Read the Official Description

Bunyi adalah di mana-mana sahaja

Cari panjang gelombang anda

Ini semua tentang masa yang sempurna - apabila dunia mencair dan anda terperangkap dalam emosi mentah muzik anda. Jika anda terobsesi dengan saat-saat yang sempurna, jika anda berjaya dalam kreativiti, irama dan jiwa - inilah di mana ia bermula. Hollywood. Muzik ada dalam darah kita dan kamu adalah denyutan jantung.

Program Pengeluaran Audio direka untuk bertindak balas terhadap sifat pesat berubah, lintas media dan multi-media industri hiburan. Sejumlah majikan sedang mencari profesional audio yang lebih serba boleh yang mahir sebagai jurutera audio dan pengeluar kandungan. Bekerja dengan peralatan standard industri dan studio profesional, pelajar memperoleh keyakinan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam industri hiburan selepas tamat pengajian.

Program ini menyediakan graduan dengan pengetahuan dan pemahaman yang terperinci mengenai kejuruteraan rakaman dan kemahiran muzik dan pengeluaran asas yang diperlukan untuk melayakkan diri dalam kedudukan industri peringkat kemasukan seperti pembantu jurutera, pereka bunyi, pengendali stesen kerja MIDI / audio digital dan pengaturcara, juruteknik penyelenggara penyelenggaraan, dan pelbagai jawatan lain dalam industri audio, muzik, dan hiburan. Sebagai tambahan kepada kecekapan teknikal dan ekspresi kreatif, kurikulum membangunkan pemikiran kritikal, penyelesaian masalah, dan kemahiran analisis, menyumbang kepada pembelajaran hayat dan asas kerjaya yang berjaya dalam industri hiburan dan media.

Keperluan Program

Program AS dalam Audio Production adalah 60 jam kredit dan 18 bulan panjang. Pelajar mesti berjaya menyelesaikan semua kerja kursus yang diperlukan dengan purata titik gred kumulatif minimum 2.0.

Program taught in:
English

See 1 more programs offered by The Los Angeles Film School »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
18 
Sepenuh masa
Price
30,000 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019