Baca keterangan rasmi

Kelayakan: Sijil Centennial
PROGRAM PANJANG: 1-3 semester (Lama belajar bergantung kepada ujian penempatan)

5

Program English Language Learning (ELL) diserahkan di Suzhou Centennial College adalah intensif, tiga peringkat, program sepenuh masa untuk pelajar antarabangsa yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka. Program ini boleh membantu membina kemahiran bahasa Inggeris untuk kejayaan di kolej, universiti atau kerjaya.

Tiga tahap program English Language Learning (ELL) Centennial Kolej ditawarkan di Suzhou Centennial College: Level 2 (rendah), Aras 3 (pra-perantaraan), dan Tahap 4 (perantaraan). Ketiga-tiga peringkat menjalankan setiap semester dan anda diletakkan di tahap yang berdasarkan pada ujian penempatan diagnostik. Dalam setiap peringkat, terdapat lima modul yang berbeza, dan setiap modul berjalan selama tiga minggu.

Program ini menekankan kemahiran komunikasi akademik dan memberi tumpuan kepada tatabahasa, membaca, menulis, mendengar, bercakap dan sebutan. Anda belajar dalam persekitaran akademik yang memberi sokongan dan membina kemahiran bahasa anda melalui aktiviti komunikatif, latihan praktikal, kerja kumpulan, pembentangan dan tugasan. Anda mempunyai akses kepada sumber-sumber seperti Suzhou Centennial College makmal komputer, Centennial College Perpustakaan sumber dalam talian dan perpustakaan berkongsi dan kemudahan rekreasi untuk pelajar Suzhou Industrial Park (SIP).

Program English Language Learning menyediakan pengalaman pembelajaran yang disesuaikan untuk setiap pelajar berdasarkan tahap kemahiran yang berasingan, yang menjadikan ia unik. Semua pelajar mesti mengambil Ujian penempatan diagnostik untuk memastikan penempatan betul.

Program ELL adalah berdasarkan kepada pengajaran dan pembelajaran pengalaman komunikasi. ahli fakulti layak, profesional ESL pengajaran berdedikasi yang memberi pengajaran serta sokongan, dorongan, dan bimbingan.

2

Program Sorotan

  • Dalam program English Language Learning, anda meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda sebelum langkah akademik atau profesional anda yang seterusnya, manakala kelayakan untuk belajar di Centennial College sepenuh masa dan peralihan kepada program Centennial lain.
  • Pelajar yang lulus semua kursus peringkat ELL 3 dan 4 adalah layak untuk mengambil ujian Bahasa Inggeris Penilaian Centennial College dalam usaha untuk memenuhi keperluan Bahasa Inggeris untuk program Centennial College di Toronto, Kanada.
  • Program ini memberikan anda fleksibiliti untuk menjadi peserta yang aktif dalam pembelajaran anda sendiri.
  • Semasa masa anda dalam program ini, anda mempunyai peluang untuk tinggal di kediaman kolej dan menjadi sebahagian daripada masyarakat pelajar yang memberi sokongan dan sosial.
  • Anda menerima kira-kira 320 jam pengajaran setiap semester dengan penilaian berterusan untuk mengukur kemajuan anda.

Kerjaya Outlook

  • penyediaan Kerjaya - penyediaan College - penyediaan University - penyediaan Course
Program diajar dalam:
English

Lihat 8 lagi program yang ditawarkan oleh Suzhou Centennial College »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
1 - 3 
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date