Baca keterangan rasmi

BTEC Level 3 Extended Diploma in Business

Ini adalah kursus dua tahun dalam Perniagaan dan bersamaan dengan tiga peringkat A, dan akan menyediakan anda untuk pekerjaan atau kemasukan ke universiti.

Kandungan kursus

Anda akan membangunkan kemahiran praktikal dan pemahaman teori dunia perniagaan dan projek lengkap yang menyiasat topik seperti pemasaran, analisis kewangan, reka bentuk laman web dan strategi runcit. Pada masa anda telah menyelesaikan kursus, anda akan mendapat pengetahuan yang baik tentang dunia perniagaan yang luas dan set kemahiran praktikal yang akan mempersiapkan anda untuk peringkat seterusnya dalam kerjaya perniagaan anda.

Semasa kursus ini anda akan membangunkan kerja kumpulan, IT dan kemahiran persembahan anda. Unit yang akan anda pelajari termasuk elemen perakaunan, pemasaran, pengurusan sumber manusia dan reka bentuk laman web. Anda akan mempunyai tutor peribadi yang menyokong dan membimbing anda melalui kursus ini. Anda akan bertemu dengan tutor peribadi anda untuk mesyuarat kumpulan dan untuk pertemuan peribadi satu hingga satu secara teratur.

Kursus ini pada masa ini 100% kursus dan anda akan dinilai dengan pelbagai cara termasuk pembentangan, drama, dan latihan masa yang terhad. Kami mengharapkan anda menyerahkan penilaian bertulis anda secara digital.

Syarat kemasukan

Empat gred A * -C di GCSE termasuk Bahasa Inggeris dan Matematik. Rujukan yang memuaskan dari sekolah atau kolej anda yang terakhir diperlukan.

Syarat Kemasukan Antarabangsa

Sijil Meninggalkan Sekolah Tinggi ditambah IELTS 5.5 atau setaraf. Rujukan yang memuaskan diperlukan.

Tempoh dan Penghantaran

Kelayakan ini dihantar sebagai kursus dua tahun. Selepas tahun 1 anda akan mencapai 90 Diploma Kredit dalam Perniagaan.

Kemajuan

Kemajuan ke Tahun 2 bergantung kepada berjaya mencapai 90 Diploma Kredit Perniagaan dan mempunyai kehadiran purata 90% atau lebih tinggi.

Kursus ini adalah tentang menyediakan anda untuk pekerjaan dan / atau kemasukan ke universiti. Secara purata, untuk memasuki universiti anda akan memerlukan profil gred Merit di BTEC Extended Diploma in Business. Kerjaya masa depan termasuk perakaunan, perbankan, insurans, sumber manusia, pemasaran dan jualan. Di samping itu, kami akan menyediakan anda untuk memulakan perniagaan anda sendiri atau mungkin e-perniagaan.

Maklumat tambahan

Kami akan memberi anda peluang pengayaan termasuk lawatan dan praktikal, pengalaman berkaitan dengan kerja. Aktiviti akan termasuk lawatan dan kajian kes yang berkaitan dengan perniagaan kehidupan sebenar. Pelajar pernah melawat Taman Thorpe, Zoo London dan Madam Tussauds. Perjalanan masa depan yang dirancang merangkumi Stadium Emirates Arsenal Football Club dan kilang Coca Cola di Edmonton. Pembicara tetamu dijemput untuk berbincang dengan pelajar tentang perakaunan dan sumber manusia.

Butiran kenalan

Permohonan untuk kursus ini dibuat secara dalam talian melalui laman web Kingston College .

Program diajar dalam:
English

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh Kingston College »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Ogos. 2019
Duration
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogos. 2019