Filter
Associate of Science
Amerika Syarikat Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Associate of Science dalam Pengajian Seni Bina di Amerika Syarikat

Terdapat pelbagai bidang kerjaya yang memerlukan sekurang-kurangnya satu Madya Muda Sains untuk maju. Kebanyakan pekerjaan ini agak teknikal, seperti juruteknik veterinar atau pegawai keselamatan siber. Ijazah AS adalah jambatan untuk kerjaya yang lebih tinggi atau lebih gaji yang memuaskan.

 

Architecture ialah perdagangan di mana bangunan direka dan kemudian dibina. Ini melibatkan penggunaan teknologi, bahan-bahan, dan alam sekitar bagi memenuhi keperluan undang-undang dan mereka yang dijangkiti pembinaan.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Associate of Science dalam Pengajian Seni Bina di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

4 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Amerika Syarikat

Kalamazoo Valley Community College

Pada masa ini pelajar yang terdaftar perlu menyemak audit Kerja Ijazah untuk maklumat kursus dan program tertentu. Pelajar juga harus berunding dengan kaunselor atau pena ... [+]

Pada masa ini pelajar yang terdaftar perlu menyemak audit Kerja Ijazah untuk maklumat kursus dan program tertentu. Pelajar juga harus berunding dengan kaunselor atau penasihat untuk maklumat khusus program.

Kelas-kelas yang diperlukan General Chemistry Saya Lukisan Tech w / AutoCAD AutoCAD Penulisan Kolej I Kolej Menulis II: Sastera Precalculus / Trigonometri Kalkulus 1 & Geometri Analitik Kolej Fizik Saya Fizik Kejuruteraan I Kolej Fizik II Fizik Kejuruteraan II Kemanusiaan Sains Politik Sains Sosial Kesihatan / Pendidikan Jasmani Kursus Elektif ART Kursus Pilihan Raya Kredit [-]
Amerika Syarikat Kalamazoo
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
San Mateo Colleges of Silicon Valley

Kebanyakan jurusan seni bina, selepas tamat pengajian dan memperoleh ijazah profesional mereka, akan memilih untuk mendapatkan lesen untuk mengamalkan seni bina dan pergi ... [+]

Kebanyakan jurusan seni bina, selepas tamat pengajian dan memperoleh ijazah profesional mereka, akan memilih untuk mendapatkan lesen untuk mengamalkan seni bina dan pergi ke klinik swasta sebagai pemilik firma mereka sendiri.

Sebagai pengamal, mereka akan memberikan perkhidmatan kepada pelbagai pelanggan: swasta, perniagaan, institusi dan kerajaan. Lain-lain boleh memilih untuk mencari pekerjaan di firma-firma seni bina sedia ada, sebagai ahli pasukan mereka, dalam reka bentuk dan pembangunan alam bina.

Sesetengah boleh memilih untuk melakukan kerja-kerja awal dalam bidang seperti seni, pemulihan bersejarah, pembangunan produk, kerajaan, politik, pentadbiran perniagaan, undang-undang, pendidikan, perubatan, penyelidikan, pembangunan tanah, tentera, dan lain-lain Lain-lain mencari peluang dalam bidang berkaitan yang menggunakan kemahiran teknikal dan penyelesaian masalah yang diperolehi daripada pendidikan seni bina mereka.... [-]

Amerika Syarikat San Mateo
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 - 5 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Tahap AS.ADCT tidak khusus kepada satu-satu bidang pekerjaan dalam reka bentuk bangunan dan industri pembinaan. Program-program teknikal kandungan kursus memenuhi Negeri ... [+]

Tahap AS.ADCT tidak khusus kepada satu-satu bidang pekerjaan dalam reka bentuk bangunan dan industri pembinaan. Program-program teknikal kandungan kursus memenuhi Negeri kriteria Florida untuk menjadi kontraktor berlesen di mana-mana salah satu daripada tiga tahap yang berbeza.

Pengalaman kerja di peringkat lesen dicari juga diperlukan sebelum pelajar boleh menduduki Negeri Contractors peperiksaan pelesenan. Graduan juga telah bekerja sebagai juruteknik CAD dalam firma seni bina dan kejuruteraan, sebagai juruteknik ujian bahan, sebagai ahli pasukan dalam syarikat ukur tanah, atau sebagai pemeriksa untuk tempatan, County dan Negeri.

Kursus Teknikal AS.ADCT Kandungan dan Sequence ... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Citrus College

Teknologi Penggubalan dan Reka Bentuk merangkumi jurusan seperti Senibina dan Imagery Generasi Komputer (CGI). ... [+]

Teknologi Penggubalan dan Reka Bentuk merangkumi jurusan seperti Senibina dan Imagery Generasi Komputer (CGI). Pelajar perlu melengkapkan kursus teras dan satu bidang penekanan:

Penekanan senibina: prinsip reka bentuk dan CAD digunakan untuk masalah dalam Seni Bina, Senibina Landskap dan Perancangan Bandar. Kaedah membuat lekapan, papan cerita, model dan persembahan pelbagai rupa yang betul dan berkesan akan diterokai. Penekanan pada Rekaan, kod bangunan dan kesihatan, keselamatan dan kebajikan persekitaran yang dibina selalu diingat bahawa, "Senibina Biasa menempati ruang dan Senibina luar biasa meraikan ruang."

Peluang pekerjaan: Tahap kemasukan - Orang CAD / Orang Reka Bentuk... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2020
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu