Asas perniagaan

Cambridge International Education Centre

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Asas perniagaan

Cambridge International Education Centre

Kursus Asas Perniagaan di Cambridge

Kajian di Cambridge untuk menyediakan untuk Perniagaan anda atau ijazah yang berkaitan Sertai kami di program 6 bulan kami di Cambridge. Pelajar yang berjaya akan menerima kedua-dua ciec dan athe (Ofqual diluluskan) Diploma yang akan menjamin perkembangan kepada sebilangan besar universiti UK1. Walau bagaimanapun ciec menghantar pelajar berjaya di kursus asas kepada universiti terkemuka di seluruh UK.

Pusat Pendidikan Antarabangsa Cambridge (ciec) mengkhususkan diri dalam Perniagaan, Pengurusan dan pendidikan bahasa Inggeris, dengan kakitangan utamanya mempunyai nilai akademik dan penerbitan yang diiktiraf di peringkat global. rakan kongsi dengan universiti di seluruh dunia dalam penyampaian bersama dan akreditasi kursus dan pusat ciec mempunyai di banyak bandar-bandar dan negara.

Seperti yang anda boleh lihat dari pelbagai jenis buku yang ditunjukkan di bawah, ciec mempunyai guru-guru yang menulis buku-buku teks untuk penerbit utama.

Setiap satu daripada modul yang anda belajar akan menggunakan bahan-bahan yang telah dibangunkan oleh ciec dengan Pearson Education, penerbit pendidikan yang terbesar di dunia. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi
enquiries@ciec-education.co.uk

1 ciec dan athe mempunyai universiti rakan kongsi, termasuk Anglia Ruskin University, University Bandar Birmingham, Universiti Metropolitan Cardiff, Coventry University, Universiti Northampton, Universiti Southampton Solent, University of Bedfordshire, University of Bolton, University of Sunderland, Kampus London.

Kursus Asas Perniagaan di Cambridge

Rajah di bawah menunjukkan anda modul yang anda akan belajar dalam dua kursus jangka anda lebih enam bulan.

Kursus dan Peperiksaan

Penilaian adalah, bekerja dalam kumpulan dan secara individu berdasarkan kerja kursus. Tiada pemeriksaan ke atas program asas ini.

Syarat Kemasukan

keperluan akademik kemasukan: bersamaan 6 UK GCSE ini Gred C atau di atas, termasuk Matematik. English syarat kemasukan bahasa:

  • 2 program semester IELTS 5 (atau setara)

Untuk maklumat lanjut dan borang permohonan, sila hubungi enquiries@ciec-education.co.uk

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
13,950 GBP
Locations
United Kingdom - Cambridge, England
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
United Kingdom - Cambridge, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat