$close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan Associate of Science dalam Teknologi Marin 2022

Ahli Bersekutu Muda Sains mengambil masa dua tahun untuk disiapkan dan sering menjurus ke arah lebih banyak peluang pendidikan teknikal atau vokasional. Sama dengan Ahli Bersekutu Arts, Ahli Bersekutu Sains memberi tumpuan kepada pengetahuan dalam salah satu bidang sains banyak.   sains marin mungkin termasuk kajian teknikal dan sains hayat. Bagi pelajar yang lebih suka mekanik, reka bentuk… Baca lebih lanjut

Ahli Bersekutu Muda Sains mengambil masa dua tahun untuk disiapkan dan sering menjurus ke arah lebih banyak peluang pendidikan teknikal atau vokasional. Sama dengan Ahli Bersekutu Arts, Ahli Bersekutu Sains memberi tumpuan kepada pengetahuan dalam salah satu bidang sains banyak.

sains marin mungkin termasuk kajian teknikal dan sains hayat. Bagi pelajar yang lebih suka mekanik, reka bentuk dan kejuruteraan, bidang teknologi marin boleh menjadi menarik. Dengan memberi tumpuan kepada memahami akuatik, teknologi marin terus berkembang dan maju, menjadikannya kawasan yang mempunyai potensi kerjaya yang besar.

Sambilan Associate of Science dalam Teknologi Marin

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Advanced Technology Institute- PART of ECPI University
Virginia Beach, Amerika Syarikat +1 Lagi

Program ijazah Associate in Occupational Science (AOS) menawarkan latihan teras dalam aspek praktikal pembinaan dan pembaikan peralatan dan struktur yang dibina dengan keluli.

Program ijazah Associate in Occupational Science (AOS) menawarkan latihan teras dalam aspek praktikal pembinaan dan pembaikan peralatan dan struktur yang dibina dengan keluli. -
Associate of Science
Sepenuh Masa
Separuh masa
English
Kampus