Anugerah Tahap 1st4sport dalam Kursus Bola Sepak Jurulatih

London South Bank University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Anugerah Tahap 1st4sport dalam Kursus Bola Sepak Jurulatih

London South Bank University

Kelayakan ini direka untuk memberikan anda pengenalan aspek praktikal dan teori bola sepak bimbingan. Tahap asas pengetahuan dan kemahiran yang dikembangkan oleh Persatuan Bola Sepak akan membolehkan anda untuk membangunkan pemahaman mengenai pengurusan yang selamat, beretika dan berkesan serta bimbingan bola sepak kepada para pemain dari semua peringkat umur.

Kelayakan terdiri daripada tujuh unit mandatori yang memberi anda tujuh kredit. Ia diiktiraf sebagai kelayakan industri tahap 1 kelayakan untuk bola sepak bimbingan oleh badan pentadbiran kebangsaan untuk Bola Sepak di England, Persatuan Bola Sepak. FA juga merupakan badan profesional untuk jurulatih bola sepak, menyediakan perkhidmatan dan sokongan kepada mereka yang memegang kelayakan bola sepak ini dan lain-lain.

Kursus kami mempunyai sokongan pelbagai majikan, termasuk persatuan bola sepak, kelab, sekolah, dan kolej, sebagai satu-satunya kelayakan bagi mereka yang ingin memulakan kerjaya dalam pembinaan. Ia disokong oleh agensi utama untuk kejurulatihan, jurulatih sukan UK, sebagai memenuhi kriteria UKCC.

Sebagai sebahagian daripada kursus ini, anda juga akan menerima Sijil Bantuan Kecemasan FA dan 'Safeguarding Children in Football' bengkel FA.

Kursus ini diadakan di kemudahan Akademi Sukan di London South Bank University dan diajar oleh tutor yang luar biasa dengan bertahun-tahun pengalaman industri.


Tarikh baru boleh didapati tidak lama lagi.


Yuran dan pembiayaan

Harga kursus ialah £ 200.

Semua modul tertakluk kepada perubahan oleh universiti dan mungkin berbeza daripada modul yang anda tawarkan semasa pengajian anda.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 9, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
200 GBP
Harga kursus ialah £ 200.
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat