close

Penapis

Lihat Hasil

2 Associate of Applied Science dalam Pengajian Pengurusan 2020

Ahli Bersekutu Muda Sains Gunaan adalah ijazah akademik mahasiswa dikejar oleh pelajar kolej. Program ini biasanya akan berlangsung dua tahun, dan selama tempoh yang, pelajar mengambil kursus khusus untuk mereka dipilih utama sebagai persediaan untuk kerjaya mereka. Apakah yang dimaksudkan dengan Bersekutu Sains Gunaan Pengurusan? Dalam jenis ini program pengurusan, pelajar boleh meneroka pelbag… Baca lebih lanjut

Ahli Bersekutu Muda Sains Gunaan adalah ijazah akademik mahasiswa dikejar oleh pelajar kolej. Program ini biasanya akan berlangsung dua tahun, dan selama tempoh yang, pelajar mengambil kursus khusus untuk mereka dipilih utama sebagai persediaan untuk kerjaya mereka.

Apakah yang dimaksudkan dengan Bersekutu Sains Gunaan Pengurusan? Dalam jenis ini program pengurusan, pelajar boleh meneroka pelbagai konsep perniagaan praktikal. Mereka boleh mengambil lihat pada jenis cabaran pengurus hadapi hari ini dalam pelbagai perniagaan dan industri. Pelajar dalam program-program tambahan boleh belajar tentang fungsi-fungsi pengurusan yang berbeza, seperti pengarahan, perancangan dan pengurusan. Mereka juga boleh mendapatkan kepimpinan, komunikasi dan kemahiran motivasi. Bergantung kepada program ini, penekanan harus diletakkan kepada pengurusan am atau industri tertentu seperti perkhidmatan kesihatan, pembinaan, jualan, tenaga atau hospitaliti.

Pendapatan ijazah bersekutu dalam pengurusan merupakan satu matlamat yang berfaedah untuk graduan untuk dicapai.Belajar bagaimana untuk memimpin sebagai pengurus adalah sangat berharga dan boleh agak berguna ketika datang untuk mengejar kerjaya yang memuaskan.

Setiap sekolah adalah berbeza. Oleh itu, adalah penting untuk penyelidikan pelbagai program dan kos mereka untuk mendapatkan idea tentang berapa banyak anda akan perlu membayar tuisyen. Penyelidikan juga berguna untuk belajar tentang butiran program tertentu.

Graduan dengan Bersekutu Sains Gunaan Pengurusan boleh meneruskan pelbagai jawatan pengurusan yang berbeza dalam pelbagai industri. Tajuk pekerjaan yang mungkin termasuk pengurus perkhidmatan kesihatan, pengurus hospitaliti dan pengurus pembinaan. pengurus pembinaan bertanggungjawab untuk menyelaras, merancang dan membawa pelbagai jenis projek pembinaan. Projek mungkin termasuk bangunan kediaman dan komersil, jambatan, sekolah dan jalan raya. pengurus jualan itu adalah pemimpin bagi mengarah aktiviti-aktiviti pasukan jualan.

Bagi sesetengah pelajar dan profesional, ijazah dalam talian menyediakan satu cara untuk dimuatkan ke dalam pembelajaran jadual yang sibuk. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Central Wyoming College
Riverton, Amerika Syarikat +3 Lagi

Graduan daripada kurikulum Pengurusan Kuda mendapatkan kemahiran yang diperlukan bagi pengurusan dan operasi pengeluaran kuda, latihan, asrama dan kemudahan jualan, termasuk a ... +

Graduan daripada kurikulum Pengurusan Kuda mendapatkan kemahiran yang diperlukan bagi pengurusan dan operasi pengeluaran kuda, latihan, asrama dan kemudahan jualan, termasuk aspek kuda dan perniagaan. -
Associate of Applied Science
Sepenuh Masa
2 tahun
English
Kampus
 
Washtenaw Community College
Ann Arbor, Amerika Syarikat

Pelajar mempelajari asas-asas tanggungjawab pengurusan serta kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mempunyai kerjaya yang berjaya dalam perniagaan dan pengurusan.

Pelajar mempelajari asas-asas tanggungjawab pengurusan serta kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mempunyai kerjaya yang berjaya dalam perniagaan dan pengurusan. -
Associate of Applied Science
Sepenuh Masa
5 semester
English
Sep 2020
Kampus
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan