Asas ijazah teknologi maklumat dan komunikasi

Umum

4 lokasi tersedia

Penerangan Program

Ijazah asas Teknologi Maklumat dan Komunikasi

Kursus ini sesuai untuk pelajar dengan pengetahuan asas bunyi Computing atau Teknologi Maklumat yang ingin maju dalam bidang ini dalam pekerjaan atau kursus ijazah yang berkaitan. *Kursus ini ditawarkan oleh Universiti Ketua-ketua Lembah Institute (UHOVI), perkongsian strategik di University of South Wales.

Syarat kemasukan

2 A Levels atau Tahap 3 Diploma / Diploma Lanjutan dalam teknologi maklumat dan komunikasi, ditambah GCSE Matematik dan Bahasa Inggeris di gred A * -C.

Anda akan dijemput untuk menghadiri temuduga dan akan membuat penilaian dalam membaca dan mengira untuk menubuhkan apa-apa sokongan yang diperlukan.

Apa yang akan saya belajar?

Anda akan mengkaji semua aspek ICT, dari pangkalan data untuk pembangunan web, Membangunkan Aplikasi Perniagaan untuk Concepts Rangkaian. Pada tahun dua, anda akan mengkaji sebahagian besar kursus ini di tempat kerja, jadi kandungan kursus boleh disesuaikan untuk memenuhi aspirasi kerjaya anda.

Bagaimanakah saya membuat penilaian?

Kursus ini akan dihantar melalui campuran kuliah tradisional dan sesi praktikal. Beberapa modul boleh didapati dalam talian. Setiap modul akan telah menilai tugasan dan beberapa akan mempunyai peperiksaan pada akhir.

Peluang Kerjaya dan Perkembangan

Selepas berjaya menamatkan kursus ini anda akan dapat untuk meletakkan pengetahuan anda ke dalam tindakan di tempat kerja. Ia mempunyai orientasi praktikal yang kukuh dan menyediakan anda untuk kerjaya dalam reka bentuk aplikasi komputer dan pembangunan, sokongan pengguna dan latihan, dalam organisasi perdagangan dan syarikat perisian. Anda juga boleh maju ke kursus ijazah yang berkaitan.

Tarikh Akhir Kemaskini Nov 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

In August 2013, The College Ystrad Mynach and Coleg Morgannwg merged to become Coleg y Cymoedd which means college of the valleys. The College Ystrad Mynach served the Caerphilly County Borough with s ... Baca lebih lanjut

In August 2013, The College Ystrad Mynach and Coleg Morgannwg merged to become Coleg y Cymoedd which means college of the valleys. The College Ystrad Mynach served the Caerphilly County Borough with sites in Abertridwr, Bargoed, Blackwood, Caerphilly, Rhymney and Ystrad Mynach. Coleg Morgannwg served the Rhondda Cynon Taff County with sites in Aberdare, Nantgarw and Rhondda... Baca Ringkas
Aberdare , Cardiff , Tonypandy , Ystrad Mynach + 3 Lagi Kurang