari semua peringkat umur dan latar belakang, ia menawarkan prospek kerjaya yang hebat dan peluang pembangunan tambahan kepada faedah kewangan yang berdaya saing.

Kensington dan Kolej Chelsea menawarkan kursus-kursus yang akan membantu anda untuk kemajuan dalam pengajaran dan membangunkan kemahiran anda untuk bilik darjah.

Kami menawarkan mengajar kursus bagi mereka yang sedang mencari untuk mengajar bahasa Inggeris kepada penutur lain Bahasa atau bagi mereka yang ingin mengajar dalam sektor pembelajaran sepanjang hayat. Semua program akan untuk kemasukan ke program ke arah Pembelajaran berkelayakan Guru dan Kemahiran (QTLS) dan membuka pintu untuk pekerjaan dalam pengajaran dewasa.

Gambaran Keseluruhan Kursus

The Level 4 Anugerah dalam Pembelajaran Digital untuk Pendidik adalah kursus sambilan yang akan memperkenalkan anda kepada pelbagai teknologi pembelajaran. Kursus ini akan membantu anda untuk membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk merancang kursus-kursus anda untuk menggabungkan teknologi pembelajaran dalam pengajaran anda dan memberi kuasa kepada pelajar anda untuk menjadi celik digital. Laporan FELTAG dan penyelidikan telah mengenal pasti beberapa faktor yang setakat ini telah menghalang penggunaan besar-besaran dan penggunaan inovatif teknologi digital yang baru dan baru muncul. Kursus ini bertujuan untuk menghapuskan masalah ini dan membuat ia lebih mudah untuk para pendidik untuk mengubah dan meningkatkan pembelajaran menggunakan teknologi.

Kursus ini dinilai dan disampaikan melalui pelbagai pendekatan pembelajaran yang disesuaikan, bersama-sama dengan muka-ke-muka dan e-pembelajaran.

Siapa Kursus jika untuk?

Sesiapa masa ini bekerja sebagai pelatih / guru / pensyarah yang bercita-cita untuk mengintegrasikan teknologi pembelajaran ke dalam bilik darjah.

Syarat Kemasukan

  • kemahiran ICT yang cekap dan keupayaan untuk menunjukkan ini.
  • Tahap dalam Bahasa Inggeris (bersamaan dengan tahap 2 - kelayakan tidak penting)

Kandungan kursus

Anugerah ini terdiri daripada empat unit dan mempunyai nilai 11 kredit. Unit-unit akan termasuk:

  • Kurikulum Penghantaran Menggunakan Teknologi Pembelajaran
  • Perancangan kurikulum untuk Penggunaan Learning Technologies
  • Membangunkan Kemahiran Digital dan Toolkit Technology Learning
  • Pembelajaran Teknologi dalam Konteks Pengajaran dan Pembelajaran
  • Kampus: Kensington atau Pusat Chelsea
  • Times: Tue 17:30-21:00 ATAU
  • Times: Thu 13:00-16:30
This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
20 
Sambilan
Price
Harga
770 GBP
Bayaran penuh £ 770
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat