Baca keterangan rasmi

English Course: Intermediate dan Upper Intermediate

Kursus ini akan membolehkan anda untuk berinteraksi dengan tahap kefasihan dan spontan yang memudahkan interaksi yang kerap dengan orang-orang native dan mengambil bahagian secara aktif dalam konteks biasa menyatakan sudut pandangan anda.

Anda akan dapat untuk menulis komposisi atau laporan dan berikan sebab bagi menyokong atau terhadap sudut pandangan tertentu. Anda akan dapat untuk menulis surat menekankan perkaitan peribadi peristiwa tertentu dan pengalaman yang lalu.

Anda akan mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk memahami ucapan lanjutan walaupun ia tidak jelas berstruktur atau memberi isyarat jelas. Anda boleh memahami dan mengikuti program tv mudah, teks sastera panjang dan kompleks, artikel khusus dan panduan teknikal lagi walaupun mereka tidak berkaitan dengan bidang yang anda minati.

Anda akan dapat memberikan persembahan dan penerangan terperinci mata pelajaran yang kompleks dengan jelas, menulis teks berstruktur dan daftar pandangan pada satu jarak.

Apa yang boleh anda harapkan dengan kelas anda?

BERCAKAP: Saya boleh berurusan dengan situasi yang mungkin berbangkit semasa dalam perjalanan di kawasan di mana bahasa tersebut digunakan. Saya boleh memasukkan bersedia ke dalam perbualan mengenai topik-topik yang biasa, kepentingan peribadi atau berkaitan dengan kehidupan sehari-hari (contohnya keluarga, hobi, kerja, perjalanan dan peristiwa-peristiwa semasa). Saya boleh menyambung frasa dengan cara yang mudah untuk menggambarkan pengalaman dan peristiwa, impian saya, harapan dan cita-cita. Saya secara ringkas yang memberikan alasan dan penjelasan bagi pendapat dan pelan. Saya boleh bercerita atau berkaitan plot buku atau filem dan menggambarkan reaksi saya.

MENDENGAR: Saya boleh memahami perkara utama ucapan standard jelas mengenai perkara B1 biasa kerap dihadapi di tempat kerja, sekolah, masa lapang, dan lain-lain Saya boleh memahami titik utama banyak program radio atau TV mengenai hal ehwal atau topik yang menarik peribadi atau profesional semasa apabila penghantaran adalah agak perlahan dan jelas.

READING: Saya boleh memahami perkara utama yang jelas ucapan standard mengenai perkara biasa kerap dihadapi di tempat kerja, sekolah, masa lapang, dan lain-lain Saya boleh memahami titik utama banyak program radio atau TV mengenai hal ehwal atau topik yang menarik peribadi atau profesional semasa apabila penghantaran adalah agak perlahan dan jelas.

PENULISAN: Saya boleh menulis teks berhubung mudah mengenai topik-topik yang biasa atau kepentingan peribadi. Saya boleh menulis surat peribadi menggambarkan pengalaman dan tera.

Kursus fakta

kemasukan kursus: Tahap 7-8-9 (B1)

Bilangan pelajaran:

  • Intensif: 10 jam seminggu
  • Super Intensive: 15 jam seminggu
  • plus intensif: 20 jam seminggu

Kelas adalah Isnin hingga Jumaat.

panjang pelajaran: 60 minit

Saiz kelas: Purata 10, maksimum 12

Umur minimum: 16 tahun

JADUAL: Pagi dan malam.

Program diajar dalam:
English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Links English Language Institute »

This course is Lokasi Kampus
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date