Read the Official Description

Dapatkan ijazah atau diploma dari Institusi Amerika Utara

Senarai rakan kongsi Institusi kami terus berkembang setiap minggu dengan program-program baru setiap jenis. Sila semak senarai terkini senarai untuk kekal terkini!

Sama ada anda ingin belajar perakaunan, menguruskan sebuah syarikat, menjadi atendan penerbangan, bekerja dengan pencetak 3D, bekerja di sebuah hotel atau masuk ke program siswazah yang kami dapat membantu anda.

SC-GEOS mempunyai dekad pengalaman dan kami telah membantu beribu-ribu pelajar antarabangsa mencapai matlamat pendidikan mereka!

Bagaimana untuk memasuki Universiti atau Kolej melalui program Intensif Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik:

Dengan begitu banyak rakan, terdapat banyak jenis hubungan yang berbeza! Walaupun banyak Kolej dan Universiti tiada ujian untuk pelajar SC GEOS, terdapat 3 cara untuk masuk ke institusi rakan kongsi kami.

  • Kemasukan Langsung: Daftar dalam Bahasa Inggeris Intensif untuk Program Tujuan Akademik dan mencapai tahap / gred bahasa yang diperlukan untuk terus masuk ke salah satu daripada 100 universiti / kolej tanpa TOEFL, IELTS atau peperiksaan kecekapan bahasa yang lain. Rakan kongsi SC GEOS di Amerika Utara mengenali Sijil Bahasa SC SC yang rasmi sebagai bukti tahap penguasaan Bahasa Inggeris yang diperlukan.
  • Penilaian Institusi: Lengkapkan tahap SC GEOS yang diperlukan (tahap 5 atau 6) dan lulus Penilaian Bahasa Inggeris yang standard di kolej atau universiti yang anda pilih. Tiada TOEFL atau IELTS diperlukan.
  • Program Persediaan TOEFL / IELTS: Sekolah Bahasa GEOS SC akan menyediakan anda untuk peperiksaan IELTS atau TOEFL yang akan membuka pintu ke universiti atau kolej berbahasa Inggeris!

Program taught in:
English

See 4 more programs offered by GEOS Languages Plus »

Last updated March 15, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sambilan
Sepenuh masa
Price
385 USD
$ 385 seminggu (minimum 12 minggu)
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date