Baca keterangan rasmi

Bahasa Inggeris Kursus: Permulaan dan Upper Permulaan

Pada tahap ini, anda akan dapat menggunakan ungkapan-ungkapan asas bahawa anda boleh memohon untuk kehidupan seharian anda. Anda juga akan dapat menerangkan di mana anda dan orang yang anda kenali secara langsung, mempunyai perbualan mudah, bertanya dan menjawab soalan-soalan mengenai topik yang biasa.

Begitu juga, anda akan dapat memahami dan menggunakan frekuensi perbendaharaan kata yang paling tinggi perkaitan peribadi, maklumat peribadi dan keluarga asas, membeli-belah, kawasan tempatan, pekerjaan.

Apa yang boleh anda harapkan dengan kelas anda?

BERCAKAP: Saya boleh berinteraksi dengan cara yang mudah dengan syarat orang yang lain disediakan untuk mengulangi atau menyusun semula perkara pada kadar yang lebih perlahan bersuara dan membantu saya merumuskan apa yang saya cuba katakan. Saya boleh bertanya dan menjawab soalan mudah dalam bidang keperluan serta-merta atau pada topik yang sangat biasa. Saya boleh menggunakan frasa yang mudah dan ayat untuk menggambarkan di mana saya tinggal dan orang yang saya kenali.

MENDENGAR: Saya dapat memahami kata-kata biasa dan frasa yang asas mengenai A1 diri saya, keluarga saya dan kawasan sekitarnya konkrit serta-merta apabila orang bercakap perlahan-lahan dan dengan jelas.

READING: Saya boleh memahami nama-nama biasa, perkataan dan ayat yang sangat mudah, sebagai contoh pada notis dan poster atau dalam katalog.

PENULISAN: Saya boleh menulis, poskad yang pendek dan mudah, sebagai contoh mengirim ucapan percutian. Saya boleh mengisi borang dengan butir-butir peribadi, contohnya memasukkan nama saya, kewarganegaraan, alamat pada borang pendaftaran hotel.

Kursus fakta

kemasukan kursus: Level 1-2 (A1)

Bilangan pelajaran:

 • Intensif: 2 jam setiap hari - 10 jam seminggu
 • Super intensif: 3 jam setiap hari - 15 jam seminggu
 • plus intensif: 4 jam setiap hari - 20 jam seminggu

Kelas adalah Isnin hingga Jumaat.

panjang pelajaran: 60 minit

Saiz kelas: Purata 10, maksimum 12

Umur minimum: 16 tahun

JADUAL: Pagi dan Petang

kemahiran Lessons

 • Penulisan dan perbendaharaan kata
 • Bercakap dan Sebutan
 • simpulan bahasa
 • Budaya tempatan

Apa yang boleh anda harapkan dengan kelas anda:

BERCAKAP: Saya boleh berkomunikasi dalam tugas yang mudah dan rutin yang memerlukan pertukaran yang mudah dan langsung maklumat mengenai topik-topik dan aktiviti biasa. Saya boleh mengendalikan pertukaran sosial yang singkat, walaupun saya tidak boleh biasanya memahami cukup untuk meneruskan perbualan diri saya sendiri. Saya boleh menggunakan satu siri frasa dan ayat untuk menerangkan dalam bahasa yang mudah keluarga saya dan orang lain, keadaan hidup, latar belakang pendidikan saya dan pekerjaan saya sekarang atau yang paling baru-baru ini,

MENDENGAR: Saya boleh memahami frasa dan kekerapan perbendaharaan kata yang paling tinggi yang berkaitan A2 ke kawasan relevan peribadi paling segera (contohnya sangat asas maklumat peribadi dan keluarga, membeli-belah, kawasan tempatan, pekerjaan). Saya boleh menangkap titik utama dalam, jelas, mesej yang ringkas dan mudah dan pengumuman.

READING: Saya boleh membaca yang singkat, teks mudah. Saya boleh mencari khusus, maklumat diramalkan dalam bahan yang mudah setiap hari seperti iklan, prospektus, menu dan jadual dan saya boleh memahami pendek, surat peribadi mudah.

PENULISAN: Saya boleh menulis pendek, nota ringkas dan mesej. Saya boleh menulis surat peribadi yang sangat mudah, sebagai contoh mengucapkan terima kasih kepada seseorang untuk sesuatu.

Kursus fakta

kemasukan kursus: Tahap 3-4-5 (A2)

Bilangan pelajaran:

 • Intensif: 10 jam seminggu
 • Super intensif: 15 jam seminggu
 • plus intensif: 20 jam seminggu

Kelas adalah Isnin hingga Jumaat.

panjang pelajaran: 60 minit

Saiz kelas: Purata 10, maksimum 12

Umur minimum: 16 tahun

JADUAL: Pagi dan Petang

kemahiran Lessons

 • Penulisan dan perbendaharaan kata
 • Bercakap dan Sebutan
 • simpulan bahasa
 • Budaya tempatan
Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Links English Language Institute »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date