asas-asas kepimpinan

Umum

8 lokasi tersedia

Penerangan Program

Fikirkan tentang kerjaya anda selama satu minit. Mungkin anda tidak perlu lagi mengupah keluar dari kolej untuk menjadi ketua projek atau penyelia, mungkin anda bekerja cara anda, atau mungkin anda bekerja selama bertahun-tahun untuk sesebuah organisasi dalam peranan yang lain dan baru sahaja dinaikkan pangkat.

Walau bagaimanapun anda mendapat mana anda berada, anda baru di ini.

Mungkin sudah tiba masanya untuk bergerak di luar sebagai pengurus - dan menjadi pemimpin.

Asas Kepimpinan menggunakan kaedah yang terbukti untuk membantu anda sebagai pengurus baru meningkatkan kemahiran kepimpinan anda. Anda akan mendapat satu penilaian jujur ​​gaya kepimpinan anda - dan anda akan belajar bagaimana keperibadian anda dan cara anda berkomunikasi membantu atau menyakitkan keupayaan anda untuk mempengaruhi orang lain dan menyelesaikan konflik.

Selain proses penilaian, anda akan belajar bagaimana untuk melihat diri anda sebagai orang lain melihat anda, menerima maklum balas daripada jurulatih CCL disahkan dan rakan-rakan anda.Dan anda akan belajar tentang bagaimana anda mengendalikan konflik dengan mengambil bahagian dalam latihan penyelesaian masalah rakaman video yang menunjukkan anda bagaimana untuk meredakan situasi yang tidak menentu di tempat kerja.

Mungkin yang paling penting, kami akan memperkenalkan anda kepada penyelidikan yang menunjukkan mengapa pemimpin tergelincir di dalam kerjaya mereka.

Kami telah membantu ramai orang berjaya. Marilah kita membantu anda.

Hasil

  • Belajar apa kekuatan kepimpinan semasa anda berada, apa keperluan anda dan bagaimana mereka mempengaruhi fungsi kumpulan anda.
  • Belajar bagaimana untuk meningkatkan prestasi kerja dengan memahami bagaimana manusia berinteraksi antara satu sama lain.
  • Meningkatkan pemahaman anda tentang bagaimana untuk mempengaruhi terbaik orang lain - dan mewujudkan strategi pengurusan konflik.
  • Mewujudkan rangkaian dengan orang lain dalam program ini yang berada di peringkat yang sama dalam kerjaya mereka.
  • Menerima 90 minit satu-sama-satu sesi maklum balas dengan jurulatih CCL disahkan untuk membantu menetapkan matlamat yang jelas untuk pembangunan masa hadapan.

Penonton sasaran

Pengurus yang baru dinaikkan pangkat awal dalam kerjaya mereka, bersama-sama dengan mereka yang mempunyai lebih banyak pengalaman yang akan mendapat manfaat daripada latihan mengenai asas pembangunan kepimpinan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

Center for Creative Leadership (CCL) menawarkan apa yang tidak ada orang lain: tumpuan eksklusif kepada pendidikan dan penyelidikan kepimpinan dan kepakaran yang tiada tandingan dalam menyelesaikan ca ... Baca lebih lanjut

Center for Creative Leadership (CCL) menawarkan apa yang tidak ada orang lain: tumpuan eksklusif kepada pendidikan dan penyelidikan kepimpinan dan kepakaran yang tiada tandingan dalam menyelesaikan cabaran kepimpinan individu dan organisasi di mana-mana. Kami melengkapkan pelanggan di seluruh dunia dengan kemahiran dan wawasan untuk mencapai lebih daripada yang mereka anggap mungkin melalui kepimpinan kreatif. Apa yang kepimpinan kreatif? Ia adalah keupayaan untuk berfikir dan bertindak di luar sempadan yang mengehadkan keberkesanan kami. Setiap pemimpin dan organisasi menghadapi halangan yang sukar dihadapi - dari eksekutif korporat yang menghadapi pasaran global yang rumit kepada pendidik yang cuba meningkatkan pencapaian pelajar kepada kumpulan bukan keuntungan dan agensi kerajaan yang menangani isu sosial kritikal dengan anggaran yang ketat CCL percaya bahawa penyelesaian kepada cabaran ini wujud - dan selama hampir 40 tahun kami telah membantu pelanggan membuka kunci mereka melalui kepimpinan kreatif. Kami percaya pemimpin dibuat, tidak dilahirkan, dan mereka boleh menyesuaikan diri dan berubah. Kami percaya bahawa kemahiran interpersonal yang kuat, berasaskan refleksi diri dan kesedaran diri, adalah kunci kepada kepimpinan yang berkesan. Baca Ringkas
Greensboro , Davos , Colorado Springs , Brussels , Saint Petersburg , College Park , Gunung Eliza , San Diego + 7 Lagi Kurang