Filter
Associate of Science
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Associate of Science dalam Pengajian Pengurusan 2019/2020

Satu ijazah bersekutu diberikan kepada pelajar-pelajar di peringkat ijazah oleh universiti-universiti dan kolej selepas menamatkan program pengajian yang berlangsung kira-kira dua tahun. Dalam program ini, pelajar akan mengambil kursus-kursus yang berkaitan dengan kawasan yang mereka pilih pengajian di samping kursus-kursus pendidikan umum. Satu ijazah bersekutu boleh menyediakan pelajar untuk program ijazah sarjana muda atau kerjaya.

Apakah yang dimaksudkan dengan Bersekutu Sains Pengurusan? Dalam program ini, pelajar boleh belajar bagaimana untuk menguruskan pelbagai perniagaan dan organisasi. Banyak kemahiran boleh diperolehi, termasuk pengurusan, kepimpinan, organisasi, pemasaran, perakaunan dan kemahiran teknologi. Sesetengah kursus yang diambil dalam program ini boleh termasuk kewangan peribadi, perakaunan kewangan dan pengurusan, undang-undang perniagaan dan kalkulus. Bergantung kepada program tertentu, magang boleh ditawarkan.

Memperoleh ijazah pengurusan boleh menjadi sangat bermanfaat untuk pelajar.Satu ijazah bersekutu dalam bidang yang boleh membantu menyediakan individu untuk pekerjaan, dan ia biasanya digunakan sebagai asas untuk ijazah Sarjana Muda dalam bidang pengurusan perniagaan atau pentadbiran.

Setiap dan setiap sekolah adalah berbeza, unik dan terkenal dengan perkara yang berbeza. Oleh itu, kos mendapatkan ijazah bersekutu akan meluas berbeza bergantung kepada sekolah anda merancang untuk menghadiri. Penyelidikan institusi untuk mendapatkan maklumat mengenai tuisyen dan pilihan kewangan.

Memperoleh ijazah bersekutu pengurusan boleh membawa kepada pelbagai bidang kerjaya yang berkaitan dengan perniagaan. Sesetengah graduan pergi untuk menjadi wakil jualan, pembantu tadbir, kerani saham dan pakar sumber manusia. Sesetengah individu memilih untuk menggunakan ijazah untuk bergerak kepada sesuatu institusi empat tahun untuk mendapatkan ijazah yang lebih maju untuk mendapatkan pekerjaan tahap yang lebih tinggi. Selain itu, tahap ini boleh membantu orang yang berada dalam tenagakerja untuk bergerak ke atas dalam kedudukan mereka.

Pelajar-pelajar dari jauh dan luas boleh mendapat manfaat daripada mengambil kursus dalam talian. Mereka membolehkan fleksibiliti, terutamanya bagi mereka yang tidak tinggal berhampiran sekolah yang dikehendaki mereka dan orang-orang yang mempunyai pekerjaan. Untuk bermula, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum. 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Pengajian Pengurusan

Saddleback College

Program Kepimpinan Perniagaan direka untuk meningkatkan keupayaan untuk berjaya dalam persekitaran kerja yang kompetitif. ... [+]

Yang program Kepimpinan Perniagaan direka untuk meningkatkan keupayaan untuk berjaya dalam persekitaran kerja yang kompetitif.

Program Pelajar Hasil Pembelajaran

Pelajar yang menamatkan program ini akan dapat:

Berkomunikasi dengan jelas, berkesan dan dengan sewajarnya secara bertulis dan secara lisan. Mengenalpasti asas-asas sistem perundangan, dan kuasa-kuasa sosial, etika, dan politik yang memberi kesan kepada pembangunan dan operasi perniagaan. Pelajar yang tamat sijil atau ijazah dalam program Kepimpinan Perniagaan akan belajar bagaimana untuk menilai gaya komunikasi manusia; merancang dan menggunakan strategi motivasi; menyelesaikan isu-isu perhubungan manusia. Kursus Diperlukan BUS 1 PENGENALAN KEPADA PERNIAGAAN 3 Unit BUS 13 PERSEKITARAN PERUNDANGAN DAN PERNIAGAAN UNDANG-UNDANG 3 Unit BUS 102 KOMUNIKASI PERNIAGAAN ORAL 3 Unit ENGLISH 3 Unit BUS 103 BUSINESS ATAU ENG 1A PRINSIP KOMPOSISI I 4 Unit * ATAU ENG 1AH KEPUJIAN PRINSIP KOMPOSISI I 4 Unit * BUS 104 BUSINESS COMMUNICATION 3 unit * BUS PENGURUSAN 120 BUSINESS 3 Unit ... [-]
Amerika Syarikat Misi Viejo
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Polk State College

Selamat datang ke Program Pengurusan Rantaian Bekalan di State College Polk! Kami menghargai minat anda dalam bidang ini dinamik, menarik. Ijazah dalam Pengurusan Rantaia ... [+]

Jadi sebahagian daripada sesuatu yang besar! Selamat datang ke Program Pengurusan Rantaian Bekalan di State College Polk! Kami menghargai minat anda dalam bidang ini dinamik, menarik. Ijazah dalam Pengurusan Rantaian Bekalan menyediakan anda untuk menjadi sebahagian daripada sesuatu yang besar.

Pengurusan Rantaian Bekalan merangkumi semua fungsi yang berkaitan dengan pergerakan dan penyimpanan bahan-bahan, inventori kerja dalam proses, dan barang siap dari tempat asal ke titik penggunaan. Ini termasuk pembelian, pengurusan inventori, perancangan pengeluaran dan penjadualan, pengurusan pengedaran dan pengurusan kualiti.

Bekalan program Pengurusan Rantaian di State College Polk menggabungkan teknologi yang terbaru dan state-of-the-art peralatan dalam menyediakan pelajar untuk bekerja dalam bidang kerjaya ini menarik. graduan Pengurusan rantaian bekalan bekerja dalam pelbagai bidang seperti sumber strategik dan pengurusan bekalan, pengurusan projek, pembelian dan pengurusan inventori, perancangan pengeluaran dan penjadualan, pengurusan logistik dan pengedaran, dan pengurusan kualiti kawasan.... [-]

Amerika Syarikat Bartow Tasik Wales Lakeland Winter Haven  + 1 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Benjamin Franklin Institute of Technology

Program teknologi di Institut Teknologi Benjamin Franklin (BFIT) menyediakan pelajar untuk membantu jurutera dan profesional lain dengan aspek teknikal sesuatu projek. Pr ... [+]

Bagi perusahaan untuk berjaya, ia mesti mengatasi cabaran teknikal dalam reka bentuk, pelaksanaan, dan pengeluaran. Tetapi tidak cukup untuk mengatasi cabaran teknikal dengan apa-apa kos. Sebaliknya, proses mesti membuat pengertian perniagaan. Tambahan pula, semua aspek operasi perlu berfungsi dengan lancar.

Program teknologi di Institut Teknologi Benjamin Franklin (BFIT) menyediakan pelajar untuk membantu jurutera dan profesional lain dengan aspek teknikal sesuatu projek. Program ini melatih siswazah untuk mengoptimumkan dan menyelaraskan operasi perniagaan melalui pengurusan projek yang lebih cekap, skop projek penciptaan dan menentukan aliran kerja. Graduan ijazah ini mempunyai pemahaman yang mantap mengenai kedua-dua operasi teknikal dan strategi perniagaan sesebuah syarikat dan, oleh itu, berfungsi sebagai penghubung antara lantai pengeluaran dan ruang dewan. Mereka membantu dengan perkhidmatan pelanggan luaran dan dalaman, analisis kewangan produk teknikal, pengurusan sumber manusia kakitangan teknikal, dan pemasaran.... [-]

Amerika Syarikat Boston