Bahasa inggeris 110 - komposisi kolej i

American College of Norway

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bahasa inggeris 110 - komposisi kolej i

American College of Norway

Sila ambil perhatian, anda mesti mendaftarkan diri sebagai pelajar sepenuh masa di The American College of Norway dan itu bererti bahawa anda perlu belajar 5 kursus kami (Berjumlah 15 kredit). Kami akan berkomunikasi dengan anda untuk membincangkan yang mana satu kursus kami lain yang anda ingin masukkan.

Kursus ini mengajar - dan menuntut bahawa pelajar secara aktif mengamalkan - kemahiran dan konvensyen yang berkaitan dengan bacaan ilmiah dan menulis. Dengan penekanan pada 3 hingga 4 bacaan kompleks dan antara disiplin yang semester (bacaan yang terus membentuk pemikiran semasa di akademi itu), padang yang mencabar pelajar untuk mengamalkan kemahiran retorik yang canggih yang biasa dikaitkan dengan pendidikan liberal. Pelajar, kerana mereka bertindak balas secara bertulis kepada bacaan ini, diberi tugasan bertulis yang menyediakan latihan dalam analisis, sintesis, dan penggunaan paradigma kritikal.

Dalam perkhidmatan kemahiran kritikal, pelajar diperkenalkan kepada strategi penajaan tertentu: bagaimana untuk memberi tumpuan projek bertulis; bagaimana untuk menyuarakan idea mengawal; bagaimana untuk membuat tuntutan, dan bagaimana untuk membangunkan mereka dan menyokong mereka dengan keterangan; bagaimana untuk bertindak dan bekerja dengan sumber; bagaimana untuk memetik dan sumber dokumen mengikut piawaian MLA (dengan pemahaman bahawa disiplin lain menggunakan gaya dokumentasi lain); bagaimana untuk memerangkap projek bertulis, dengan organisasi dan peralihan, dengan cara yang membantu pembaca memahami.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jan. 2019
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Norway - Moss, Ostfold
Tarikh mula : Jan. 2019, Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jan. 2019, Ogos. 2019
Norway - Moss, Ostfold
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat