Filter
Associate of Applied Science
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Associate of Applied Science dalam Pengajian Alam Sekitar 2020

Ahli Bersekutu Sains Gunaan memberikan pelajar asas yang kukuh dalam kedua-dua latihan Kerjaya khusus dan pendidikan umum. Pelajar mencari landasan yang cepat ke dalam tenaga kerja boleh menghadiri sekolah sepenuh masa dan menamatkan program mereka dalam dua tahun.

 

 

Matlamat program pengajian alam sekitar termasuk mencari jalan untuk meningkatkan kecekapan tenaga, mengurangkan pencemaran, meningkatkan kesedaran alam sekitar dan menggalakkan penggunaan tenaga alternatif. Fokus utama untuk pelajar adalah untuk belajar bagaimana untuk menilai dan menyelesaikan masalah alam sekitar.

 

Associate of Applied Science dalam Pengajian Alam Sekitar

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Alam Sekitar

Southwestern Michigan College

SMC menawarkan kedua-dua Ahli Bersekutu Sains Gunaan dan Sijil Construction Maks Teknologi Hijau. Program ini dibina dalam tiga fasa: fasa sijil, fasa ijazah bersekutu da ... [+]

Pembinaan Maks Teknologi Hijau

Associate Gunaan Muda Sains

Tentang Pembinaan Maks Teknologi Hijau

SMC menawarkan kedua-dua Ahli Bersekutu Sains Gunaan dan Sijil Construction Maks Teknologi Hijau. Program ini dibina dalam tiga fasa: fasa sijil, fasa ijazah bersekutu dan fasa ijazah sarjana muda.

Fasa sijil adalah 'hands-on' fasa di mana pelajar akan menghabiskan satu tahun belajar teknik pembinaan dan isu-isu kod dan menggunakan kemahiran mereka dalam projek pembinaan kemasyarakatan seperti membina sebuah rumah untuk Habitat for Humanity atau bangunan kabin untuk kem Pengakap . Pelajar boleh memilih untuk menamatkan pendidikan mereka selepas mencapai sijil. Mereka akan layak untuk pekerjaan sebagai pekerja pembinaan am. Fasa kedua program ini adalah Syarikat Bersekutu Sains Gunaan dalam Pembinaan Maks Teknologi Hijau. Semasa fasa ini, pelajar belajar sains di sebalik teknik pembinaan dan aspek-aspek perniagaan yang berkontrak. The ijazah bersekutu layak pelajar untuk pekerjaan sebagai kontraktor, pemeriksa keselamatan atau pemimpin anak kapal. Fasa ketiga pilihan adalah memindahkan ke Ferris State University untuk Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Pengurusan Pembinaan. Kerana perjanjian artikulasi SMC dengan Ferris, 100% daripada masa, wang dan usaha pelajar melabur dalam pemindahan program Pembinaan Maks Teknologi Hijau untuk Ferris; masa tidak dibazirkan ke atas kelas pelajar yang tidak perlu dan pelajar tidak perlu mengejar pada kursus selepas mereka memindahkan. dalam pembinaan A sarjana muda menyediakan pelajar untuk kerja-kerja komersial sebagai penguasa projek, pengurus projek, jurutera projek atau wakil pemilik. Pelajar juga berpeluang untuk mengambil Persatuan Kebangsaan peperiksaan Home Builder untuk menjadi Green Professional Certified (CGP). SMC adalah salah satu daripada tujuh sekolah... [-]
Amerika Syarikat Dowagiac Niles
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu