Filter
Associate of Applied Science
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Associate of Applied Science dalam Perniagaan 2019/2020

Ahli Bersekutu Muda Sains Gunaan merupakan sijil yang menyatakan pemegang telah menamatkan kursus utama memerlukan untuk menjadi kerja-sedia untuk bidang tertentu. Program ini hanya termasuk kursus-kursus yang relevan dengan perkara yang berkenaan bagi mempercepatkan proses pendidikan.

Apakah yang dimaksudkan dengan Bersekutu Sains Gunaan dalam Perniagaan? Ia adalah bukti keupayaan pemegang itu untuk menghadapi cabaran dalam bidang perniagaan dengan mudah. Ketika mengejar matlamat ini, peserta akan mempelajari dan mengasah pemahaman mereka banyak kategori, seperti pengurusan, pemasaran, etika perniagaan, undang-undang, kewangan, sumber manusia, dasar, dan hampir mana-mana aspek lain dalam dunia perniagaan secara keseluruhan. Kawasan ini luas kajian boleh agak mencabar bagi sesetengah orang, tetapi memberi jaminan bahawa semua mereka yang mempunyai Madya Sains Gunaan dalam bidang ini expertly boleh mengendalikan apa-apa keadaan yang mana kerjaya masa depan mereka berhadapan dengan mereka dengan cara yang bermaklumat dan berpengalaman.

Dalam pasaran kerja semasa, faedah mengambil kursus-kursus yang berkaitan dengan program ini sering besar. Kerana setiap set kemahiran yang diajar adalah yang mudah memasuki pasaran, mereka semua dipindahkan ke kerjaya lain di kemudian hari. Tambahan pula, kemahiran ini boleh digunakan di luar dunia profesional juga.

Kos yang berkaitan dengan mendapatkan Bersekutu Sains Gunaan di perniagaan boleh berbeza-beza bergantung kepada negara mana dan institusi tuan rumah kursus yang diperlukan. Penyelidikan semua kemungkinan yang berdaya maju sebelum melakukan sebuah sekolah.

Oleh kerana permintaan untuk set kemahiran tertentu adalah begitu tinggi, ada kerja hampir tidak terkira banyaknya kepada mereka yang mendapat pensijilan ini. Antaranya ialah tajuk seperti penganalisis penyelidikan pasaran, pengurus pemasaran, akauntan, penganalisis penyelidikan operasi, penasihat kewangan, logistician, ejen insurans, simpan kira dan pegawai pinjaman, kedudukan yang semua telah diberi nilai sebagai yang terbaik bagi mereka yang memasuki ke dalam dunia perniagaan dengan ijazah atau sebaliknya.

Mengikuti program ini boleh membantu sesiapa sahaja untuk membangunkan satu set kemahiran yang boleh membantu mereka dalam hampir mana-mana aspek kehidupan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Perniagaan

HIWASSEE COLLEGE

Tujuan Madya Muda Sains Gunaan Perniagaan Keusahawanan yang membolehkan anda untuk mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan, di samping ... [+]

Adakah anda pernah bermimpi untuk memulakan perniagaan anda sendiri atau bekerja untuk sebuah organisasi kecil yang berkembang maju? Tujuan Madya Muda Sains Gunaan Perniagaan Keusahawanan yang membolehkan anda untuk mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan, di samping meneruskan gaya hidup anda sendiri. Dari tuntutan kerja yang kerap ke tanggungjawab keluarga-program dalam talian direka untuk memberikan anda fleksibiliti yang anda perlukan untuk mendapatkan ijazah kolej anda, tidak kira keadaan semasa anda.

Dalam Program Keusahawanan Perniagaan, anda akan mendapat:

Asas yang kukuh dalam pengurusan, pemasaran, etika perniagaan, undang-undang, ke... [-]
Amerika Syarikat Madisonville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Sullivan County Community College

Program ijazah Sarjana Muda Perakaunan mengintegrasikan pengetahuan menyeluruh mengenai teori perakaunan dan konsep dengan latihan tangan dalam perakaunan berkomputer. Ia ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program ijazah Sarjana Muda Perakaunan mengintegrasikan pengetahuan menyeluruh mengenai teori perakaunan dan konsep dengan latihan tangan dalam perakaunan berkomputer. Ia direka untuk menyediakan pelajar untuk kedudukan peringkat kemasukan dalam perakaunan swasta, awam, dan perakaunan. Pelajar belajar cara menggunakan pakej perisian komersial yang popular. Program ini diiktiraf oleh Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP).

Fakulti Perniagaan di SCCC telah bekerjasama rapat dengan ahli-ahli Lembaga Penasihat Perniagaan Kolej untuk merangka kursus yang berkaitan dengan pekerjaan di dunia perniagaan. SCCC mempunyai bilik dan makmal komputer yang paling canggih. Fakulti adalah profesional perniagaan, banyak memegang ijazah MBA. Pemenang Anugerah Kecemerlangan Pengajaran Nasional juga adalah kakitangan.... [-]

Amerika Syarikat Loch Sheldrake
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu