Filter
Associate of Applied Science
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Associate of Applied Science dalam Pengajian Pengurusan 2019/2020

Ahli Bersekutu Muda Sains Gunaan adalah ijazah akademik mahasiswa dikejar oleh pelajar kolej. Program ini biasanya akan berlangsung dua tahun, dan selama tempoh yang, pelajar mengambil kursus khusus untuk mereka dipilih utama sebagai persediaan untuk kerjaya mereka.

Apakah yang dimaksudkan dengan Bersekutu Sains Gunaan Pengurusan? Dalam jenis ini program pengurusan, pelajar boleh meneroka pelbagai konsep perniagaan praktikal. Mereka boleh mengambil lihat pada jenis cabaran pengurus hadapi hari ini dalam pelbagai perniagaan dan industri. Pelajar dalam program-program tambahan boleh belajar tentang fungsi-fungsi pengurusan yang berbeza, seperti pengarahan, perancangan dan pengurusan. Mereka juga boleh mendapatkan kepimpinan, komunikasi dan kemahiran motivasi. Bergantung kepada program ini, penekanan harus diletakkan kepada pengurusan am atau industri tertentu seperti perkhidmatan kesihatan, pembinaan, jualan, tenaga atau hospitaliti.

Pendapatan ijazah bersekutu dalam pengurusan merupakan satu matlamat yang berfaedah untuk graduan untuk dicapai.Belajar bagaimana untuk memimpin sebagai pengurus adalah sangat berharga dan boleh agak berguna ketika datang untuk mengejar kerjaya yang memuaskan.

Setiap sekolah adalah berbeza. Oleh itu, adalah penting untuk penyelidikan pelbagai program dan kos mereka untuk mendapatkan idea tentang berapa banyak anda akan perlu membayar tuisyen. Penyelidikan juga berguna untuk belajar tentang butiran program tertentu.

Graduan dengan Bersekutu Sains Gunaan Pengurusan boleh meneruskan pelbagai jawatan pengurusan yang berbeza dalam pelbagai industri. Tajuk pekerjaan yang mungkin termasuk pengurus perkhidmatan kesihatan, pengurus hospitaliti dan pengurus pembinaan. pengurus pembinaan bertanggungjawab untuk menyelaras, merancang dan membawa pelbagai jenis projek pembinaan. Projek mungkin termasuk bangunan kediaman dan komersil, jambatan, sekolah dan jalan raya. pengurus jualan itu adalah pemimpin bagi mengarah aktiviti-aktiviti pasukan jualan.

Bagi sesetengah pelajar dan profesional, ijazah dalam talian menyediakan satu cara untuk dimuatkan ke dalam pembelajaran jadual yang sibuk. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Pengurusan

Washtenaw Community College

Pelajar mempelajari asas-asas tanggungjawab pengurusan serta kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk mempunyai kerjaya yang berjaya dalam perniagaan dan pengurusa ... [+]

Program ini boleh didapati di kampus atau dalam talian

Artikulasi

Kolej Komuniti Washtenaw di Ann Arbor, Michigan mempunyai lebih daripada 120 perjanjian artikulasi dengan kolej empat tahun di seluruh negeri. Pelajar yang merancang untuk memindahkan ke kolej empat tahun harus bertemu dengan seorang penasihat untuk memastikan keperluan Perjanjian Pemindahan Michigan dipenuhi.

Maklumat perhubungan

Kami mengalu-alukan soalan, cadangan atau komen anda. Sila email kami di studrec@wccnet.edu atau hubungi 734-973-3543. Waktu pejabat kami ialah 12:00 hingga 11:00 petang (GTM) Isnin hingga Khamis, 12:00 hingga 9:00 (GMT) Jumaat, dan 1:00 petang hingga 5:00 petang (GMT) pada hari Sabtu.... [-]

Amerika Syarikat Ann Arbor
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
5 semester
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Central Wyoming College

Graduan daripada kurikulum Pengurusan Kuda mendapatkan kemahiran yang diperlukan bagi pengurusan dan operasi pengeluaran kuda, latihan, asrama dan kemudahan jualan, terma ... [+]

Pengurusan kuda

Graduan daripada kurikulum Pengurusan Kuda mendapatkan kemahiran yang diperlukan bagi pengurusan dan operasi pengeluaran kuda, latihan, asrama dan kemudahan jualan, termasuk aspek kuda dan perniagaan.

Keperluan Program Kursus KREDIT Pengucapan Awam OR 3 Pengeluaran kuda 3 Equine Nutrition 3 menunggang kuda Saya 3 kuda Pertandingan Pengendali Anjing 3 menunggang kuda II 3 Stok Kuda Gunakan & Menunjukkan I 3 Stok Kuda Gunakan & Menunjukkan II ATAU 3-4 English Equitation Saya 3 Training untuk Majlis Ditetap masa 3 Kuda Event Production 4 Dana Menunggang Pengajaran 3 English Equitation II 3 Pengenalan Perniagaan 3 Ketua Elektif 3 General Ed. keperluan ... [-]
Amerika Syarikat Riverton Lander Jackson Dubois  + 1 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu