Artis Muzik Elektronik

Centre for Arts and Technology

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Artis Muzik Elektronik

Centre for Arts and Technology

BILANGAN TERHAD DARI BIASISWA DISEDIAKAN UNTUK upto $ 3000 PADA PERTAMA siapa cepat dia dapat. MEMOHON HARI INI.

Jika anda sudah bersedia untuk mengalahkan perlawanan, calar, tweak, kira-kira, merentas pudar, mengimbangi, gelung, campuran, M. Syafi, menconteng, trim, dan gagap cara anda ke dalam muzik prestasi kejadian elektronik maka program Muzik Artis Elektronik di Kelowna kami kolej adalah betul-betul tempat yang anda mahu menjadi.

Program ini melengkapkan anda dengan alat yang diperlukan menyediakan asas untuk membina kerjaya anda sebagai komposisi audio digital dan artis prestasi. Anda akan dibawa melalui seni pengeluaran sambil belajar bahagian perniagaan dan keusahawanan industri. Anda akan melatih menggunakan perisian terkemuka dan teknologi dan bekerjasama dengan industri mengalami pengajar seperti yang anda belajar kesenian sebenar di sebalik persembahan secara langsung.

Kelowna COLLEGE: MUSIC ELECTRONIC SIJIL ARTIST

Pernah tertanya-tanya bagaimana untuk menjadi DJ? Budaya dan teknologi telah berkumpul untuk membuat letupan dalam komposisi muzik digital dan prestasi. Artis Muzik elektronik telah muncul sebagai komposer dan bintang di kedua-dua peringkat sebenar dan maya. Dunia menjadi pentas maya di mana bentuk seni telah melampaui konvensyen yang 'DJ' dan mana artis-artis muzik elektronik telah menjadi penghibur dan ahli muzik dalam hak mereka sendiri yang membawa muzik kepada orang ramai dalam variasi yang unik yang direka untuk menarik, memberi inspirasi, dan menghibur.

Muzik Artis Elektronik

MUSIC ELECTRONIC KERJAYA ARTIST

Program elektronik Muzik Artist memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk memulakan kerjaya muzik anda dalam:

  • Design Bunyi dan Music Production
  • MIDI Programming
  • Bunyi dan Muzik Komposisi Media
  • pereka bunyi
  • FX Sound & Editor Dialog
  • Audiovisual (AV) dan Multimedia Pengeluaran

TARIKH PROGRAM START

Terdapat empat bermula dalam tahun kalendar: Januari, April, Julai dan Oktober. Banyak program-program kami mempunyai pelbagai bermula, bagaimanapun, tidak semua kampus menawarkan semua empat bermula dan tidak semua program yang ditawarkan pada setiap permulaan. Untuk maklumat yang paling up-to-date, hubungi Penasihat Program.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN

Walaupun Pusat menggalakkan pemohon mengemukakan permohonan sekurang-kurangnya enam minggu sebelum program bermula, dengan izin, permohonan lewat masih boleh dibenarkan. Semua permohonan yang diterima kurang daripada enam minggu sebelum program bermula memerlukan deposit tempahan tempat duduk berbayar sepenuhnya serta semua kemasukan keperluan lain yang akan siap pada masa permohonan.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Julai 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Kanada - Kelowna, British Columbia
Tarikh mula : Julai 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Julai 2018
Kanada - Kelowna, British Columbia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat