Athe tahap 7 kelayakan dalam pengurusan strategik

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Athe tahap 7 kelayakan dalam pengurusan strategik

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

program ini diajar di UAE

Athe DISEMAK LEVEL 7 KELAYAKAN PENGURUSAN STRATEGIK: Oktober 2016.

Laman ini adalah untuk suite semakan kelayakan, mana kami telah melancarkan 1 Okt 2016. Jika anda ingin melihat suite 2011 kelayakan pengurusan peringkat 7, sila layari laman web kami.

Ciri-ciri utama 2016 kelayakan Level 7 Pengurusan Strategik

Kelayakan ini menyediakan laluan fleksibel untuk pelajar yang telah mencapai kelayakan pengurusan di peringkat yang lebih rendah dan juga untuk pelajar yang tidak mempunyai kelayakan perniagaan atau pengurusan, tetapi mungkin mempunyai kelayakan dalam bidang lain dan / atau pengalaman pengurusan terlebih dahulu di tempat kerja. Perkembangan sokongan kelayakan untuk melanjutkan pelajaran sebagai contoh ke atas sehingga MBA atau pekerjaan.

Kita telah memberi respons kepada maklum balas daripada pemberi pendidikan tinggi dan pusat-pusat dan termasuk beberapa ciri-ciri baru dalam kelayakan disemak semula.

 • Semua unit akan diberi markah lulus, merit dan terbilang dan pelajar akan menerima gred menyeluruh pas, merit atau kepujian.
 • Kami telah menyemak semula unit sedia ada respons kepada maklum balas dan menambah unit baru seperti Kewangan Antarabangsa
 • Kami telah membangunkan laluan yang akan membolehkan pelajar untuk menjadi pakar dalam bidang pilihan mereka jika mereka suka. Laluan ini ialah:
  • Am (unendorsed)
  • KEWANGAN
  • pemasaran
  • Urusan Rakyat
  • Antarabangsa
 • Kami telah mencipta dua saiz kelayakan - 60 kredit dan 120 kredit

Pusat boleh menyampaikan kelayakan dengan cara yang paling sesuai dengan pelajar mereka dengan memberikan mereka peluang yang terbaik untuk kejayaan.

"Ia adalah jelas kepada saya bahawa kelayakan baru memperluaskan dan mendalamkan liputan sedia ada dalam pengetahuan yang utama, kecekapan dan kemahiran yang diperlukan pengurus kontemporari dalam ekonomi global yang dinamik dan pesat berubah hari ini. Pelajar akan dilayan dengan baik oleh kelayakan ini, sama ada mereka yang mahu bergerak ke kursus-kursus universiti peringkat yang lebih tinggi (banyak yang mempunyai Perjanjian Progression jelas dengan athe) atau untuk meningkatkan profil pekerjaan dan keberkesanannya dalam organisasi semasa atau masa depan. "

Chat Stuart,
Profesor Perniagaan dan Ekonomi Pendidikan,
Pusat Pendidikan Antarabangsa Cambridge (ciec)

This school offers programs in:
 • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Emiriah Arab Bersatu - Al Jazirah Al Hamra, North Ras Al Khaimah
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat