Bahasa inggeris sebagai bahasa asing

Boston College UK

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Bahasa inggeris sebagai bahasa asing

Boston College UK

Kami menawarkan kursus dari September hingga Jun. Anda boleh menghadiri selama 2 minggu atau selama satu tahun akademik (34 minggu). Anda akan belajar bahasa Inggeris selama 20 jam seminggu, ditambah kita mempunyai kemudahan moden dan kakitangan yang ramah dan berpengalaman. Apa tempat yang lebih baik untuk belajar bahasa Inggeris daripada di England - rumah bahasa Inggeris!

Ramai pelajar memilih untuk belajar bahasa Inggeris di England kerana mereka percaya ia memberi mereka permulaan yang terbaik untuk memperoleh kemahiran bahasa yang diperlukan, baik untuk universiti dan pasaran pekerjaan antarabangsa di masa hadapan.

Di Kolej Boston, anda boleh

Apa yang saya akan lakukan?

Anda mempunyai dua pilihan: - Sama ada untuk belajar bahasa Inggeris sebagai kursus sepenuh masa, atau - Menggabungkan Inggeris dengan mata pelajaran lain. Sebagai contoh, anda boleh mengambil Inggeris dengan Ekonomi atau Pengajian Filem atau sukan atau Media.

Jika anda berada di sini untuk lebih lama daripada 6 bulan kita boleh memasukkan anda untuk peperiksaan Cambridge IGCSE English (Bahasa Kedua) bergantung kepada tahap anda.

Anda akan menjadi sebahagian daripada sekumpulan pelajar dengan maksimum 16 dalam kelas. Seminggu biasa akan melibatkan 20 jam seminggu di dalam kelas tetapi untuk membuat kemajuan yang paling cepat banyak amalan tambahan diperlukan di Pusat Sumber Pembelajaran atau di rumah. Anda juga boleh mengakses satu-sama-satu sokongan Bahasa Inggeris di masa-masa tertentu dalam seminggu.

Lihat mengapa pelajar dari seluruh dunia memilih untuk belajar di Kolej Boston

saiz kelas

purata 12

Pra-syarat

16 tahun

Untuk memohon ke Kolej Boston, sila klik di sini -Apply talian

This school offers programs in:
  • English
Boston College UK
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Ogos. 2019
Duration
Tempoh
2 - 34 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
7,995 GBP
Locations
United Kingdom - Boston, England
Tarikh mula : Ogos. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Ogos. 2019
United Kingdom - Boston, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat